Lipcowe testowanie, czyli wakacyjne ciąże. :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nona wrote:Evelle coś czuję że będziemy wspominać ten jeden złoty strzał!!!Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Nona a ile dp jesteś?Mama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Cześć Kochane
Mam pytanie do dziewczyn, które były już w ciąży.
Mam silne bóle brzucha i czuję, że z chwile pojawi się @ - wiecie jakie to uczucie... Do tego stopnia, że musiałam wziąć Nospę. Co chwilę biegam do toalety ale jest "czysto", tylko mleczny, skąpy śluz. Praktycznie co miesiąc od ok 26 dnia cyklu mam plamienia a @ przychodzi zazwyczaj 32 dnia cyklu. W tym cyklu do tej pory nie mam jeszcze żadnych plamień.
Czy taki ból we wczesnej ciąży (będę testować dopiero 2 lipca) jest normalny? Wiem, że dużo dziewczyn czuło się jak na @ a mimo wszystko były w ciąży. Nie wiem tylko czy tak silny ból jest normalny.
Mam nadzieję, że tym razem się uda ale wciąż mam to dziwne uczucie, że za chwilę pojawi się okres
-
nick nieaktualny
-
Witam serdecznie i życzę aby tegoroczne wakacje były dla Was szczęśliwe ♡
Ja co prawda wstrzymuje staranka ale będę tu zaglądać i trzymać za Was kciuki !boo123, Wik89, Pani Ciasio, Nona lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyCamarilla wrote:Jakie masz cykle? Bo wg wykresu to już 16 dpo a temperatura w górze. Ja już bym była po jakimś 3 sikancu 😂
U mnie dzisiaj koniec @. Czekam na owulacje. Przyjechałam z pracy z płaczem, stres mnie zżera od środka. Zastanawiam się jak duży wpływ ma permanentny stres na zajście w ciążę bo u mnie w robocie inaczej nigdy nie będzie. Mimo tego że uwielbiam pracę tak samo jej czasami nienawidzę jak darze uwielbieniem🙄
9 cykl przede mną, jestem ciekawa jakie będzie moje podejście przed owulacja i czy znowu będę szaleć patrząc na temp i testy owu.
U mnie stres nie miał żadnego wpływu na zajście w poprzednia ciążę. Miałam w pracy młyn, bardzo stresujący projekt, codziennie opierdol, rozmowy z zespołem, robienie rzeczy na których się nie znałam, duża presja itp.
A potem jeszcze ciężki fizycznie wyjazd w góry. Ciąża była zdrowa. -
nick nieaktualnyEvelle28 wrote:Super tempka a ja miałam doła przez ostatnie dni.
. Jakiś kryzys... Mój był u mnie od czwartku do niedzieli a tylko jeden sex był.. No niby dzień przed owulacja.. Ale plulam sobie w twarz że nie wykorzystałam jego obecności do większych starań. Ale wogole nie miałam ochoty na sex.. A nie lubię na siłę kochać się, tylko z myślą o wtrysku. Nie lubię... Więc odpuściłam. Nie nastawiam się na ten miesiąc. Nie myślę nad tym dużo. Na 9 dni ślub mojego brata. Teraz wszytsko wokół tego się kręci...
Pozdrawiam
Codzinnie Was podczytuje -
nick nieaktualnydomi.1987 wrote:Cześć Kochane
Mam silne bóle brzucha i czuję, że z chwile pojawi się @ - wiecie jakie to uczucie... Do tego stopnia, że musiałam wziąć Nospę. Co chwilę biegam do toalety ale jest "czysto", tylko mleczny, skąpy śluz. Praktycznie co miesiąc od ok 26 dnia cyklu mam plamienia a @ przychodzi zazwyczaj 32 dnia cyklu. W tym cyklu do tej pory nie mam jeszcze żadnych plamień.
Czy taki ból we wczesnej ciąży (będę testować dopiero 2 lipca) jest normalny? Wiem, że dużo dziewczyn czuło się jak na @ a mimo wszystko były w ciąży. Nie wiem tylko czy tak silny ból jest normalny.
Mam nadzieję, że tym razem się uda ale wciąż mam to dziwne uczucie, że za chwilę pojawi się okres -
domi.1987 wrote:Cześć Kochane
Mam nadzieję, że tym razem się uda ale wciąż mam to dziwne uczucie, że za chwilę pojawi się okres -
nick nieaktualny
-
Ja też dołączam na lipiec. Jeszcze do wczoraj się łudziłam bo miałam cykl "inny niż zawsze" co ostatnio sobie wkręcam chyba co miesiąc ale dziś @ przyszła i pozbawiła mnie złudzeń . 8dpo miałam jednorazowe plamienie jasnoczerwonej krwi co mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło i naprawdę już zakładałam że może implantacja wtedy była ale najwyraźniej się pomyliłam . Wyzerowuje licznikJa:endometrioza (laparo 11.2018),
Partner: 4% prawidłowych plemników (dane z 2019r)
Rozpoznanie: niepłodność idiopatyczna
8.07.2019 1 IUI-
29.07.2019- 2 IUI ♥️--> Ur. Małej😍
05.2022- 3 IUI ❤-->ur. Małego 🥰 -
Cześć dziewczyny ostatnio rzadko tu zaglądam, chyba już mi brakuje sił i cierpliwości na te starania. Ale mam do Was dwa pytania, będę wdzięczna za odpowiedź
1. Wielki krokami zbliża się 12 miesięcy odkąd się staramy (w tym 3 cykle na clo i dupku). Jakie badania z krwi warto zrobić? Obiły mi się o uszy różne mutacje czy problemy z krzepliwością, ale nie wiem czy ma to znaczenie w przypadku braku ciąży a nie problemów z jej donoszeniem?
2. Czy możecie mi polecić jakiś suplement z kwasem foliowym syntetycznym i metylowanym ale bez jodu? Taki do brania w czasie starań. Czy nie wiedząc o swoim poziomie kwasu foliowego można brać tylko ten metylowany? Wiem, że przy kłopotach z przyswajaniem syntetycznego kwasu trzeba brać metylowany, ale jak to jest w drugą stronę?
Dziękuję z góryStarania od sierpnia 2018
09.2019 - 10tc puste jajo płodowe 💔
09.2020 - cb 😔
13.08.2021 - II 🍀
25.08.2021 - 6mm człowieka z bijącym💚
15.09.2021 - 2,43cm/❤️177
-
Dori1811 wrote:Hej dziewczyny chciałam się zapytać czy któraś z Was jest może po HSG? Jeśli tak, to proszę napiszcie mi czy wasze cykle po były normalne, czy trochę się wydłużyły?
Hej, moje cykle po HSG były takie jak zawszeDori1811 lubi tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
nick nieaktualnyGula wrote:Cześć dziewczyny ostatnio rzadko tu zaglądam, chyba już mi brakuje sił i cierpliwości na te starania. Ale mam do Was dwa pytania, będę wdzięczna za odpowiedź
1. Wielki krokami zbliża się 12 miesięcy odkąd się staramy (w tym 3 cykle na clo i dupku). Jakie badania z krwi warto zrobić? Obiły mi się o uszy różne mutacje czy problemy z krzepliwością, ale nie wiem czy ma to znaczenie w przypadku braku ciąży a nie problemów z jej donoszeniem?
2. Czy możecie mi polecić jakiś suplement z kwasem foliowym syntetycznym i metylowanym ale bez jodu? Taki do brania w czasie starań. Czy nie wiedząc o swoim poziomie kwasu foliowego można brać tylko ten metylowany? Wiem, że przy kłopotach z przyswajaniem syntetycznego kwasu trzeba brać metylowany, ale jak to jest w drugą stronę?
Dziękuję z góry
2. Ja osobiście jutro chcę kupić Folian (Metafolin) 400mcg marki Solgar.Gula, KatWomanDo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Słuchajcie, jestem dzień po planowanym okresie, cykl w którym miałam HSG i po prawie 2 latach staran, z morfologia plemników 1% u mojego narzeczonego (3 miesiące brania profertilu) chyba się udało!!!! Przed chwila zrobiłam test i mam wyraźne dwie kreski!!!! szok!
Co do objawów, bo wiem, ze mnie zawsze to interesowało we wpisach to identyczne jak na okres, już się denerwowałam ze wszystko mi się poprzesuwało przez HSG, brzuch boli mnie już 4 dni mocno jak na @, piersi tez daja popalić, jedyne co było może trochę inne to intensywny bol brzucha w 8 dniu po owulacji.
Dziewczyny nie traćcie nadziei, choć mi samej już jej brakowało to jednak chyba się udałoLadinola, Gula, Lola84, Angela, Pani Ciasio, Evelle28, Lolkaa, Emi36, Beti82, Agafiga, lithium, KalaW, ElenaM, Nona, MałaMi_87, KatWomanDo, BB__Anna lubią tę wiadomość
-
Dori1811 wrote:Słuchajcie, jestem dzień po planowanym okresie, cykl w którym miałam HSG i po prawie 2 latach staran, z morfologia plemników 1% u mojego narzeczonego (3 miesiące brania profertilu) chyba się udało!!!! Przed chwila zrobiłam test i mam wyraźne dwie kreski!!!! szok!
Co do objawów, bo wiem, ze mnie zawsze to interesowało we wpisach to identyczne jak na okres, już się denerwowałam ze wszystko mi się poprzesuwało przez HSG, brzuch boli mnie już 4 dni mocno jak na @, piersi tez daja popalić, jedyne co było może trochę inne to intensywny bol brzucha w 8 dniu po owulacji.
Dziewczyny nie traćcie nadziei, choć mi samej już jej brakowało to jednak chyba się udało27l
02.2019 Sono Hsg - jajowody drożne
O2.2019 IUI nieudana
07.2019 Histeroskopia-usuniecie polipa endometrialnego
06.08.19 2IUI
09.2019 3IUI
Macica dwurożna lub lukowata?
AMH -0.92
Mała ilość plemnikow i morfologia 1%