Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ignissa wrote:Justyna, dziś 13 dpo. Faza lutealna u mnie to 14-15 dni.
Młodsi, czyli ja mam 30 a mąż 33 w tym roku. I nawet na własną trzydziestkę mi się prezent w postaci ciaży nie udał
Póki nie ma @ jest nadzieja Koleżance z synkiem test pozytywny wyszedł 16dpo a termin @ miała na 14dpoNona lubi tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Cześć Dziewczynki. Chciałam się przywitać. U mnie dziś 10 dni po pozytywnym teście owulacyjnym i na porannym teście ciążowym druga jasna blada kreseczka (mam nadzieje, ze nie mam zwidów, bo to do mnie podobne). Wiem, że to właściwie dopiero początek, jest bardzo wcześnie i jeszcze się dużo rzeczy po drodze może wydarzyć, więc staram się trzymać dystans. Was podczytuje i trzymam ogromne kciuki za Wasze starania, ciąże i Bobaski. A Wy trzymajcie za mnie, by wszystko szło w dobrą stronę!
Tara lubi tę wiadomość
Nasz Synuś ❤ 23.06.2017 r. 2280 g
Aniołek 8tc 24.08.2016 r. -
Lena986 wrote:Dziewczyny, zauwazylam u siebie calkiem nowy objaw, moze mi podpowiecie czy śluz na samym początku ciazy przypomniana bardziej sluz nieplodny czy plodny?
u mnie był konsystencji kremowej. W ogóle się ani nie ciągnął ani nie lepił. I miałam wtedy taki jeszcze przed testem ciążowym. -
Ale dużo postów przez te parę dni.. odnośnie nie których tematów coś napisze:-)
Mojego męża plemniki rok temu były ciągle na wakacjach i w sumie dlatego nam chyba nie wychodziło..ostatnie pół.roku poszedł na siłownię zmieniliśmy tryb żywienia, mąż bierze cynk i wyniki jego znacznie się polepszyły. Lekarka powiedziała że najgorsza jest praca siedząca i że jak on kiedyś ćwiczył , a przestał..moje wyniki też były lepsze..co prawda teraz są wakacje i trochę sobie folgujemy ale czasem trzeba.
Mąż też na początku się nie angażował w moje wyniki ale teraz jak mu mówię kiedy mam owulację to się nakręca bo bardzo mu zależy. Mieliśmy różne przeboje po drodze ale aktualnie jesteśmy w tym razem. Chodzi ze mną do lekarza. Wysyłam mu porady z aplikacji odnośnie poprawienia jakości nasienia.
My walczymy o pierwsze dziecko ja mam 29 ,a on 36, więc on by najchętniej chciał dwoje, jedno po drugim, bo boi się że braknie mu później energiiNona lubi tę wiadomość
-20 cykli
-2 cykl na stymulacji
Aromek, ovitrell, duphaston -
Nera wrote:Póki nie ma @ jest nadzieja Koleżance z synkiem test pozytywny wyszedł 16dpo a termin @ miała na 14dpoStarania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 15:15
Ignissa, Nona lubią tę wiadomość
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualnyeMZetka wrote:Cześć Dziewczynki. Chciałam się przywitać. U mnie dziś 10 dni po pozytywnym teście owulacyjnym i na porannym teście ciążowym druga jasna blada kreseczka (mam nadzieje, ze nie mam zwidów, bo to do mnie podobne). Wiem, że to właściwie dopiero początek, jest bardzo wcześnie i jeszcze się dużo rzeczy po drodze może wydarzyć, więc staram się trzymać dystans. Was podczytuje i trzymam ogromne kciuki za Wasze starania, ciąże i Bobaski. A Wy trzymajcie za mnie, by wszystko szło w dobrą stronę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lipca 2019, 09:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPani Ciasio wrote:Ladinola, ale super ilość! Co prawda ruch mógłby być lepszy, ale nad tym można troszkę popracować U mojego męża skończył się bardzo stresujący okres w życiu, a oprócz tego brał suplementy i naprawdę ładnie mu podrosło )
Ladinola, Pani Ciasio lubią tę wiadomość
-
Malwcia89 wrote:Ignissa Może jednak za wcześnie? Jeszcze @ nie ma.
Ja nie wiem, jak doczekam weekendu do testowania.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
UlaFalka wrote:Cześć dziewczyny.
Ja dzisiaj witam was trochę w wisielczym nastroju. Jestem taka zmęczona bo nie spałam całą noc i myślałam.
Wczoraj w ogóle zdarzyło się coś dziwnego, bo zaczęliśmy się przytulać z mężem, na różne sposoby, ale mąż nie skończył (ja wielokrotnie 😆).
I mam dzisiaj trochę wisielczy humor. Byłam w czwartek u gina i powiedziałam mężowi, że widział jakiś tam pęcherzyk więc jest szansa na owu. I zastanawiam się czy może to tak go przyblokowało?
Czasem w przeszłości zdarzały się takie wypadki, ale to raczej przez stres, jednak zawsze kończył.
Czuję się trochę jak ostatnia kretynka opowiadając o tym na forum ale nie mam komu powiedzieć 🤪
Dzisiaj oczywiście dalej będziemy próbować, ale zaczęłam się bać, że mój mąż jest w takim wieku, że takie sytuacje będą się zdarzać częściej.
Oboje strasznie chcemy drugie bobo, ale zaczynam się zastanawiać czy to możliwe, z wielu powodów ☹️
Dzisiaj zostałam w domu na Home officie bo jestem tak zryta, że nadaje się tylko do siedzenia na kanapie.
Ja nie mogę swojemu za dużo mówić bo tracimy cała atmosferę i na ogół nic z tego nie ma.
U mnie tez trochę słaby nastrój. Właśnie podpisałam wniosek o urlop wychowawczy. Miałam nadzieje zajść w ciąże jeszcze na macierzyńskim i niestety nic z tego;(
-
Nona wrote:Angela I co proponują na to?
-
pingwinkowa wrote:u mnie był konsystencji kremowej. W ogóle się ani nie ciągnął ani nie lepił. I miałam wtedy taki jeszcze przed testem ciążowym.