Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKarenira wrote:
Ja bym wzięła pink
A tak zapytam bo może mi umknęło:
Ewelina co u Ciebie ? Byłaś na becie ? -
Dzień dobry dołączę do grupy bo prześladują mnie od paru nocy ciągle sny o dziecku, usg, pozytywnym teście ciążowym. Jestem akurat w trakcie dni płodnych, starania są od stycznia 2019 ale w tym roku dałam sobie spokój od lutego właśnie do lipca. Gdzieś tam trzymam kciuki że będę mieć piękny prezent urodzinowy.
Pozdrawiam wszystkie staraczki i mocno trzymam kciuki za same pozytywne testyNi3zapominajka lubi tę wiadomość
-
Karenira wrote:
Jak oba masz p czułości 10ml to wzielabym pinkSyn 2018
-
nick nieaktualnyMango44 wrote:Ewelina, jakie testy miałaś?
Tak zerknelam jeszcze raz na nie... niby coś tam jest, ale może to takie same evapy jak Facelle, na których zawsze kreski wychodzą?
Właśnie sama nad tym myślę...
Jednego na tym forum się nauczyłam dopóki nie wyjdą mi dwie wyraźne krechy i to przynajmniej na pięciu różnych testach nie uwierzę że jestem w ciążyKate28 lubi tę wiadomość
-
ewelina1988 wrote:Byłam dziś, negatywna po dwóch pozytywnych testach z różowymi kreskami🤦🏻💔 Aniołek - 05.11.2018 - 7tyg
👩🏼
✅ TSH 1,170 μIU/ml,
✅ FT3 3,40 pg/ml,
✅ FT4 1,18 ng/dl,
✅ Toxoplazma gondi IgM 0.2 COI,
✅ Toxoplazma gondi IgG <0.1IU/ml,
✅ OB 4.0 mm/h,
✅ Glukoza 4,81 mmol/l,
✅ Morfologia -> leukocyty 4,90.
✅Progesteron,
✅Cytologia (grupa II),
✅Prolaktyna 10,00
✅FHS 9,63
✅LH 7,54
✅Estradiol 75,10,
✅Testosteron 30,50.
🧔🏼:
✅FSH 5,05
✅ LH 7,59
✅Testosteron 570
✅TSH 1,569
✅Prolaktyna 11,86.
❌Morfologia 1%
💊kwas foliowy
,,Ciężko jest czekać na coś, co może się nigdy nie przydarzyć. Ale jeszcze ciężej jest z tego zrezygnować, kiedy wiesz, że to jedyna rzecz, której pragniesz" -
Dziewczyny powtórzyłam dziś betę i już spada także odstawiam leki i czekam na @.
Pani dr kazała się pokazać dopiero po @ więc ten miesiąc będzie bez stymulacji więc raczej szanse marne . Od sierpnia działamy dalej .
Podpowiedzcie jakie suple warto włączyć ?
3 aniołki 💔💔💔
Upragniona córcia : 23.05.2019😍😍
Jaś w drodze 😍💓
-
Biedronka89 wrote:Właśnie sama nad tym myślę...
Jednego na tym forum się nauczyłam dopóki nie wyjdą mi dwie wyraźne krechy i to przynajmniej na pięciu różnych testach nie uwierzę że jestem w ciąży
Ja się w życiu tego nauczyłam - już miałam takie cienie i bladziochy że dopóki nie ma ewidentnej krechy to dla mnie negatywSyn 2018
-
Lusi91 wrote:Dziewczyny powtórzyłam dziś betę i już spada także odstawiam leki i czekam na @.
Pani dr kazała się pokazać dopiero po @ więc ten miesiąc będzie bez stymulacji więc raczej szanse marne . Od sierpnia działamy dalej .
Podpowiedzcie jakie suple warto włączyć ?
Jak mi przykro...Syn 2018
-
Karenira wrote:Gratulacje Cudowna wiadomość
Prowadziłaś wykres temperatur?
Nie nie prowadziłam.
Sprawdziło się że jak odpuścisz to... Miałam też dużo stresu w pracy, pracowałam po 16h (zdalnie 😋 ) więc nie miałam czasu się zastanawiać.
Narazie na spokojnie. Nie nastawiam się.
Prowadzilam notatki, odnośnie pms , bólu piersi, podbrzusza. Wszystko co do dnia tak samo było jak zawsze Więc wmawianie sobie objawów jest bezsensu.
Zrobiłam test bo już 14dpo a zawsze 2-3dni przed miałam plamienia a tu cisza. -
Majaaaa wrote:Ja mam pytanie do dziewczyn które biorą wiesiołka.
Bo ja biorę od 1dc dziś mam 12dc i śluzu jest mega dużo. Nie jest on taki przezroczysty i ciągnący raczej taki mleczno mętny, ale jest go bardzo dużo! To normalne ?! -
Lizamichelle wrote:Nie nie prowadziłam.
Sprawdziło się że jak odpuścisz to... Miałam też dużo stresu w pracy, pracowałam po 16h (zdalnie 😋 ) więc nie miałam czasu się zastanawiać.
Narazie na spokojnie. Nie nastawiam się.
Prowadzilam notatki, odnośnie pms , bólu piersi, podbrzusza. Wszystko co do dnia tak samo było jak zawsze Więc wmawianie sobie objawów jest bezsensu.
Zrobiłam test bo już 14dpo a zawsze 2-3dni przed miałam plamienia a tu cisza.
Gratulacje 🥳 jaki ten lipiec płodny 😍
-
Cześć dziewczyny, nie udzielałam się przez ostatnie dwa miesiące, bo musialam trochę odpocząć. Mam natomiast pytanie. Co sądzicie o testach clearblue? Spójrzcie na zdjęcie, przez pierwsze minuty byla kreseka, która tylko ja widzialam, maz nie. Po chwili pojawilo się takie coś. Nie wkem ile czasu minęło, bo test rzuciłam w kat, może 20 minut? Na żywo znacznie bardziej widoczna....
Oczywiście robie wszystko, żeby sobie nie wkręcać.
https://naforum.zapodaj.net/9824eed817f6.jpg.html
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia.