Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipcowe testowanko 💜
Odpowiedz

Lipcowe testowanko 💜

Oceń ten wątek:
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2022, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A.podzielę się jeszcze czymś może któraś przynajmniej się uśmiechnie...
    Wczoraj odebrałam z paczkomatu.....wibrator 😆 (miałam już trzy 🤭) i taka ucieszona jak otwierała się skrzynka a tu patrzę....takie maleństwo 😧 ciut większe jak zwykła koperta.Pokazuję mężowi że mamy w końcu zabawkę ale zobacz ten rozmiar....śmiał się 😆 (na zdjęciach wyglądał duży ale nie czytałam rozmiaru) Odesłałam go od razu i zakupiłam jeszcze jeden (mąż mówił z uśmiechem zostaw se go do autobusu 😂😂😂).Jutro ma już przyjść ten właściwy przynajmniej mam taką nadzieję.😂

Szczęśliwa mężatka od 2017💍
    Zdrowy tryb życia 💪
    Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
    Uwielbiamy:
    Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
    -pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰
  • szafirek Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2022, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to strasznie przykre, tak mi go szkoda :( Mam nadzieję, że wróci do nas do pracy w pełni sił po leczeniu.

Dziewczyny jak dzisiaj u Was? Ja o dziwo mam wybuch dobrego nastroju i jakiejś..nadziei? Boję się jej mieć, bo czuje, że za te 8 dni zobaczę klasycznie biel vizira na teście, tym bardziej że nie mam zupełnie żadnych objawów wskazujących na ciążę, czuję się jak w każdym innym cyklu. No i gdybym zobaczyła dwie kreski to naprawdę uznałabym to za cud. Ale korzystam z dobrego nastroju :) Mam nadzieję, że zostanie ze mną jak najdłużej i nie opuści, gdy zatestuję albo przyjdzie okres

♀️ 25 ♂️ 25

15.08.2022 ⏸

age.png
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2022, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mnie ubiegłaś, bo też miałam pytać. Ja wczoraj po południu dołączyłam do Was z ciężkim nastrojem, może faktycznie coś wisiało w powietrzu, dzisiaj jeszcze cały dzień w pracy mnie trzymało, ale teraz powtarzam sobie, że przecież za 20 min zaczynam urlop i jak tu się nie cieszyć? :D
    Szafirku to super, że dobry nastrój wrócił i tak ma być! Na długi weekend idealnie :)
    Kimbra a Ty jak się dzisiaj czujesz? Jest lepiej?
    Dziewczyny życzę Wam udanego weekendu! Wracam za tydzień i czekam na dobre informacje :)

👩30👨35 WROCŁAW
    długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
    💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    10.12 beta: 481 mlU/mL
    12.12 beta: 1162 mlU/mL
    21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
    03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
    24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
    09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
    28.02 🍀
  • dominikawa Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2022, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    A.podzielę się jeszcze czymś może któraś przynajmniej się uśmiechnie...
    Wczoraj odebrałam z paczkomatu.....wibrator 😆 (miałam już trzy 🤭) i taka ucieszona jak otwierała się skrzynka a tu patrzę....takie maleństwo 😧 ciut większe jak zwykła koperta.Pokazuję mężowi że mamy w końcu zabawkę ale zobacz ten rozmiar....śmiał się 😆 (na zdjęciach wyglądał duży ale nie czytałam rozmiaru) Odesłałam go od razu i zakupiłam jeszcze jeden (mąż mówił z uśmiechem zostaw se go do autobusu 😂😂😂).Jutro ma już przyjść ten właściwy przynajmniej mam taką nadzieję.😂

To niezła historia! Jak przyjdzie dzisiaj jeszcze, to idealnie można w weekend przetestować! :D

👩30👨35 WROCŁAW
    długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
    💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol

09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
    10.12 beta: 481 mlU/mL
    12.12 beta: 1162 mlU/mL
    21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
    03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
    24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
    09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
    28.02 🍀
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2022, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szafirek wrote:
    Tak, to strasznie przykre, tak mi go szkoda :( Mam nadzieję, że wróci do nas do pracy w pełni sił po leczeniu.

Dziewczyny jak dzisiaj u Was? Ja o dziwo mam wybuch dobrego nastroju i jakiejś..nadziei? Boję się jej mieć, bo czuje, że za te 8 dni zobaczę klasycznie biel vizira na teście, tym bardziej że nie mam zupełnie żadnych objawów wskazujących na ciążę, czuję się jak w każdym innym cyklu. No i gdybym zobaczyła dwie kreski to naprawdę uznałabym to za cud. Ale korzystam z dobrego nastroju :) Mam nadzieję, że zostanie ze mną jak najdłużej i nie opuści, gdy zatestuję albo przyjdzie okres
    Szafirku zauważyłam też na innych forach że dziewczyny nie miały kompletnie żadnych objawów a okazało się że są w ciąży także nie jest to powiedziane że musisz je mieć.Bardzo się cieszę że masz fajny nastruj 🌞🌞🤩🤩 ja odziwo też 😁.Nie zaspałam do pracy wyspałam się i od razu czuje się lepiej.Pamiętaj myśl pozytywnie!!!!!Nawet gdy się nie udaje spróbuj się tego nauczyć (tylko Ci doradzam) ja tak robię i jest mi o niebo lepiej.Ja już kiedyś napisałam posłuchaj sobie na YT ,,sekret" ale od początku do końca i uwierz w to,to naprawdę działa...Znam osobiście 4 osoby co zaczęli to stosować już parę lat temu i jak widzę że to wszystko mają czego chcieli to aż mnie ciary przechodzą.Wiadomo to się nie dzieje od razu ale będziesz widziała te zmiany.Trzymam kciuki 🤞🤞🤞🤞.Jedyne co bym chciała zmienić to nie narzekać i idzie mi coraz lepiej i odsuwam się od toksycznych ludzi albo od takich co ciągle wszystko widzą czarnymi myślami.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2022, 14:54

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 12 sierpnia 2022, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://youtu.be/11Kz6tw5ABE

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2022, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale miałam noc....
    Mój psiak miał biegunkę i o 2 w nocy usłyszałam jak tylko się zerwał że narobił w salonie 😩😩😩😩 oczywiście mąż nic nie słyszał.Tak on zawsze chodzi nerwowo i mnie to wybudza wtedy wiem że muszę z nim szybko wyjść a było inaczej 💩💩 smród nieziemski 🤢🤮 no nic musiałam posprzątać i z nim wyjść.Miałam przy okazji jeden sen tóż przed przebudzeniem że zrobiłam test ciążowy na monitorku i zaczął pikać po czym komunikat brak ciąży 😏 (widocznie gdzieś podświadomie o tym myślałam).Ale za to z rana kawusia do łóżeczka od męża.Od razu zrobiło mi się tak przyjemnie 😇😇.
    Dzisiaj u nas pogoda fatalna.Szaro buro będzie padać...a niech pada deszcz też potrzebny.Na 13-tą do pracy to na pogodzie mi nie zależy.
    A Wy jakiś plan na dzisiejszy weekend?🤗

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2022, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A cha i od dzisiaj nie muszę już wykonawać testów owulacyjnych na moniotrze zużyłam ich 12 szt ogólnie byłoby 10 ale miałam dwa błędy.Także zostały mi na następny miesiąc.

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • szafirek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2022, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuje nocnej akcji z psem 🥺 u nas pogoda też ponura, mąż jest na kawalerskim od kolegi i wróci pewnie jak będę już spać. Ja dopiero zabieram się za sprzątanie bo wcześniej odpoczywalam i rozmyślałam o tym że za tydzień w sobotę będzie już wszystko jasne bo albo przyjdzie okres albo nie 🫣 wielkich nadziei nie mam, bardziej boje się uczucia jak nadejdzie okres, będzie mi zwyczajnie smutno :(
    Dziś mój pierwszy dzień z Fertistim, wczoraj skończyłam już 3 opakowanie Ovarinu. Mam nadzieje ze efekty będą szybsze bo jednak mój organizm już jest nasycony inozytolem po ovarinie wiec nie startuje od zera :) tyle ze dwa razy większa dawka jest w tym Fertistim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2022, 16:01

♀️ 25 ♂️ 25

15.08.2022 ⏸

age.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2022, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szafirek wrote:
    Współczuje nocnej akcji z psem 🥺 u nas pogoda też ponura, mąż jest na kawalerskim od kolegi i wróci pewnie jak będę już spać. Ja dopiero zabieram się za sprzątanie bo wcześniej odpoczywalam i rozmyślałam o tym że za tydzień w sobotę będzie już wszystko jasne bo albo przyjdzie okres albo nie 🫣 wielkich nadziei nie mam, bardziej boje się uczucia jak nadejdzie okres, będzie mi zwyczajnie smutno :(
    Dziś mój pierwszy dzień z Fertistim, wczoraj skończyłam już 3 opakowanie Ovarinu. Mam nadzieje ze efekty będą szybsze bo jednak mój organizm już jest nasycony inozytolem po ovarinie wiec nie startuje od zera :) tyle ze dwa razy większa dawka jest w tym Fertistim
    Oby Ci zleciało do tej soboty i miłe Cię ona zaskoczyła 🤞🍀
    Ja dzisiaj powtórka z rozrywki 🤢🤮💩 pobudka tym razem 4:15 salon obsrany 🤬.Kurde nie jest mi dane się wyspać 😩.Wiem jaka przyczyna mąż nie kupił suchej karmy do Atosika tej co zawsze i mamy efekty musiałam kupić inną.Ja zażywam inozytol już długi okres ale powiem że nie systematycznie bo zdaża mi się go też nie brać.W sumie nie wiem nawet czy idzie z tym przedobrzyć?

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • szafirek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2022, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, i co teraz? Chyba pozostaje Wam kupić tą karmę co zawsze żeby takich nocnych przebojów nie mieć 🙁
    A czujesz jakąś różnice po inozytolu?

♀️ 25 ♂️ 25

15.08.2022 ⏸

age.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2022, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szafirek wrote:
    Kurcze, i co teraz? Chyba pozostaje Wam kupić tą karmę co zawsze żeby takich nocnych przebojów nie mieć 🙁
    A czujesz jakąś różnice po inozytolu?
    Tak tak tylko problem w tym że dopiero we Wtorek idziemy do weterynarza kupić karmę bo jutro Święto...Nie wiem co lepsze czy go przegłodzić czy żeby miał biegunkę 🤷.Szczerze to tak jakoś nie czuje różnicy...chyba że biegam co drugi dzień plus dziennie jazda na rowerze to nie czuję zmęczenia wręcz jestem w super formie.A Ty czujesz różnice?

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • szafirek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2022, 12:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno wyregulowały mi się w miarę cykle, bo miałam po 40 dni i dłużej przez stres, a ostatnie dwa miesiące to 32 i 33 dni, więc coś tam jest lepiej. Temp nie mierze więc nie wiem jak owulacja się miewa. Póki co czekam aż przyjdzie okres i wracam do pomiaru temp, a po urlopie w połowie września mam ginekologa.

♀️ 25 ♂️ 25

15.08.2022 ⏸

age.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2022, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szafirek wrote:
    Na pewno wyregulowały mi się w miarę cykle, bo miałam po 40 dni i dłużej przez stres, a ostatnie dwa miesiące to 32 i 33 dni, więc coś tam jest lepiej. Temp nie mierze więc nie wiem jak owulacja się miewa. Póki co czekam aż przyjdzie okres i wracam do pomiaru temp, a po urlopie w połowie września mam ginekologa.
    No to super fajnie że masz plan.
    Ja nigdy nie miałam problemu z długością cyklu bo mam regularny no wiadomo raz na parę m-c to oten dzień dwa może mi się poróżnić w tą lub w tą.

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • szafirek Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2022, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kimbra wrote:
    No to super fajnie że masz plan.
    Ja nigdy nie miałam problemu z długością cyklu bo mam regularny no wiadomo raz na parę m-c to oten dzień dwa może mi się poróżnić w tą lub w tą.

To tylko pozazdrościć :) Ja w ostatnim roku miałam rozjazd od 28 do 40 dni :p średnia to 33 dni wiec tak mniej więcej celuje

♀️ 25 ♂️ 25

15.08.2022 ⏸

age.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2022, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny postanowiłam że zrobię betę we wtorek bo testy ciążowe na bank mi nie wyjdą będzie to 7 dpo.Zrobię to tylko z tego względu iż lekarz nie powiedział mi że mam zrobić betę przez histeroskopią a w tamtym roku jak miałam robioną to mi kazali.Nie chcę robić... ale poprostu z samej obawy że może by coś zaskoczyło a histro chyba raczej nie byłaby wskazana.Wyjdzie negatywna to wyjdzie nie przejmuję się tym ale będę spokojniejsza.Zaczynam się denerwować tym pobytem choć wiem co będzie...

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • szafirek Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2022, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie trzymam kciuki, żeby beta jednak była pozytywna 😘

♀️ 25 ♂️ 25

15.08.2022 ⏸

age.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2022, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szafirek wrote:
    W takim razie trzymam kciuki, żeby beta jednak była pozytywna 😘
    Nooo myślę że i tak jest za wcześnie ale nie wiem czy zrobią mi ją na miejscu.Zadzwonię jutro na oddział może tak zrobię i spytam.Bo w sumie po co mam wywalać 50zł.

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
  • #Aleksandra Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2022, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Kimbra, co u Ciebie? Ciężko mi prześledzić wszystkie wiadomości jednak z tego co pamiętam wkrótce masz histeroskopię, więc trzymam kciuki żeby poszło i będzie z głowy!😊

II procedura 🦕
    13.07.2024r - Start 💉
    19.07.2024r - 8 🥚
    29.07.2024r - Punkcja 👩‍⚕️⏳️
    04.08.2024r - ❄️❄️❄️
    03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
    5 dpt - ⏸️
    6 dpt - 53 mIU/ml
    8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
    10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
    13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
    15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
    17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
    25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
    13.11 - 6cm szcześcia🍀
    09.01 - II prenatalne

preg.png
  • Kimbra Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2022, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    #Aleksandra wrote:
    Hej Kimbra, co u Ciebie? Ciężko mi prześledzić wszystkie wiadomości jednak z tego co pamiętam wkrótce masz histeroskopię, więc trzymam kciuki żeby poszło i będzie z głowy!😊
    Jestem zawiedziona choć bardziej rozczarowana postępowaniem lekarza który dał mi skierowanie na histeroskopię.Mam ją mieć w czwartek.Odnośnie co pisałam wcześniej muszą albo powinni mi zrobić przed zabiegiem beta hcg.Zadzwoniłam dzisiaj do lekarza i zapytałam:Panie doktorze w czwartek będzie mi Pan doktor przeprowadzać histeroskopię czy ja przed badaniem będę miała wykonana betahcg?On na to:jak Pani chce może Pani zrobić bo w szpitalu nie będzie na to czasu...😯😯😯😲😲Nie uwierzyłam co usłyszałam.Po drugie powiedział mi że L4 nie potrzebuję dwa dni mam dać sobie na odpoczynek i tyle.....PRZESTRASZYŁAM SIĘ 😱 mam złe przeczucia.NIE IDĘ!!!A teraz tak:
    W zeszłym roku jak też już pisałam miałam robioną w innym mieście miałam zrobione komplet badań 3 razy mnie kłóli i miałam wyznaczony zabieg między 7-10dc tylko wtedy ja przeprowadzają....a ja w czwartek będę miała 21dc...A co jeśli nie daj Boże byłabym w ciąży???????Nie można przeprowadzać histero...Czy on jest kuźwa normalny???Mąż też mi powiedział od razu żebym nie szła.Może trochę nie fajnie powiem ale cholera wie czy on nie będzie miał kasy za ten zabieg i chce mi to zrobić na szybko.Ja wtedy miałam 3 tyg.l4 nie było mowy żebym wróciła do pracy a on mi gada 2-3 dni i już mogę śmigać.Serce i rozum mówi mi nie idź i nie idę nie będę ryzykować.😩

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2022, 16:48

Zdrowy tryb życia 💪
    Uwielbiamy:
    Suple:
    🥛Inofem
    💊Mio inozytol
    💊Folain-Metafolin
    💊 Duphaston od 14-20dc
    💊DHEA Eliot
    💊Prenatal uno
    💊Magnez
    💊Molekin D3+K2
    💊Witamina A+E
    Totalne odpuszczenie
‹‹ 29 30 31 32 33 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ