Lipcowe testowanie, czyli pamiątki z wakacji :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Misia, mierzysz temperaturę ?testy robisz dwa razy dziennie czy raz? Z tymi testami to na dwoje babka wróżyła..
Śluz może być przy samej szyjce i nie wypływać na zewnątrz.
Polcia, ja w tym cyklu znowu miałam podejście do wiesiołka ale u mnie to był jakiś potop normalnie, nie wiem czy w kolejnym będę stosować. Trochę mnie to dezorientowało przyznam szczerze.
Clausix, mnie tez tak się robiło. Jak zaczyna się już pojawiać kreska najlepiej robić dwa razy dziennie żeby nie przegapić, FEMOMETER nawet zaleca co 4 godziny ale to już chyba przesada.
Natka, betę możesz robić po 72h albo i dłużej.
Mango, jaki miałaś śluz w ciąży, bo piszesz ze ewidentnie Ci się zmienił?
Lizamichelle, ewidentnie się czepiasz! Przestań, wszystko jest w normie
Maja, łykasz acard? -
Hej dziewczyny:) przyłączam się do testowania na 20.07 ☺
Przedstawie się, mam 24 lata, 4letnią córeczkę Milenke, dwa poronienia za sobą i mam nadzieję, że przede mną w końcu pozytywny test 🙄Kasiastaraczka, Mama8latka, guerretenshi, luśka18, Ola_45, Ni3zapominajka, Mango44 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hania007 wrote:Misia, mierzysz temperaturę ?testy robisz dwa razy dziennie czy raz? Z tymi testami to na dwoje babka wróżyła..
Śluz może być przy samej szyjce i nie wypływać na zewnątrz.
Polcia, ja w tym cyklu znowu miałam podejście do wiesiołka ale u mnie to był jakiś potop normalnie, nie wiem czy w kolejnym będę stosować. Trochę mnie to dezorientowało przyznam szczerze.
Clausix, mnie tez tak się robiło. Jak zaczyna się już pojawiać kreska najlepiej robić dwa razy dziennie żeby nie przegapić, FEMOMETER nawet zaleca co 4 godziny ale to już chyba przesada.
Natka, betę możesz robić po 72h albo i dłużej.
Mango, jaki miałaś śluz w ciąży, bo piszesz ze ewidentnie Ci się zmienił?
Lizamichelle, ewidentnie się czepiasz! Przestań, wszystko jest w normie
Maja, łykasz acard?
Hania łykałam acard, ale nie wiem dlaczego źle się po nim czułam. Miałam jakby zawroty głowy i ogólnie taka byłam trochę „naćpana” wiec odstawiłam i zaraz z odstawieniem odeszły zawroty głowy i reszta. Wiec odpuściłam i niech sie dzieje co chce! -
Glendolinaa wrote:Mam pytanie odnośnie temperatury, czy jak wykres ma niskie temperatury, skok i wyższe, czyli taki typowo owulacyjny, to znaczy, ze ta owulacja na pewno była? Czy może się zdarzyć taki wykres, a mimo to był bezowulacyjny?
Ola_45 lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek,u mnie kolejny dzień oczekiwania. Mialam wczoraj kupic test ale stwierdzilam ze do rana to ja dostane okres wiec sie nie oplaca robic. A tu cisza.
Wczoraj tez tak sie fatalnie czulyscie?
Myslalam ze mi wczoraj glowe rozsadzi. Spac to bym mogla caly czas. Popoludniu jak sie walnelam spac to mnie burza nawet nie obidzila a spalam przy otworzonym oknie.
Poki co okresu nie mam, ale cycki cisza, lekko mnid w pachwinach ciągnie tylko i czasem brzuch a pozniej na jakis czas przechodzi03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Hania007 wrote:Wykres dwufazowy ze skokiem i minimum 3 wysokimi temperaturami potwierdzają owulacje. A czego pytasz masz jakieś wątpliwości co do wykresu?
-
nick nieaktualnyHania007 wrote:Wykres dwufazowy ze skokiem i minimum 3 wysokimi temperaturami potwierdzają owulacje. A czego pytasz masz jakieś wątpliwości co do wykresu?
-
Paulinaaa wrote:Ja mam dostać okres za 5 dni , ale czuje już takie napięcie przed okresem i nerwy więc pewnie lipa blada A też super dużo starań nie było w tym miesiącu
Syna zrobilismy z seksu dzien po owulce. 😉 wczesniej nic nie bylo, kwestia szczescia.
Poki nie ma okresu jest nadzieja.
Ja tez wczesniej mialam ku.rwice na wszystko. Teraz odpusciło, nie czuje juz takiego napięcia. Jedynie czasem bole okresowe ktore przechodzą i gol glowy straszny ostatnio. Ciagnie mnie w podbrzuszu i pachwinach. Do tego mega spiąca jestem. Nie moge sie dobudzic 😑
Testu jeszcze nie r9bilam, okresu brak. 32dc (norm. 25-28)Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2020, 08:50
03.2015 - 6t. 💔
12.2015 syn
Starania od 2017r
Mąż ✅
Ja :
Niepłodność idiopatyczna
Niedrożny lewy jajowód
7x IUI - nieudane
IVF :
I transfer - 5t.💔
2 zarodki ❄️❄️
II transfer - 19.11.2024
testowanie - 27.11(15dpo zastrzyku,8dpo transferze) -
Tynka1990 wrote:Ja miałam idealne wykresy a na monitoringach okazywało się że pecherzyki nie pękają.
Takie przypadku to chyba wyjątek, wystarczy spojrzyc na wykresy w galerii, te bezowulacyjne różnią się, od razu widać. Ale słyszałam o takich przypadkach właśnie ze pecherzyki nie pękają a mimo to progesteron jest wydzielany.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2020, 08:55
-
Glendolinaa wrote:Póki co, jeszcze nie mam wykresu, ale za jakieś 10-12 dni się na pewno do Ciebie zgłoszę z prośba o interpretacje:)
-
Hej dziewczyny , zbliżam się do dni kiedy non stop mysle czy już testowac hehehe Ovu mi dzisiaj przesunelo owulke dzien dalej i tak się troche zmartwilam bo w trakcie i po już nie było 🛌❤ ...👶 2012r (syn)--> Anty --> 2017r rozpoczęcie starań
👼 2019r -15tc 💔
👼 2019r - 9tc 💔
2 x CB 💔
06.2023r - CB 💔
06.2024r - CB 💔
❌Toczeń [10.2023r Remisja Ana 1:5120-> 1:360]/ Endometrioza ❌ -
nick nieaktualnyHania007 wrote:Mierzysz temperaturę czy chcesz zacząć? Który jesteś Dc? Przed czy po owulce?
Jestem ciekawa tego. Niedługo powinno coś się zadziac. Śluz mam taki dość ciągnący, ale libido mniej niż 0.
Ogólnie jestem negatywnie nastawiona do starań, straciłam wiarę w moja płodność. -
Ola_45 wrote:Dzień doberek,u mnie kolejny dzień oczekiwania. Mialam wczoraj kupic test ale stwierdzilam ze do rana to ja dostane okres wiec sie nie oplaca robic. A tu cisza.
Wczoraj tez tak sie fatalnie czulyscie?
Myslalam ze mi wczoraj glowe rozsadzi. Spac to bym mogla caly czas. Popoludniu jak sie walnelam spac to mnie burza nawet nie obidzila a spalam przy otworzonym oknie.
Poki co okresu nie mam, ale cycki cisza, lekko mnid w pachwinach ciągnie tylko i czasem brzuch a pozniej na jakis czas przechodzi -
U mnie aplikacja OF dzisiaj zmieniła dzień owulacji na kolejny czyli 16DC co totalnie mi nie odpowiada bo nie zgadza się nic zupełnie z testami ani temperatura, objawami i śluzem. Wkurza mnie to bo już na dzień dobry nic nie wiem🤬
-
Glendolinaa wrote:Mierze od końcówki zeszłego cyklu. Staram się codziennie o tej samej porze, ale różni się o 30 min. Czasem noce gorzej przespane, jak to przy dziecku, wiec nie wiem, na ile ten wykres będzie miarodajny. Póki co, temperaturę mam w miarę stała 36,65-36,69. Wiem, ze liczy się tylko cały cykl, ale w tamtym temperatury przed miesiączka miałam 37,1. W dzień @ spadła. Mogę przypuszczać, ze owulka była, ale to takie naciągane, skoro nie był mierzony cały cykl.
Jestem ciekawa tego. Niedługo powinno coś się zadziac. Śluz mam taki dość ciągnący, ale libido mniej niż 0.
Ogólnie jestem negatywnie nastawiona do starań, straciłam wiarę w moja płodność. -
Mama8latka wrote:Hej dziewczyny , zbliżam się do dni kiedy non stop mysle czy już testowac hehehe Ovu mi dzisiaj przesunelo owulke dzien dalej i tak się troche zmartwilam bo w trakcie i po już nie było 🛌❤ ...
-
nick nieaktualnyguerretenshi wrote:Czyli to coś wczoraj było w powietrzu. Mnie głowa już 4 dzień boli, ale wczoraj to nawet poduszka była twarda jak cegła i pół nocy nie przespałam.
Znam uczucia co do chęci testowania. Nic innego w głowie człowiekowi nie siedzi
A musiałam że tylko ja umieram na ból głowy już trzeci dzień.
Mi testować jakoś się odechciało, brzuch boli jak na @ , cycki bolą jak na @ wielki mega syf na twarzy jal przed @ i wkurw też jest czyli psm pełną parą