Latawce, dmuchawce, wiatr 🪁 pod mym sercem cały mój świat 👶🏼
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia_G-K wrote:
My mamy drugą rocznicę ślubu 10go czerwca, a 11go z tej okazji pojedziemy sobie do Kliniki i wejdziemy do pokoiku na badankaRomantiko
Morgo, Sylwia_G-K, malrzrz, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
31🙆🏻♀️ 33🧔🏼
Starania od 10.24'
♂️:
Łuszczyca (Daivobet)
💊
Omega3, Witamina D, Magnez, Ten Fertil ON, Witaminy ADEK, Ubiquinol 200, Witamina B12
🔬
Rozszerzone badanie nasienia + fragmentacja DNA plemników + test HBA ⏳
♀️
Przewlekłe nieaktywne zapalenie żołądka, subkliniczna niedoczynność tarczycy (Euthyrox 50), PCOS (w trakcie diagnozy)
💊
Witamina D, Omega 3, Magnez, Witamina B6 i B12, Aktywny kwas foliowy Neofolic, NAC 600, Ubiquinol 200, Prena Caps Ovi, Zioła Ojca Grzegorza
🔬
Trombofilia wrodzona (m. cz. V Leiden, m. MTHFR, m. PAI-1), KIR ⏳
Beta HCG:
08.03.25- 68.60
10.03.25- 104.60
12.03.25- 147.50
14.03.25- 216.60
19.03.25- 1036.60
20.03.25- 1313.30
02.04.25 - zabieg abrazji, 8tc 💔 -
Ah i jeszcze chciałam Wam powiedzieć, że bieganie mega działa na wywołanie okresu- co prawda biegłam tylko z paczką z paczkomatu, uciekając przed ulewą, ale zaraz potem🐒 Więc polecam 😅
S_va_88, Wianek, Carrie12, Marzycielka94, Powder, assialbnn lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
02/25 💔
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨🍓🍓 -
Sagi wrote:Nigdy nie sądziłam że to powiem, ale też mam już dość tego gorąca
To pewnie przez chorobę. Też 2 dni miałam mdłości, nie jadłam nic prawie. Powiedziałam wczoraj mężowi, że może kupię test ciążowy i dziś zrobię? A on „zaczyna się” 😂 i że to za wcześnie.
Dopiero 20 dzień cyklu. Jeszcze 6 dni do testowania. Czemu to jest takie kuszące?
Doskonale rozumiem chęć testowania, chociaż paradoksalnie teraz jak lekko spóźnia mi się 🩸to jestem w trybie odpuszczenia i nawet nie mam ochoty sikać na test 😅 Może ostatni raz sprawdzę, nie wiem.
Ja wychodzę z założenia, że jeśli to uspokaja nasze ciągłe zastanawianie się i napięcie, to lepiej to robić niż siedzieć i się niepokoić.
No chyba, że każda biel na teście wywołuje w nas rozpacz, to może lepiej spróbować sobie to poukładać w głowie, żeby aż tak się na tym nie fiksować, chociaż wiem, że to łatwo się mówi.
Ja mam różne humorki, raz się smucę, raz się stresuję a co jeśli się uda a ja nie dam rady i będę tęsknić za poprzednim życiem? Raz sobie popłakuję, a raz trzymam się mojego życiowego podejścia, że „wszystko dzieje się po coś” i widocznie tak ma teraz być. No humorki jak baba w ciąży 😅S_va_88, Kins lubią tę wiadomość
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🗓️👶
10.06 - ⏸️🥹🤞🏻
· · · · · · · ·
🗓️👶
23.04 – ⏸️
08.05 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
🌸 ZDROWIE 🌸
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenia lękowe
▫️migreny
▫️niedobory – w trakcie suplementacji
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Carrie12 wrote:Daję znać - Test negatywny, czekam na miesiączkę.
Wiesz jak my to tu mówimy?
Puki nie ma 🩸, to ⚽w grze.Carrie12, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
...masz moje słowo, wypełnię Twoje ramiona...
#rodzę w 2026 r. -
Claudii wrote:Hej dziewczyny ja to się tak pojawiam i znikam na tym forum 🫣
W maju wróciliśmy z wakacji, miałam piękny plan, że się uda ale niestety nie. Do tego mój pies rozciął sobie poduszkę u łapy i na domiar złego rozlizał sobie to wszytko i teraz 3 tydzień się bujamy z naprawieniem tego. Przez chwilę nawet go woziłam do mojej mamy, żeby nie siedział sam w domu 😅 2 tydzień antybiotyk i pełno leków, codziennie zmiana opatrunku 2 razy dziennie i pilnowanie żeby nie lizał. Koszmar.
Ja byłam na monitoringu cyklu po owulacji i pomimo, że estradiol wskazuje na cienkie endometrium to jednak mam 11mm 2 dni po owulacji. Gin powiedział, że mi już narazie nic nie wymyśla, bo reszta wyników jest ok. Ten cykl przez psa trochę odpuściliśmy bo byłam wiecznie spięta i się martwiłam więc w sumie podzialalismy tylko w niedzielę a owu była jakoś we wtorek więc niby jakaś tam minimalna szansa jest.
W piątek mamy termin do androloga z mężem bo musimy sprawdzić czy ok skoro ta morfologia jak słabo wyszła. Na szczęście jest z tych, którzy nie mają z tym problemu i ochoczo idzie 😁 Ten lekarz jest też ginekologiem endokrynologiem, polecił mi go gin do którego teraz chodziłam ale niestety już zaczynamy jazdę do Krakowa do którego mamy 50 km.
Przepraszam, że tak tutaj wpadam na chwilę i tylko pisze co u mnie ale staram się od czasu do czasu poczytać co u was słychać ☺️ Jak wchodzę na forum to zaczynam się bardziej nakręcać a to nie pomaga ale jednocześnie wiem, że tutaj jest przestrzeń, która rozumie wszytko bardziej niż inni.
W środę moja koleżanka miała cesarkę. Sami długo też się starali więc jednocześnie się cieszę ale z 2 myślę czy ja się kiedyś tego doczekam? 🫣21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
#rodzę w 2026 r. -
ater wrote:Cześć kochane! ♥️
U mnie oficjalnie 1 dc, więc wróciły siły i pozytywne myślenie. Mogę planować działania na ten cykl🙈 i aktywniej uczestniczyć w dyskusjach w tym cudnym wątku 🌸
Marzycielko proszę wpisz mi 🩸
I gratuluję podejścia nowy cykl nowe możliwości !!!!😁Carrie12, ater, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
#rodzę w 2026 r. -
Sagi wrote:Nigdy nie sądziłam że to powiem, ale też mam już dość tego gorąca
To pewnie przez chorobę. Też 2 dni miałam mdłości, nie jadłam nic prawie. Powiedziałam wczoraj mężowi, że może kupię test ciążowy i dziś zrobię? A on „zaczyna się” 😂 i że to za wcześnie.
Dopiero 20 dzień cyklu. Jeszcze 6 dni do testowania. Czemu to jest takie kuszące?
A poza tym nic nie czuję, dziś 24dc.....21.09.2024 ⏸️
09.10.2024 💚na USG
14.11.2024 👼🖤
#rodzę w 2026 r. -
Hejka! Czy mogę dołączyć do miesięcznego odliczania? Oczekiwanie prawie jak na fajerwerki w Sylwestra🤭
Jeśli dobrze pójdzie, testowanie wypada mi 23 czerwca, jestem w 16 dc, w trakcie ovu. Bolesność i obrzmiałość piersi, śluz oraz stan mojej cery 🫠wskazują na trafność. Korci zrobić test wcześniej, ale sobie obiecalam, że NIE. Jestem świeżakiem w staraniach. Z (niestety)długimi cyklami i z czasem pojawiającą się nieregularnością.Sagi, Wianek, Morgo, ater, Belia, Marzycielka94, Powder, ferrytynka25, S_va_88 lubią tę wiadomość
📝Agata
⏳31 lat minęło, jak jeden dzień…
⏰🗓️Staraczka od: Czerwiec 2025
•Zaczynamy na luzie…🍓🍋🟩🍋
•Wstępne badania cytologiczne oraz USG: OK
•USG Tarczycy: niewielkie zmiany zapalne - nie wymagają leczenia
•Hormony tarczycy ok
•Długie cykle 31-33
•Czasami cykl lubi poświrować
•Refluks, Nadciśnienie, Wahania Glikemii
Czekamy…✊ -
Wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia 😊 bosko wyglądałaś 🤩
Sylwia_G-K lubi tę wiadomość
👩34 👨39
10 cs o pierwszego maluszka
Niedoczynność tarczycy ➡️ letrox 50
USG ✅ Cytologia ✅ Morfologia ✅
TSH 1,2
AMH 1.3
Żelazo - 150
Ferrytyna - 36
D3 - 72
MTHFR C677T homo
Badanie nasienia ✅
Drożność - wrzesień
Suple 💊
D3 4000 , jod , omega3 , B complex, koenzym Q10, probiotyki -
Sylwia_G-K wrote:
Pięknie!! 😍😍 Ogromne gratulacje! 🥰🥰
My braliśmy ślub rok temu w lipcu i od tego czasu jestem ogromną fanką wesel 😄 Wcześniej w ogóle mnie to nie interesowało, zawsze uciekaliśmy wcześnie, czasem nawet przed północą 😆 Nie sądziłam też, że odnajdę się w planowaniu wesela - a jednak bawiłam się cudownie, mieliśmy przepiękną oprawę florystyczną, jechaliśmy ogórem, a tradycyjne w naszych stronach zabawy zamieniliśmy na zumbę😄Teraz też inaczej odbieram wesela w rodzinie i staram się zostać dłużej, bo mnie ogromnie cieszyło jak goście bawili się do piątej rano 😄 Z ogromną przyjemnością zorganizowałabym to jeszcze raz 😄Sylwia_G-K, Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość
👧🏻 '97 👦🏻 '96
🍼 starania o pierwsze dziecko od 10/2024
📆 cykl 27-28 dni
🩸 [03/2025] badania 7dpo:
– Progesteron: 25,59 ng/ml ✔️
🩺 [04/2025] badania 4dc:
– TSH: 1,691 µIU/ml ✔️
– FT3: 2,93 pg/ml ✔️
– FT4: 1,16 ng/dl ✔️
– FSH: 6,62 mIU/ml ✔️
– LH: 4,56 mIU/ml ✔️
– Prolaktyna: 25,30 ng/ml 🔶
– Ferrytyna: 19,99 ng/ml ❗
– Homocysteina: 7,94 µmol/l ✔️
– Wit. D3 (25(OH)): 33,00 ng/ml 🔶
💊 Suplementacja:
🌸 Pueria Uno
🩸 Ascofer + Wit. C
🌿 Olej z wiesiołka
🔬 Wyniki partnera – seminogram [04/2025]:
- Objętość: 3,0 ml ✔️
- pH: 7,9 ✔️
- Koncentracja: 171,4 mln/ml ✔️
- Całkowita liczba: 517,7 mln ✔️
- Ruch postępowy (a + b): 50,5% ✔️
- Morfologia: 10% prawidłowych ✔️
- Upłynnienie, lepkość, aglutynacja: prawidłowe ✔️ -
Lianaa wrote:Hejka! Czy mogę dołączyć do miesięcznego odliczania? Oczekiwanie prawie jak na fajerwerki w Sylwestra🤭
Jeśli dobrze pójdzie, testowanie wypada mi 23 czerwca, jestem w 16 dc, w trakcie ovu. Bolesność i obrzmiałość piersi, śluz oraz stan mojej cery 🫠wskazują na trafność. Korci zrobić test wcześniej, ale sobie obiecalam, że NIE. Jestem świeżakiem w staraniach. Z (niestety)długimi cyklami i z czasem pojawiającą się nieregularnością.
Hejka! 🥰 Trzymam kciuki!
Sylwestrowe fajerwerki nawet w jednej czwartej nie wyzwalają we mnie takich emocji jak testowanie 😆
Marzycielka94, Powder, S_va_88 lubią tę wiadomość
👧🏻 '97 👦🏻 '96
🍼 starania o pierwsze dziecko od 10/2024
📆 cykl 27-28 dni
🩸 [03/2025] badania 7dpo:
– Progesteron: 25,59 ng/ml ✔️
🩺 [04/2025] badania 4dc:
– TSH: 1,691 µIU/ml ✔️
– FT3: 2,93 pg/ml ✔️
– FT4: 1,16 ng/dl ✔️
– FSH: 6,62 mIU/ml ✔️
– LH: 4,56 mIU/ml ✔️
– Prolaktyna: 25,30 ng/ml 🔶
– Ferrytyna: 19,99 ng/ml ❗
– Homocysteina: 7,94 µmol/l ✔️
– Wit. D3 (25(OH)): 33,00 ng/ml 🔶
💊 Suplementacja:
🌸 Pueria Uno
🩸 Ascofer + Wit. C
🌿 Olej z wiesiołka
🔬 Wyniki partnera – seminogram [04/2025]:
- Objętość: 3,0 ml ✔️
- pH: 7,9 ✔️
- Koncentracja: 171,4 mln/ml ✔️
- Całkowita liczba: 517,7 mln ✔️
- Ruch postępowy (a + b): 50,5% ✔️
- Morfologia: 10% prawidłowych ✔️
- Upłynnienie, lepkość, aglutynacja: prawidłowe ✔️ -
@Sylwia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 🕊️
Wyglądałaś przepięknie 😊
@marzycielko wpisz mi proszę 🦍
@ater okresowa siostro, niech to będzie nasz początek ciąży 😂Sylwia_G-K, ater, Marzycielka94 lubią tę wiadomość
2022 - 👶🏼 nasz mały cud po 30 cs (wcześniej jeden niedrożny jajowód, obniżone parametry nasienia i wysokie TSH)
•niedoczynność tarczycy(euthyrox 25)
09.24 - TSH 3,09
11.24 - TSH 1,26
03.25 - TSH 1,72
🤷🏼♀️Ona
09.24- HSG oba jajowody drożne
Badania 4dc
FSH 6,44
LH 3,24
Estradiol 35
Testosteron 26,62
SHBG 31,70
Prolaktyna 19,23
AMH 4,72
💁🏼♂️On
Ilość plemników 224 mln
Koncentracja 44 mln
Ruch a 35%, ruch b 33%
Morfologia 18% 🔥
Aktualnie 19 o rodzeństwo 🥲
1. Aromek + ovitrelle ❌
2. Aromek
Team #rodzew2026 -
Olisska wrote:@Sylwia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia 🕊️
Wyglądałaś przepięknie 😊
@marzycielko wpisz mi proszę 🦍
@ater okresowa siostro, niech to będzie nasz początek ciąży 😂
Olisska przykro miPrzyklejam się do Was, siostry okresowe, bo mnie dziś przeczołgało, i jeszcze ten giga pryszcz na policzku🤮🩸
Przez moje problemy z żołądkiem i przez urlop troche olałam suple, brałam bardzo nieregularnie i mam efekt.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca, 16:14
starania na luza od 2/24; 📣 1szy cykl Clostilbegyt i monitoring cyklu
👩34 / ; nieregularne cykle, bezowulacyjne; hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, inozytol, selen, tran, potas, magnez, ubichinol, wątroba wołowa sproszkowana, pyłek pszczeli, chlorofil, laktoferyna, acerola /
żelazo 49 (50-170) ----> 90,8 ✔️
ferrytyna 24.77 (4,6 - 204) ----> 19,07 🔻🔻
HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
TSH 0.746 ---> 1,497 ✔️
3 dc / estradiol 33,70/13 ☹️ fsh 3,83/lh 3,9 prolaktyna 20.20 testosteron 1.22 nmol/L
6-7 dpo / progesteron 9,3 / ---> 0,17 / ---> 11,41
estradiol 88 ---> 65 🔻
shbg 35,93 🔻
DHEA-SO4 262.50
testosteron wolny 4,06 🔺
🥸 41 / seminogram ✔️ ten fertil on, wit D, probiotyki
🐕4 / niedobór masła -
Cześć dziewczyny, jeżeli nie macie nic przeciwko to chętnie do was dołączę ☺️ podczytuję wątki miesięczne od jakiegoś czasu, na forum trafiłam jakoś w lutym szukając informacji o inozytolu, bo przez długie cykle podejrzewano u mnie PCOS. Ogólnie to dopiero zaczęliśmy się starać (za mną drugi cykl), ale antykoncepcję hormonalną odstawiłam prawie rok temu i od tego czasu bujałam się z długimi cyklami (36-39 dni)?i plamieniami przed okresem. Wygląda na to, że powoli się normuje po zmniejszeniu dawki Euthyroxu - na Hashimoto leczę się już od liceum, dawki duże i TSH zbliżało się do zera. Chciałam do was dołączyć już w maju, ale najpierw wyjazd zagranicę, a potem miałam duże nadzieje jeśli chodzi o obecny cykl, no ale dzisiaj oficjalnie rozpoczęłam 3 cs 🤣 tak więc nieśmiało siadam przy tym stoliku i witam się w tą burzową niedzielę
cukrzyk1991, Gnom, Meggi_**, Lianaa, Marzycielka94, Powder, Sagi, Wianek, Mardotka, ferrytynka25, Morgo, S_va_88 lubią tę wiadomość
29 lat
Hashimoto, dłuższe cykle
3 cs o pierwszą 🤰 -
S_va_88 wrote:A w którym dniu cyklu jesteś?
Wiesz jak my to tu mówimy?
Puki nie ma 🩸, to ⚽w grze.
25 dc - Od dwóch dni występuje plamienie. Myślę, że jutro będzie 🩸. Czasem zdarzają mi się wyjątkowo krótkie cykle, nie wiem czy to powód do niepokoju.Meggi_** lubi tę wiadomość
Endometrioza + Trombofilia
12.2023 - początek starań -
Remedios wrote:Cześć dziewczyny, jeżeli nie macie nic przeciwko to chętnie do was dołączę ☺️ podczytuję wątki miesięczne od jakiegoś czasu, na forum trafiłam jakoś w lutym szukając informacji o inozytolu, bo przez długie cykle podejrzewano u mnie PCOS. Ogólnie to dopiero zaczęliśmy się starać (za mną drugi cykl), ale antykoncepcję hormonalną odstawiłam prawie rok temu i od tego czasu bujałam się z długimi cyklami (36-39 dni)?i plamieniami przed okresem. Wygląda na to, że powoli się normuje po zmniejszeniu dawki Euthyroxu - na Hashimoto leczę się już od liceum, dawki duże i TSH zbliżało się do zera. Chciałam do was dołączyć już w maju, ale najpierw wyjazd zagranicę, a potem miałam duże nadzieje jeśli chodzi o obecny cykl, no ale dzisiaj oficjalnie rozpoczęłam 3 cs 🤣 tak więc nieśmiało siadam przy tym stoliku i witam się w tą burzową niedzielę
Witaj, i jak to mawiają - nie rozgość się tu za bardzo... 🤪Remedios, ater, Marzycielka94, S_va_88 lubią tę wiadomość
starania na luza od 2/24; 📣 1szy cykl Clostilbegyt i monitoring cyklu
👩34 / ; nieregularne cykle, bezowulacyjne; hipoglikemia reaktywna; łagodne objawy pcos?; migreny, trądzik, refluks? / sanprobi barrier, pueria uno, inozytol, selen, tran, potas, magnez, ubichinol, wątroba wołowa sproszkowana, pyłek pszczeli, chlorofil, laktoferyna, acerola /
żelazo 49 (50-170) ----> 90,8 ✔️
ferrytyna 24.77 (4,6 - 204) ----> 19,07 🔻🔻
HOMA-IR 1,03 ✔️ tarczyca ✔️ cynk🔺selen 🔻homocysteina ✔️ D3 🔻B 12 ✔️ kwas foliowy✔️
TSH 0.746 ---> 1,497 ✔️
3 dc / estradiol 33,70/13 ☹️ fsh 3,83/lh 3,9 prolaktyna 20.20 testosteron 1.22 nmol/L
6-7 dpo / progesteron 9,3 / ---> 0,17 / ---> 11,41
estradiol 88 ---> 65 🔻
shbg 35,93 🔻
DHEA-SO4 262.50
testosteron wolny 4,06 🔺
🥸 41 / seminogram ✔️ ten fertil on, wit D, probiotyki
🐕4 / niedobór masła -
No cóż bielsze nie będzie 😄 29dc, na 🩸 na razie nic się nie zapowiada. Zaraz będę fikołki nad kotłem odprawiać, żeby ta @ przyszła jak najszybciej. Oby mi się ten cykl totalnie nie rozjechał, bo się wkurzę 🥲
K. 28 👩🏼❤️👨🏼 A. 29 + 🐶
🗓️👶
10.06 - ⏸️🥹🤞🏻
· · · · · · · ·
🗓️👶
23.04 – ⏸️
08.05 - 6+4 tc – 💔🪽
· · · · · · · ·
🌸 ZDROWIE 🌸
▫️hashimoto & niedoczynność
▫️POTS, hipotonia & ortostatyczna ❤️🩹
▫️zaburzenia lękowe
▫️migreny
▫️niedobory – w trakcie suplementacji
_____
Tiny miracle in progress… 🍼⏳🤍 -
Witam nowe osoby 😊
Ja mam dziś (i wczoraj w sumie też) taki zjazd fizyczny, że hej. Faza lutealna i rosnący progesteron na całego.
1. Spać mi się chcę - a rzadko tak miewam
2. W ogóle nic mi sie nie chce, leże se. A powinnam tyle rzeczy ogarnąć
3. Zaczyna mi sie chcieć jeść, a miałam mieć dietę od przedwczoraj xD A ja co ? Właśnie zrobiłam masełko czosnkowe ze swiezym szczypiorkiem i tymiankiem. Do tego pomidorki koktajlowe drobno skrojone z serkiem feta, bazylią i skyrem. I tylko czekam na 19 żeby dorobić do tego grzanki na wieczór i wszamać ...trzymajcie mnie.
4. Od dwóch dni cholernie skaczą mi cukry 🥺 Nie wiem czy to wina sensora, ale trochę świruje. Raz mocno w górę, raz mocno w dół. Do tego nie mogę tego za cholerę zbić insuliną.
Sagi, S_va_88 lubią tę wiadomość
nie ok ❌️ cukrzyca t.1, hashi, endo III stopnia, podejrzenie adenomiozy ,THFR 667tc, PAI (hetero), AMH 0,52
ok ✅️ FSH/LH, jajowody drożne, potwierdzone owulacje, zespół antyfosf, regularne cykle, MUCHa
Starania o pierwsze dziecko :
5cs - cb 🩸
7cs - naturals -⏸️
2.10.19 - Antoś jest z nami 👶
lipiec 2024 - laparoskopia 🩺 (usunięcie torbieli) i potwierdzenie endometriozy
🤞 11 cykl starań o drugie dziecko ! (z lamettą 💉)
👩34 lata
🧔♂️34 lata (a+b = 5/36 %, morfo 3/4%, il. 148 /55 mln/ejakulat)
💊 Leki: insulina (OPI), letrox 150, wit. D3, wit.C/B6, selen, resweratrol, ubichinol, Mg, Zn, pqq, NAC, tardyferon, omega 3, colon C, DHEA, l-arginina -
Carrie12 wrote:25 dc - Od dwóch dni występuje plamienie. Myślę, że jutro będzie 🩸. Czasem zdarzają mi się wyjątkowo krótkie cykle, nie wiem czy to powód do niepokoju.
A niech to, niechcacy wcisnęłam "lubie to". A test robiłaś?32 👩 37 🧑
2021 Księżniczka 👸 3cs
01.2025 Clo + Ovitrelle ❌️
27.03.2025 HSG - oba jajowody drożne 🍀
👩:
✔️TSH - 1,088
✔️FSH - 5,54
✔️LH - 4,71
✔️Prolaktyna - 9,67
✔️Estradiol - 40,9
✔️Testosteron - 1.32
✔️Żelazo - 112
✔️Ferrytyna - 31,3 🙄
✔️Wit D - 81,7 🙃
12cs 🤞
#rodzew2026 🍀🍀🍀 -
Olisska wrote:@ater okresowa siostro, niech to będzie nasz początek ciąży 😂
cukrzyk Brajan już w ogródeczku i podrzuca różne objawy 🫡Dżozu, Carrie12, Marzycielka94, cukrzyk1991, Olisska, Mardotka, cysterka95, Morgo, S_va_88 lubią tę wiadomość
32🧝♀️33🧔🏻♂️
starania od II.24
02/25 💔
pamiętaj jak wiele masz w sobie siły!✨
•nac, inozytol, magnez,D3, omega3, bcomplex, ubiquinol,olej z wiesiołka, zioła ojca Sroki
team #rodzew2026✨🍓🍓