Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Carrie - co u Ciebie?❤️✨ Starania od 09/24 (10 cs)
#rodzęw2026 🌷
👩 31
✔ USG, cytologia, MUCHa, owulacja
✔ TSH, FT3, FT4, ATPO
✔ LH, FSH, estradiol, progesteron, prolaktyna
⬆️ testosteron 0,54 ng/ml (norma do 0,48)
👨 36
⬆️ TSH, prolaktyna, progesteron, estradiol
✔ USG
✔ koncentracja 45 mln/1 ml
⬇️ A i B = 30 %, morfologia 2 % -
Sylwia_G-K wrote:Zniknęłam ostatnio, bo ślubny szał nie pozwolił na siedzenie z telefonem w ręku 🙈
Pozdrawiam jako żona! 😱😍
To był absolutnie przepiękny dzień! 🤩 Nie przeszkodziła nam nawet ulewa stulecia na samym wyjściu z kościoła - możecie sprawdzić jak wyglądało piątkowe popołudnie we Włocławku, cały internet o tym pisze 😂 uznajmy, że to była ulewa zwiastująca samą obfitość. 😂
Gratuluję wszystkich sukcesów, przytulam dziewczyny które dalej walczą ❤️
U mnie póki co ani 🩸, ani żadnych dziwnych objawów - chyba skupiłam się na ślubie i nie zwracam na to zupełnie uwagi. Zobaczymy co przyniesie czas. ☺️
Tymczasem pozdrawiam z drogi na lotnisko, prześlę później buziaki ze słonecznej Majorki. 😍
Dobrego dnia ❤️
Dużo szczęścia, wzajemnej miłości, którą wzmacnia czas, no i upragnionego potomstwa ♥️♥️
Achhh... sama rok temu brałam ślub, w sierpniu. Teraz czekamy na pierwszą rocznicę. Cieszę się że to za mną, to były ogromne emocje, nas akurat przytłoczyły. Wesele przeżyłabym jeszcze raz ale jako gość 🫣.31 👩❤️👨 38
💃zaburzenia lękowe od dzieciństwa
🔬hormony 3 dc: FSH, LH, estradiol - N, prolaktyna - lekko podwyższona (do powtórki po lepiej przespanej nocy)
AMH - 3,14
💊 Pregna Start, Sanprobi Stress, olej z wiesiołka (faza folikularna), naturalne antyoksydanty w diecie
4 cs o pierwszego potomka
nikt prawie nie wie, dokąd go zaprowadzi droga, póki nie stanie u celu -
Pisałyście wczoraj o bocianach, my mieliśmy taką sytuację, że byliśmy w odwiedzinach u jego rodziców. No i akurat dosłownie nad samym ich podwórkiem parka bocianów sobie uwiła gniazdo, oczywiście były komentarze, że ooo może przyniosą jakiegoś bombelka 😅 No i dosłownie zaraz po tym byłam w ciąży, co prawda nieudanej, ale jednak. Więc oby przyniosły szczęście 😄
cukrzyk1991, Marzycielka94, Belia lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🗓️👶
23.04 – ⏸️
08.05 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
✨ ZDROWIE ✨
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenia lękowe
▫️migreny
▫️niedobory – w trakcie suplementacji
· · · · · · · ·
✨ WYNIKI ✨
🦋 TSH: 1.6 💚
🌱 Kwas foliowy: 7.80 → 13.80 💚
🧠 B12: 185 → 404 💚
🌞 D3: 27 →…
🩸 Ferrytyna: 31
🍬 Insulina: 8
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Morgo wrote:
Achhh... sama rok temu brałam ślub, w sierpniu. Teraz czekamy na pierwszą rocznicę. Cieszę się że to za mną, to były ogromne emocje, nas akurat przytłoczyły. Wesele przeżyłabym jeszcze raz ale jako gość 🫣.
Czytam to i jakbym czytała o sobie … nas również przytłoczyły emocje … teraz z perspektywy czasu wiem, że inaczej bym podeszła do własnego ślubu. Za bardzo skupiłam się na tym, aby wszystko było idealnie, dopięte na ostatni guzik, by goście były zadowoleni, nerwy stres czy program całego wesela będzie tak jak zaplanowałam, że nie skupiłam się na innych ważniejszych, a nie materialnych aspektach. I tak samo zdecydowanie wolę być gościem na weselu, kolejny raz takie emocje to już nie na moje siły 🙉🙉🙉
niemniej to jest piękny dzień naszego życia dlatego zawsze później radziłam tym, którzy mają ślub przed sobą wyluzowanie wszystko się potoczy dobrze ważne że jest to dzień miłości, że bliscy towarzyszą w tej pięknej chwili i trzeba się weselić 🥰Morgo lubi tę wiadomość
👩🏼 34 🧔🏻♂️ 37
cp i 2x cb 💔
💊 wit. B12, B6, wit. D, foliany, cholina, wit. K2, niepokalanek, magnez
W trakcie diagnostyki
MUCHa ✅
Zespół antyfosfolipidowy - brak ✅
mutacja MTHFR A1298C,
Fragmentacja DNA 6% ✔️
KIR ~ czekam na wynik
HSG 🔜 czerwiec
🤞 Team #rodzew2026 🍀 -
Sylwia_G-K wrote:
Póki co mamy mało zdjęć, dopiero zdobywamy od przyjaciół i rodziny to, co udało im się uchwycić 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca, 11:30
Marzycielka94, Sylwia_G-K lubią tę wiadomość
💁🏻♀️ 33 💁🏻♂️ 33 🐶 🐶
🔮Staranie na luzie od 03.2024 (8cs)
🔥Staranie na pełnej od 02.2025
⏳5cs in progress 🍀🍓
👩🏻🦱 ona
🕰️ cykle 29-31 dni, faza lutealna 17 dni
✨jajowody superdrożne
🩺 niedoczynność tarczycy (TSH 1,5 / fT4 18,40)
💊 pueria uno, witamina D3, magnez, kolagen, euthyrox
🧔🏻♂️ on
🔬 61,1mln, koncentracja 25,5mln (w 2,4ml)
🔬 ruch A+B 25%, morfologia 2%
💊 pregna start on, androvit, witamina D3, kolagen
🔜 30.06 ponowne badanie nasienia
czekamy na Ciebie Orzeszku 🩷🤞🏻#rodzew2026 ✨ -
Piret wrote:Czytam to i jakbym czytała o sobie … nas również przytłoczyły emocje … teraz z perspektywy czasu wiem, że inaczej bym podeszła do własnego ślubu. Za bardzo skupiłam się na tym, aby wszystko było idealnie, dopięte na ostatni guzik, by goście były zadowoleni, nerwy stres czy program całego wesela będzie tak jak zaplanowałam, że nie skupiłam się na innych ważniejszych, a nie materialnych aspektach. I tak samo zdecydowanie wolę być gościem na weselu, kolejny raz takie emocje to już nie na moje siły 🙉🙉🙉
niemniej to jest piękny dzień naszego życia dlatego zawsze później radziłam tym, którzy mają ślub przed sobą wyluzowanie wszystko się potoczy dobrze ważne że jest to dzień miłości, że bliscy towarzyszą w tej pięknej chwili i trzeba się weselić 🥰
100% rozumiem, my oboje nigdy nie lubiliśmy typowych wesel. W sierpniu mamy pierwszą rocznicę naszego ślubu, a „wesele” urządziliśmy u moich rodziców na tarasie i podwórku, tylko dla najbliższych i to było najlepsze „wesele” na jakim byłam 😂 Ślub cywilny. Bawiliśmy się prawie do rana, bez spiny i stresu i cudownie to wspominam 🥺
Ja ogólnie od dziecka już miałam w głowie jakiś taki lęk, że kiedyś jak będę brała ślub, to będę musiała być tą panną młodą, która jest na świeczniku 100-200 osób i że to sam stres i nic fajnego 😂 Nigdy nie marzyłam o wystawnym weselu. Dlatego polecam każdej dziewczynie organizację po swojemu, tak jak czują, nie ulegając presji otoczenia, że jak to tak bez wesela na którym będzie ciotka Krysia piąta woda po kisielu 😄🫶🏼Gnom, Piret, Meggi_**, Sagi, S_va_88, Morgo lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🗓️👶
23.04 – ⏸️
08.05 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
✨ ZDROWIE ✨
▫️zaburzenia lękowe
▫️migreny
· · · · · · · ·
✨ WYNIKI ✨
_____
Ja dziś powinnam dostać @ i na razie cisza 🤷🏼♀️ Cyce bolą, podbrzusza nie czuję
karczoch321, Marzycielka94, Piret, S_va_88, Belia, cysterka95 lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🗓️👶
23.04 – ⏸️
08.05 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
✨ ZDROWIE ✨
▫️zaburzenia lękowe
▫️migreny
· · · · · · · ·
✨ WYNIKI ✨
_____
kikix0o wrote:100% rozumiem, my oboje nigdy nie lubiliśmy typowych wesel. W sierpniu mamy pierwszą rocznicę naszego ślubu, a „wesele” urządziliśmy u moich rodziców na tarasie i podwórku, tylko dla najbliższych i to było najlepsze „wesele” na jakim byłam 😂 Ślub cywilny. Bawiliśmy się prawie do rana, bez spiny i stresu i cudownie to wspominam 🥺
Ja ogólnie od dziecka już miałam w głowie jakiś taki lęk, że kiedyś jak będę brała ślub, to będę musiała być tą panną młodą, która jest na świeczniku 100-200 osób i że to sam stres i nic fajnego 😂 Nigdy nie marzyłam o wystawnym weselu. Dlatego polecam każdej dziewczynie organizację po swojemu, tak jak czują, nie ulegając presji otoczenia, że jak to tak bez wesela na którym będzie ciotka Krysia piąta woda po kisielu 😄🫶🏼
Omg, ja identycznie! Wielka piątka!!
Totalnie nie umiałam sobie siebie wyobrazić w białej sukni, przed całym tłumem rodziny i znajomych 🫣
Zaplanowaliśmy dokładnie jak Wy, że zrobimy ślub cywilny, a potem imprezke-grilla dla najbliższych w ogrodzie. Ostatecznie trochę na spontanie 1,5 msc wcześniej w tajemnicy wzięliśmy ślub za granicą i to był strzał w 10!!pełen luz, zero stresu, sukienka w kwiaty z vinted i kolacja we dwoje z super widokiem.
Grilla tylko dla rodziców zrobiliśmy, ale tego dnia była największa ulewa tych wakacji i super wyszło, że ostatecznie ta nasza ogrodowa imprezka dla większości została odwołana, bo byśmy i tak musieli w 20pare osób siedzieć w domu 🤣
Za około 2 tygodnie mamy drugą rocznicę i dalej uważamy, że to był nasz best pomysł ever 🥺
Kiki, jak okresu nie ma dalej to mam nadzieję, że to dobry znak ✨🫣 masz jeszcze testy albo planujesz robić?
Sylwia, wszystkiego pięknego dla Was!! Cudna sukienka! Bawcie się dobrze na Majorce 😍Gnom, kikix0o, Piret, S_va_88, Morgo, Sylwia_G-K lubią tę wiadomość
🙎♀️🧔♂️ 34 / 35
🍀 11 cs
💔 02.25 - 6tc
💊 Pueria Uno, d-inozytol, omega 3, wiesiołek, witamina D, NAC, Q10, magnez, cynk, l-arginina, laktoferyna, kurkumina+piperyna, resweratrol
🍵 zioła Ojca Sroki
🎾luteina 50mg x2 -
kikix0o wrote:Pisałyście wczoraj o bocianach, my mieliśmy taką sytuację, że byliśmy w odwiedzinach u jego rodziców. No i akurat dosłownie nad samym ich podwórkiem parka bocianów sobie uwiła gniazdo, oczywiście były komentarze, że ooo może przyniosą jakiegoś bombelka 😅 No i dosłownie zaraz po tym byłam w ciąży, co prawda nieudanej, ale jednak. Więc oby przyniosły szczęście 😄
Mój mąż wczoraj podczas randomowej jazdy samochodem zaczął opowiadać ciekawostki o bocianach jakie przeczytał w ostatnim czasie - m.in. o tym jak radzą sobie w trakcie burzy i po burzyDziadzieje mi facet
Marzycielka94, kikix0o, Kins, S_va_88, Belia lubią tę wiadomość
nie ok ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52
ok ✅️ FSH/LH, jajowody drożne, potwierdzone owulacje, zespół antyfosf, regularne cykle
Starania o pierwsze dziecko :
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
🤞 11 cykl starań o drugie dziecko ! (z lamettą 💉)
👩34 lata
🧔♂️34 lata (a+b = 5/36 %, morfo 3/4%, il. 148 /55 mln/ejakulat)
💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina -
karczoch321 wrote:Omg, ja identycznie! Wielka piątka!!
Totalnie nie umiałam sobie siebie wyobrazić w białej sukni, przed całym tłumem rodziny i znajomych 🫣
Zaplanowaliśmy dokładnie jak Wy, że zrobimy ślub cywilny, a potem imprezke-grilla dla najbliższych w ogrodzie. Ostatecznie trochę na spontanie 1,5 msc wcześniej w tajemnicy wzięliśmy ślub za granicą i to był strzał w 10!!pełen luz, zero stresu, sukienka w kwiaty z vinted i kolacja we dwoje z super widokiem.
Grilla tylko dla rodziców zrobiliśmy, ale tego dnia była największa ulewa tych wakacji i super wyszło, że ostatecznie ta nasza ogrodowa imprezka dla większości została odwołana, bo byśmy i tak musieli w 20pare osób siedzieć w domu 🤣
Za około 2 tygodnie mamy drugą rocznicę i dalej uważamy, że to był nasz best pomysł ever 🥺
Kiki, jak okresu nie ma dalej to mam nadzieję, że to dobry znak ✨🫣 masz jeszcze testy albo planujesz robić?
Sylwia, wszystkiego pięknego dla Was!! Cudna sukienka! Bawcie się dobrze na Majorce 😍
Ale super, też często po cichu sobie myślałam, że kurde taki ślub w tajemnicy za granicą to byłoby coś 😍 Mega fajnie, że zrobiliście po swojemu i że miło to wspominacie ❤️ A z ciekawości, w jakim kraju zdecydowaliście się na ślub? 🫶🏼
Co do okresu to jestem bardzo ciekawa jak to się potoczy, bo serio nie mam żadnego przeczucia ani nie czuję się okresowo ani ciążowo. Może nie będzie ani tego ani tego 😂 Nie mam już testów i zastanawiam się czy kupić i zrobić, czy sobie odpuścić i poczekać jeszcze na tą małpę 🤔Sylwia_G-K lubi tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🗓️👶
23.04 – ⏸️
08.05 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
✨ ZDROWIE ✨
▫️zaburzenia lękowe
▫️migreny
· · · · · · · ·
✨ WYNIKI ✨
_____
Sylwia - też gratuluję !!! Super czas przed Wami teraz - zwłaszcza na Majorce ! Odpoczywajcie. Zazdroszczę maks ! ...
p.s. przeeeeeeepiękna sukienka i w ogóle Ty
Marzycielko - przepiszesz mnie na wolnego strzelca ? Jakoś nie wiem - nie chcę testować chyba.
Laski - mogę w poniedziałek iść zrobić cytologię skoro będę około 6dpo ? Pytam bo muszę ją dorobić przed histeroskopią (25 czerwca) i wiadomo, że na 90% nie jestem w ciąży (bo jakim cudem), ale wolę dopytać w razie czego. To jest i tak badanie z szyjki nie ? Nie zaszkodzi w ewentualnej implantacji ?
Sylwia_G-K, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
nie ok ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52
ok ✅️ FSH/LH, jajowody drożne, potwierdzone owulacje, zespół antyfosf, regularne cykle
Starania o pierwsze dziecko :
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
🤞 11 cykl starań o drugie dziecko ! (z lamettą 💉)
👩34 lata
🧔♂️34 lata (a+b = 5/36 %, morfo 3/4%, il. 148 /55 mln/ejakulat)
💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina -
cukrzyk1991 wrote:Mój mąż wczoraj podczas randomowej jazdy samochodem zaczął opowiadać ciekawostki o bocianach jakie przeczytał w ostatnim czasie - m.in. o tym jak radzą sobie w trakcie burzy i po burzy
Dziadzieje mi facet
Ej super, ja też uwielbiam takie ciekawostki z dupy 😂 Randomowo łapię jakiś temat i muszę dowiedzieć się o nim jak najwięcej pierdół 😅Powder, S_va_88, cukrzyk1991 lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🗓️👶
23.04 – ⏸️
08.05 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
✨ ZDROWIE ✨
▫️zaburzenia lękowe
▫️migreny
· · · · · · · ·
✨ WYNIKI ✨
_____
Wyglądałaś pięknie 😍😍😍👏👏
Sylwia_G-K lubi tę wiadomość
👩 33
👱♂️ 36
👸 córka 2015
3cs🗓
5.02 ⏸️
28.02 💔 8tc
26.05- ⏸️🌷 10dpo
27.05- progesteron 31 ng/ml
29.05- beta 60,66 mUI/ml 13dpo
31.05- beta 196,51 mUI/ml 15dpo❤️
progesteron 21 ng/ml
03.06- beta 868,53 mUI/ml 💜🤞
05.06- beta 1825,62 mUI/ml 💚
progesteron 18,9 ng/ml
07.06- beta 3968,72 mUI/ml 😍🩷
16.06- I wizyta 💕🤞🤞⏳️ -
cukrzyk1991 wrote:Sylwia - też gratuluję !!! Super czas przed Wami teraz - zwłaszcza na Majorce ! Odpoczywajcie. Zazdroszczę maks ! ...
p.s. przeeeeeeepiękna sukienka i w ogóle Ty
Marzycielko - przepiszesz mnie na wolnego strzelca ? Jakoś nie wiem - nie chcę testować chyba.
Laski - mogę w poniedziałek iść zrobić cytologię skoro będę około 6dpo ? Pytam bo muszę ją dorobić przed histeroskopią (25 czerwca) i wiadomo, że na 90% nie jestem w ciąży (bo jakim cudem), ale wolę dopytać w razie czego. To jest i tak badanie z szyjki nie ? Nie zaszkodzi w ewentualnej implantacji ?
Zapytałam GPT i tak odpowiedział:
Tak, cytologia to badanie wymazowe z szyjki macicy – nie z jamy macicy, więc nie ma wpływu na ewentualną implantację zarodka, która i tak zachodzi głębiej, w endometrium.
Jeśli jesteś około 6 dpo, to potencjalne zagnieżdżenie dopiero zaczyna się lub jeszcze nie nastąpiło, a cytologia jest lokalnym, szybkim badaniem, które nie ingeruje w błonę śluzową macicy.
Gdyby każda kobieta musiała wstrzymywać się z cytologią tylko z powodu potencjalnej owulacji, to byłoby trudno ją w ogóle zaplanować – dlatego ginekolodzy uznają ją za bezpieczną także w drugiej fazie cyklu, o ile nie ma np. świeżo potwierdzonej ciąży.
Jeśli jesteś przed histeroskopią, to tym bardziej warto ją zrobić – bo wynik cytologii często jest wymagany do przeprowadzenia zabiegu.
Więc raczej na spokojnie 🫶🏼K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🗓️👶
23.04 – ⏸️
08.05 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
✨ ZDROWIE ✨
▫️zaburzenia lękowe
▫️migreny
· · · · · · · ·
✨ WYNIKI ✨
_____
W ogóle to 3 dni z rzędu ostatnio wymiotowałam wieczorem 🤦🏼♀️ Miałam tak w ostatniej ciąży i przez to ciężko jest nie mieć myśli, że A MOŻE.. Ale z drugiej strony ja całe życie mam bardzo często mdłości, więc to pewnie przypadek 😅
Dzisiaj na Sycylii 38 stopni, nie da się żyć. Jak miałabym jeszcze teraz dostać okresu to bym się pochlastała 😅S_va_88, Marzycielka94, MroziaMM lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🗓️👶
23.04 – ⏸️
08.05 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
✨ ZDROWIE ✨
▫️zaburzenia lękowe
▫️migreny
· · · · · · · ·
✨ WYNIKI ✨
_____
Hej dziewczyny ja to się tak pojawiam i znikam na tym forum 🫣
W maju wróciliśmy z wakacji, miałam piękny plan, że się uda ale niestety nie. Do tego mój pies rozciął sobie poduszkę u łapy i na domiar złego rozlizał sobie to wszytko i teraz 3 tydzień się bujamy z naprawieniem tego. Przez chwilę nawet go woziłam do mojej mamy, żeby nie siedział sam w domu 😅 2 tydzień antybiotyk i pełno leków, codziennie zmiana opatrunku 2 razy dziennie i pilnowanie żeby nie lizał. Koszmar.
Ja byłam na monitoringu cyklu po owulacji i pomimo, że estradiol wskazuje na cienkie endometrium to jednak mam 11mm 2 dni po owulacji. Gin powiedział, że mi już narazie nic nie wymyśla, bo reszta wyników jest ok. Ten cykl przez psa trochę odpuściliśmy bo byłam wiecznie spięta i się martwiłam więc w sumie podzialalismy tylko w niedzielę a owu była jakoś we wtorek więc niby jakaś tam minimalna szansa jest.
W piątek mamy termin do androloga z mężem bo musimy sprawdzić czy ok skoro ta morfologia jak słabo wyszła. Na szczęście jest z tych, którzy nie mają z tym problemu i ochoczo idzie 😁 Ten lekarz jest też ginekologiem endokrynologiem, polecił mi go gin do którego teraz chodziłam ale niestety już zaczynamy jazdę do Krakowa do którego mamy 50 km.
Przepraszam, że tak tutaj wpadam na chwilę i tylko pisze co u mnie ale staram się od czasu do czasu poczytać co u was słychać ☺️ Jak wchodzę na forum to zaczynam się bardziej nakręcać a to nie pomaga ale jednocześnie wiem, że tutaj jest przestrzeń, która rozumie wszytko bardziej niż inni.
W środę moja koleżanka miała cesarkę. Sami długo też się starali więc jednocześnie się cieszę ale z 2 myślę czy ja się kiedyś tego doczekam? 🫣S_va_88 lubi tę wiadomość
🩷 30l.
AMH 0.64
Niski estradiol na początku cyklów
Potwierdzone owulacje, endometrium OK, prog OK.
Cykle 29 dni.
🩵 31l.
Seminogram MAJ 25'
Ilość 96 mln
Ilość w ejakulacie 200 mln
Żywotność 80%
Ruch a 34%
Ruch b 26.1%
Ruch a + b 60 %
Morfologia 1% ❌
Wizyta u androloga 13.06
6 cykl starań. -
Cześć kochane! ♥️
U mnie oficjalnie 1 dc, więc wróciły siły i pozytywne myślenie. Mogę planować działania na ten cykl🙈 i aktywniej uczestniczyć w dyskusjach w tym cudnym wątku 🌸
Marzycielko proszę wpisz mi 🩸kolorlila, S_va_88, Wianek, Morgo, Belia, Marzycielka94, Powder lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
02/25 💔
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
kikix0o wrote:W ogóle to 3 dni z rzędu ostatnio wymiotowałam wieczorem 🤦🏼♀️ Miałam tak w ostatniej ciąży i przez to ciężko jest nie mieć myśli, że A MOŻE.. Ale z drugiej strony ja całe życie mam bardzo często mdłości, więc to pewnie przypadek 😅
Dzisiaj na Sycylii 38 stopni, nie da się żyć. Jak miałabym jeszcze teraz dostać okresu to bym się pochlastała 😅
Nigdy nie sądziłam że to powiem, ale też mam już dość tego gorącaTo pewnie przez chorobę. Też 2 dni miałam mdłości, nie jadłam nic prawie. Powiedziałam wczoraj mężowi, że może kupię test ciążowy i dziś zrobię? A on „zaczyna się” 😂 i że to za wcześnie.
Dopiero 20 dzień cyklu. Jeszcze 6 dni do testowania. Czemu to jest takie kuszące?S_va_88, Marzycielka94 lubią tę wiadomość