X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼
Odpowiedz

Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼

Oceń ten wątek:
  • Zosia667 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:
    W ogóle wczoraj kupiłam sobie ciasteczko z wróżbą.
    I tego planuje się trzymać 🤭🤣

IMG-7620.jpg

Tak trzymaj.

Ja na warsztatach ostatnio rzuciłam kostką (takie kostki z napisami, nie wiem jak to się fachowo nazywa, myślisz sobie o czymś, rzucasz i to jest Twoja odpowiedź).
    Nie muszę chyba pisać o czym pomyślałam i dostałam na kostce "ODPUŚĆ"

karczoch321, Morgo, S_va_88, Gnom, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość

• Zosia667 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłego dnia dziewczyny 🙂♥️
    Trzyma kciuki za Was 🤞 choć póki co wracam i kibicuje za kulisami.
    Dbajcie o siebie ❤️

Marzycielka94, ater, Marty.Na, S_va_88, Sagi lubią tę wiadomość

• Dżozu Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S_va_88 wrote:
    Ooooo to życzę udanego i "owo🍓nego" 🍆.
    A u nas na forum, pewnie że napawa nadzieją, to że nicky się zmieniają, czyli społeczności szczęśliwie przechodzi na 💜🟪🟣stronę mocy. I oby jak najwięcej tych przejść tylko w tamtym kierunku: 🩷➡️💜➡️🍼
    I pamiętam jak ja chciałam się zapytać we wrześniowym wątku o coś, ale na szczęście tego nie zrobiłam, bo się okazało, że zobaczyłam zaraz dwie kreski ⏸️. I teraz wiem jakbym sama zareagowała na ten "mój" wpis. "Przyszła się pochwalić, że wysikała dwie kreski".
    A potem od listopada i mojej straty 👼już was anonimowo czytałam na bieżąco i mimo, że się ujawniłam dopiero bodajże w lutym. To już w tych listopadowych/ grudniowych wątkach byłyście mi tak bardzo, bardzo bliskie. I wiedziałam, że wiecie co czuje. I może dzięki Wam przetrwałam.........najgorszy okres mojego, życia😑😓

:( 🫂🫂 nie mam pojęcia jakie to uczucie bo nadal nie widziałam ani razu ⏸️ ale przykro mi, że musiałaś przez to przechodzić.

S_va_88 lubi tę wiadomość

👩34 / starania na luza od 2/24; nieregularne cykle, bezowulacyjne; pasożyty - brak; infekcje - brak (mięczak zakaźny potraktowany laserem); hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, selen, adek, potas, magnez, ubichinol, liver caps NOW (wątroba wołowa sproszkowana), pyłek pszczeli, chlorofil Aura Herbals, laktoferyna immuneral, acerola /
    żelazo 49 (50-170) ----> 90,8 ✔️
    ferrytyna 24.77 (4,6 - 204) ----> 19,07 🔻🔻
    HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
    TSH 0.746 ---> 1,497 ✔️
    3 dc / estradiol  33,70   fsh 3,94/lh 2,8  prolaktyna 20.20   testosteron 1.25 nmol/L
    6-7 dpo / progesteron   9,3 / --->  0,17 / ---> 11,41
    estradiol    88 ---> 65 🔻
    shbg 35,93 🔻
    DHEA-SO4 262.50
    testosteron wolny 4,06 🔺
    🕢Clostilbegyt i monitoring cyklu
    ‍🥸 41 / seminogram ten fertil on, wit D
    🐕4 / niedobór masła
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powder wrote:
    Wpadam jak Voldemort w uczniów, ale nie mam jak nadrobić pozostałych postów 😆😆 wystawa jest w Alvernia Planet pod Krk i wystawiają szaty z filmów i różne inne rekwizyty, wszystkie og. Więc jestem podjarana jaki naczelny potterhead i na pewno wrócę z jakąś pamiątką 🤭🤪

O dzięki za cynk, robię obczajkę. Może wyciągnęłabym bratanice pod pretekstem.. 🤪😄😄

Ja właśnie na teście na Helicobacter, wypiłam kwasny napój i czekam. Od wczoraj prawie nic nie jadłam, także po badaniu uczta w Zlotym Ośle w Katowicach 🤣

Miłego dnia!

Morgo, Powder, ater, S_va_88 lubią tę wiadomość

👩34 / starania na luza od 2/24; nieregularne cykle, bezowulacyjne; pasożyty - brak; infekcje - brak (mięczak zakaźny potraktowany laserem); hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, selen, adek, potas, magnez, ubichinol, liver caps NOW (wątroba wołowa sproszkowana), pyłek pszczeli, chlorofil Aura Herbals, laktoferyna immuneral, acerola /
    HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
    TSH 0.746 ---> 1,497 ✔️
    3 dc / estradiol  33,70   fsh 3,94/lh 2,8  prolaktyna 20.20   testosteron 1.25 nmol/L
    shbg 35,93 🔻
    DHEA-SO4 262.50
    testosteron wolny 4,06 🔺
    🐕4 / niedobór masła
  • karczoch321 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu wrote:
    O dzięki za cynk, robię obczajkę. Może wyciągnęłabym bratanice pod pretekstem.. 🤪😄😄

Ja właśnie na teście na Helicobacter, wypiłam kwasny napój i czekam. Od wczoraj prawie nic nie jadłam, także po badaniu uczta w Zlotym Ośle w Katowicach 🤣

Miłego dnia!

Już to pisałam Powder w wiadomościach, ale jak jesteś fanką Harrego to mega polecam odżałować i zrobi tripa do Londynu do studia :D kosmos!! Myślę, że bawiłam się tam lepiej niż połowa dzieciaków 🤣

Gnom, Dżozu, Powder, S_va_88, Meggi_** lubią tę wiadomość

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34 / 35
    🍀 11 cs
    💔 02.25 - 6tc
    💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
    🍵 zioła Ojca Sroki
    🎾luteina 50mg x2
  • kikix0o Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zmieniłam profilowe 😆

karczoch321, Marzycielka94, ater, Marty.Na, S_va_88, kolorlila lubią tę wiadomość

K. 28 👩🏼‍❤️‍👨🏼 A. 29 + 🐶

🗓️👶
    23.04 – ⏸️
    08.05 - 6+4 tc – 💔🪽

· · · · · · · ·

✨ ZDROWIE ✨

▫️hashimoto & niedoczynność
    ▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️‍🩹
    ▫️zaburzenia lękowe
    ▫️migreny
    ▫️niedobory – w trakcie suplementacji

· · · · · · · ·

✨ WYNIKI ✨

🦋 TSH: 1.6 💚
    🌱 Kwas foliowy: 7.80 → 13.80 💚
    🧠 B12: 185 → 404 💚
    🌞 D3: 27 →…
    🩸 Ferrytyna: 31
    🍬 Insulina: 8

_____

Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karczoch321 wrote:
    Już to pisałam Powder w wiadomościach, ale jak jesteś fanką Harrego to mega polecam odżałować i zrobi tripa do Londynu do studia :D kosmos!! Myślę, że bawiłam się tam lepiej niż połowa dzieciaków 🤣

O wow, zwłaszcza że nie byłam w Londynie nigdy. To może jak do swoich 35 urodzin (polowa wrzesnia tego roku) nie będzie zadnego kropka na pokładzie to się wybiorę 🤣

Powder lubi tę wiadomość

TSH 0.746 ---> 1,497 ✔️
    shbg 35,93 🔻
    DHEA-SO4 262.50
    testosteron wolny 4,06 🔺
    🐕4 / niedobór masła
  • karczoch321 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu wrote:
    O wow, zwłaszcza że nie byłam w Londynie nigdy. To może jak do swoich 35 urodzin (polowa wrzesnia tego roku) nie będzie zadnego kropka na pokładzie to się wybiorę 🤣

To jest dobry pretekst! My z siostrą też zrobiliśmy sobie tego tripa z okazji urodzin 🤭

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34 / 35
    🍀 11 cs
    💔 02.25 - 6tc
    💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
    🍵 zioła Ojca Sroki
    🎾luteina 50mg x2
  • Marzycielka94 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dżozu wrote:

Miłego dnia!
    Dżozu czy to Ty pisałaś, że robisz testy wydechowe w Zdrowych Jelitach? Mnie też czeka to badanie, czy są jakieś wytyczne przed badaniem prócz bycia na czczo? I jeśli możesz to jaki jest koszt badania?

✨ Starania od 09/24 (10 cs)
    #rodzęw2026 🌷

👩 31
    ✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
    ✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
    ✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
    ⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)

👨 36
    ⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
    ✔ USG
    ✔ koncentracja 45 mln/1 ml
    ⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 %
  • MroziaMM Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idawoll i Kociara jestem dobrej myśli co do waszych cieni 😍
    Kiki u Ciebie też dalej piłka w grze 😃😃

Ja dziś sama dla siebie powtórzyłam betę bo od poniedziałku wracam do pracy i już nie będę miała możliwości przez 2 tyg sprawdzic.
    Objawow jako tako nie odczuwam, zaczęły mnie bolec piersi dopiero ale tak znośnie. Jedynie co czasami jestem senna a wieczorem to całkiem juz brakuje mi sil😃
    Wczoraj się trochę nalazilam to czuje tez zakwasy.
    A tak jest ok ;)

Morgo, Idawoll, mmonika_, Kociara20996, kikix0o, karczoch321, S_va_88, ater lubią tę wiadomość

• Morgo Przyjaciółka

Wysłany: 7 czerwca, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też nie umiem w relaks i odpuszczanie. Zresztą, to też jest rdzeń zaburzeń lękowych. Jest lepiej niż kilka lat temu i jeszcze lepiej niż 10 lat temu kiedy się bardzo męczyłam sama ze sobą. Ale pewnie będę nad tym pracować całe życie 🙄.

kikix0o, S_va_88 lubią tę wiadomość

31 👩‍❤️‍👨 38

💃zaburzenia lękowe od dzieciństwa
    🔬hormony 3 dc: FSH, LH, estradiol - N, prolaktyna - lekko podwyższona (do powtórki po lepiej przespanej nocy)
    AMH - 3,14
    💊 Pregna Start, Sanprobi Stress, olej z wiesiołka (faza folikularna), naturalne antyoksydanty w diecie

4 cs o pierwszego potomka

nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu
  • S_va_88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mmonika_ wrote:
    S_va_88 ♥️
    Czekamy na wizytę, prawdopodobnie pójdziemy w czwartek zobaczyć co tam się dzieje, czy wszystko okej 🫣 W poniedziałek i środę skoczę na betę (módlcie się żebym nie zemdlała, bo niekoniecznie lubię igły) 😂
    Czuję się dobrze, dziękuję 😊 o dziwo jestem spokojna, czasami coś pociągnie mnie w podbrzuszu, zdarzyło mi się jednorazowo plamić i oczywiście panika. Przy poronieniu w grudniu zaczęło się od kłującego bólu brzucha i plamień. Dlatego też cierpliwie czekam aż wskoczę w 6 tc, żeby już mieć pewność czy jest okej 🤞
    To trzymam kciuki za bety i za wizytę w czwartek. Współczuję strachu przed igłami, też nie lubię. Brrr......ale czego się nie robi żeby poznać betę😅
    Niech 🍓rośnie w siłę.
    Maluszku Mama na Ciebie czeka i Ciocie forum_owe też💚

mmonika_ lubi tę wiadomość

21.09.2024 ⏸️
    09.10.2024 💚na USG
    14.11.2024 👼🖤

...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona...

#rodzę w 2026 r.
  • Marty.Na Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie aktualizacja: 11go oboje mamy badania. Japid kątem trombofilii, mutacja cz. V Leiden, mutacja genu protrombiny 20210A, mutacja MTHFR, mutacja PAI-1, KIR
    Mój mąż rozszerzone badanie nasienia + fragmentację DNA palników + test HBA.
    Jakoś mam złe przeczucia
    Najlepsze, że 10go mamy kolejną rocznicę ślubu, a 11go badania 😅

S_va_88, Marzycielka94, Morgo lubią tę wiadomość

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊
    Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12

🔬
    Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳

♀️
    Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)

💊
    Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza

🔬
    Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30
    02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔
  • Dżozu Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:
    Dżozu czy to Ty pisałaś, że robisz testy wydechowe w Zdrowych Jelitach? Mnie też czeka to badanie, czy są jakieś wytyczne przed badaniem prócz bycia na czczo? I jeśli możesz to jaki jest koszt badania?

Tak, ok. 260 zl. Tak są wytyczne, troche ich jest i pytają się przed badaniem o to przygotowanie. Na stronie zdrowych jelit jest dokument do pobrania.

Marzycielka94 lubi tę wiadomość

TSH 0.746 ---> 1,497 ✔️
    shbg 35,93 🔻
    DHEA-SO4 262.50
    testosteron wolny 4,06 🔺
    🐕4 / niedobór masła
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idawoll wrote:
    Jak na rasową staraczkę przystało, kiedy jest rzeczywiście sensowny czas na sikanie, to nie ma na co, bo wszystko już obsikałam. Ale został ostatni, sik też nie pierwszy z rana.
    Nie wiem, pojawiło się w czasie, ale ja się już naoglądałam fałszywych testów tyle, że się nie podniecam. No i myślę, że trochę późno na takie cienie? 11/12 dpo.

IMG-1815.jpg
    Wcale nie późno na cienie 🙂
    U mnie w ostatniej ciąży 10dpo dość wyraźna cień, widoczny gołym okiem, a w obecnej ciąży 11dpo rano test biały jak śnieg a wieczorem słaby cień 🙂
    Mocnoooo trzymam kciuki 🍓🍓❤️❤️❤️🤞🤞🤞

Idawoll lubi tę wiadomość

👩 33
    👱‍♂️ 36

👸 córka 2015

3cs🗓
    5.02 ⏸️
    28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    27.05- progesteron 31 ng/ml
    29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
    31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
    progesteron 21 ng/ml
    03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
    05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
    progesteron 18,9 ng/ml
  • assialbnn Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny będę wjeżdżać jak świnia w pomidory, i proszę wybaczcie mi 🙏 cały czas podczytuję 😊 wszystkim mocno kibicuje i co przerażające myślę o Was w ciągu dnia 😂😂😂❤️
    Zaczęliśmy przygotowywać mieszkanie do remontu, rynek wtórny więc wszystko trzeba wynieść zerwać i właśnie rozpoczęliśmy tą przygodę 🙄

Zosia miło że jesteś ❤️ wspieram Cię duchowo i trzymam kciuki za lepsze jutro 🤞🤞🩵

Kociara widać cień, i nie ma potrzeby się jakoś specjalnie przyglądać ❤️🤞🤞 trzymam kciuki 🍓

Ja wczoraj miałam znów teleporade, aby obgadać te choroby zakaźne u mnie w pracy i spadający progesteron 😵‍💫 dostałam zwolnienie do 16 czerwca bo wtedy mam wizytę, zleciała zrobić z krwi badanie parwowirusa b19 igg I igm ( rumien zakazny) czas oczekiwania 5 dni roboczych 😐 o progesteron nie kazała się martwić bo póki beta ładnie rośnie I przyjmuje progesteron to wszystko jest w najlepszym porządku 😊 ( co i tak nie uspokaja mnie w 100%)
    Przy okazji wizyty w laboratorium dorzuciłam betę 🙈
    Wynik 3968,72 ❤️❤️❤️ 117% przyrostu w ciągu 48h .

karczoch321, Sagi, S_va_88, Dżozu, Powder, kasialinkaa lubią tę wiadomość

👩 33
    👱‍♂️ 36

👸 córka 2015

3cs🗓
    5.02 ⏸️
    28.02 💔 8tc

26.05- ⏸️🌷 10dpo
    27.05- progesteron 31 ng/ml
    29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
    31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
    progesteron 21 ng/ml
    03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
    05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
    progesteron 18,9 ng/ml
  • karczoch321 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    assialbnn wrote:
    Dziewczyny będę wjeżdżać jak świnia w pomidory, i proszę wybaczcie mi 🙏 cały czas podczytuję 😊 wszystkim mocno kibicuje i co przerażające myślę o Was w ciągu dnia 😂😂😂❤️
    Zaczęliśmy przygotowywać mieszkanie do remontu, rynek wtórny więc wszystko trzeba wynieść zerwać i właśnie rozpoczęliśmy tą przygodę 🙄

Zosia miło że jesteś ❤️ wspieram Cię duchowo i trzymam kciuki za lepsze jutro 🤞🤞🩵

Kociara widać cień, i nie ma potrzeby się jakoś specjalnie przyglądać ❤️🤞🤞 trzymam kciuki 🍓

Ja wczoraj miałam znów teleporade, aby obgadać te choroby zakaźne u mnie w pracy i spadający progesteron 😵‍💫 dostałam zwolnienie do 16 czerwca bo wtedy mam wizytę, zleciała zrobić z krwi badanie parwowirusa b19 igg I igm ( rumien zakazny) czas oczekiwania 5 dni roboczych 😐 o progesteron nie kazała się martwić bo póki beta ładnie rośnie I przyjmuje progesteron to wszystko jest w najlepszym porządku 😊 ( co i tak nie uspokaja mnie w 100%)
    Przy okazji wizyty w laboratorium dorzuciłam betę 🙈
    Wynik 3968,72 ❤️❤️❤️ 117% przyrostu w ciągu 48h .

Ooo to remont pięknie zajmie Wam czas i głowę 🫣 bawcie się dobrze 🤪

Beta piękna, cudnie widzieć takie wartości 🥹 dobrze, że wzięłaś zwolenie. Lepiej dmuchać na zimne!

assialbnn, Dżozu lubią tę wiadomość

🙎‍♀️🧔‍♂️ 34 / 35
    🍀 11 cs
    💔 02.25 - 6tc
    🍵 zioła Ojca Sroki
    🎾luteina 50mg x2
  • Marty.Na Ekspertka

Wysłany: 7 czerwca, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzycielka94 wrote:
    Też miałam robiony taki test wydechowy i też właśnie w tej sieci placówek

Marzycielka94, Dżozu lubią tę wiadomość

31🙆🏻‍♀️ 33🧔🏼

Starania od 10.24'

♂️:
    Łuszczyca (Daivobet)

💊
    Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12

🔬
    Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳

♀️
    Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)

💊
    Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza

🔬
    Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳

Beta HCG:
    08.03.25- 68.60
    10.03.25- 104.60
    12.03.25- 147.50
    14.03.25- 216.60
    19.03.25- 1036.60
    20.03.25- 1313.30
    02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔
  • S_va_88 Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia667 wrote:
    Tak trzymaj.

Ja na warsztatach ostatnio rzuciłam kostką (takie kostki z napisami, nie wiem jak to się fachowo nazywa, myślisz sobie o czymś, rzucasz i to jest Twoja odpowiedź).
    Nie muszę chyba pisać o czym pomyślałam i dostałam na kostce "ODPUŚĆ"
    Ej no nie wierz w takie rzeczy .....

PS. A może zadałaś w zły sposób pytanie 😅😘

21.09.2024 ⏸️
    09.10.2024 💚na USG
    14.11.2024 👼🖤

...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona...

#rodzę w 2026 r.
  • Sagi Autorytet

Wysłany: 7 czerwca, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    S_va_88 wrote:
    Ej no nie wierz w takie rzeczy .....

PS. A może zadałaś w zły sposób pytanie 😅😘

A ja to odebrałam jako takie pozytywne „odpuść, ułoży się” a nie „odpuść sobie” 🫶

Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość

09.02.2023 - ⏸️

age.png
‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ