Lipcowe testowanko 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
A.podzielę się jeszcze czymś może któraś przynajmniej się uśmiechnie...
Wczoraj odebrałam z paczkomatu.....wibrator 😆 (miałam już trzy 🤭) i taka ucieszona jak otwierała się skrzynka a tu patrzę....takie maleństwo 😧 ciut większe jak zwykła koperta.Pokazuję mężowi że mamy w końcu zabawkę ale zobacz ten rozmiar....śmiał się 😆 (na zdjęciach wyglądał duży ale nie czytałam rozmiaru) Odesłałam go od razu i zakupiłam jeszcze jeden (mąż mówił z uśmiechem zostaw se go do autobusu 😂😂😂).Jutro ma już przyjść ten właściwy przynajmniej mam taką nadzieję.😂Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Tak, to strasznie przykre, tak mi go szkoda Mam nadzieję, że wróci do nas do pracy w pełni sił po leczeniu.
Dziewczyny jak dzisiaj u Was? Ja o dziwo mam wybuch dobrego nastroju i jakiejś..nadziei? Boję się jej mieć, bo czuje, że za te 8 dni zobaczę klasycznie biel vizira na teście, tym bardziej że nie mam zupełnie żadnych objawów wskazujących na ciążę, czuję się jak w każdym innym cyklu. No i gdybym zobaczyła dwie kreski to naprawdę uznałabym to za cud. Ale korzystam z dobrego nastroju Mam nadzieję, że zostanie ze mną jak najdłużej i nie opuści, gdy zatestuję albo przyjdzie okres -
Właśnie mnie ubiegłaś, bo też miałam pytać. Ja wczoraj po południu dołączyłam do Was z ciężkim nastrojem, może faktycznie coś wisiało w powietrzu, dzisiaj jeszcze cały dzień w pracy mnie trzymało, ale teraz powtarzam sobie, że przecież za 20 min zaczynam urlop i jak tu się nie cieszyć?
Szafirku to super, że dobry nastrój wrócił i tak ma być! Na długi weekend idealnie
Kimbra a Ty jak się dzisiaj czujesz? Jest lepiej?
Dziewczyny życzę Wam udanego weekendu! Wracam za tydzień i czekam na dobre informacje👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
Kimbra wrote:A.podzielę się jeszcze czymś może któraś przynajmniej się uśmiechnie...
Wczoraj odebrałam z paczkomatu.....wibrator 😆 (miałam już trzy 🤭) i taka ucieszona jak otwierała się skrzynka a tu patrzę....takie maleństwo 😧 ciut większe jak zwykła koperta.Pokazuję mężowi że mamy w końcu zabawkę ale zobacz ten rozmiar....śmiał się 😆 (na zdjęciach wyglądał duży ale nie czytałam rozmiaru) Odesłałam go od razu i zakupiłam jeszcze jeden (mąż mówił z uśmiechem zostaw se go do autobusu 😂😂😂).Jutro ma już przyjść ten właściwy przynajmniej mam taką nadzieję.😂
To niezła historia! Jak przyjdzie dzisiaj jeszcze, to idealnie można w weekend przetestować!👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
szafirek wrote:Tak, to strasznie przykre, tak mi go szkoda Mam nadzieję, że wróci do nas do pracy w pełni sił po leczeniu.
Dziewczyny jak dzisiaj u Was? Ja o dziwo mam wybuch dobrego nastroju i jakiejś..nadziei? Boję się jej mieć, bo czuje, że za te 8 dni zobaczę klasycznie biel vizira na teście, tym bardziej że nie mam zupełnie żadnych objawów wskazujących na ciążę, czuję się jak w każdym innym cyklu. No i gdybym zobaczyła dwie kreski to naprawdę uznałabym to za cud. Ale korzystam z dobrego nastroju Mam nadzieję, że zostanie ze mną jak najdłużej i nie opuści, gdy zatestuję albo przyjdzie okresWiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2022, 14:54
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
https://youtu.be/11Kz6tw5ABESzczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Ale miałam noc....
Mój psiak miał biegunkę i o 2 w nocy usłyszałam jak tylko się zerwał że narobił w salonie 😩😩😩😩 oczywiście mąż nic nie słyszał.Tak on zawsze chodzi nerwowo i mnie to wybudza wtedy wiem że muszę z nim szybko wyjść a było inaczej 💩💩 smród nieziemski 🤢🤮 no nic musiałam posprzątać i z nim wyjść.Miałam przy okazji jeden sen tóż przed przebudzeniem że zrobiłam test ciążowy na monitorku i zaczął pikać po czym komunikat brak ciąży 😏 (widocznie gdzieś podświadomie o tym myślałam).Ale za to z rana kawusia do łóżeczka od męża.Od razu zrobiło mi się tak przyjemnie 😇😇.
Dzisiaj u nas pogoda fatalna.Szaro buro będzie padać...a niech pada deszcz też potrzebny.Na 13-tą do pracy to na pogodzie mi nie zależy.
A Wy jakiś plan na dzisiejszy weekend?🤗Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
A cha i od dzisiaj nie muszę już wykonawać testów owulacyjnych na moniotrze zużyłam ich 12 szt ogólnie byłoby 10 ale miałam dwa błędy.Także zostały mi na następny miesiąc.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Współczuje nocnej akcji z psem 🥺 u nas pogoda też ponura, mąż jest na kawalerskim od kolegi i wróci pewnie jak będę już spać. Ja dopiero zabieram się za sprzątanie bo wcześniej odpoczywalam i rozmyślałam o tym że za tydzień w sobotę będzie już wszystko jasne bo albo przyjdzie okres albo nie 🫣 wielkich nadziei nie mam, bardziej boje się uczucia jak nadejdzie okres, będzie mi zwyczajnie smutno
Dziś mój pierwszy dzień z Fertistim, wczoraj skończyłam już 3 opakowanie Ovarinu. Mam nadzieje ze efekty będą szybsze bo jednak mój organizm już jest nasycony inozytolem po ovarinie wiec nie startuje od zera tyle ze dwa razy większa dawka jest w tym FertistimWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2022, 16:01
-
szafirek wrote:Współczuje nocnej akcji z psem 🥺 u nas pogoda też ponura, mąż jest na kawalerskim od kolegi i wróci pewnie jak będę już spać. Ja dopiero zabieram się za sprzątanie bo wcześniej odpoczywalam i rozmyślałam o tym że za tydzień w sobotę będzie już wszystko jasne bo albo przyjdzie okres albo nie 🫣 wielkich nadziei nie mam, bardziej boje się uczucia jak nadejdzie okres, będzie mi zwyczajnie smutno
Dziś mój pierwszy dzień z Fertistim, wczoraj skończyłam już 3 opakowanie Ovarinu. Mam nadzieje ze efekty będą szybsze bo jednak mój organizm już jest nasycony inozytolem po ovarinie wiec nie startuje od zera tyle ze dwa razy większa dawka jest w tym Fertistim
Ja dzisiaj powtórka z rozrywki 🤢🤮💩 pobudka tym razem 4:15 salon obsrany 🤬.Kurde nie jest mi dane się wyspać 😩.Wiem jaka przyczyna mąż nie kupił suchej karmy do Atosika tej co zawsze i mamy efekty musiałam kupić inną.Ja zażywam inozytol już długi okres ale powiem że nie systematycznie bo zdaża mi się go też nie brać.W sumie nie wiem nawet czy idzie z tym przedobrzyć?Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
szafirek wrote:Kurcze, i co teraz? Chyba pozostaje Wam kupić tą karmę co zawsze żeby takich nocnych przebojów nie mieć 🙁
A czujesz jakąś różnice po inozytolu?Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Na pewno wyregulowały mi się w miarę cykle, bo miałam po 40 dni i dłużej przez stres, a ostatnie dwa miesiące to 32 i 33 dni, więc coś tam jest lepiej. Temp nie mierze więc nie wiem jak owulacja się miewa. Póki co czekam aż przyjdzie okres i wracam do pomiaru temp, a po urlopie w połowie września mam ginekologa.
-
szafirek wrote:Na pewno wyregulowały mi się w miarę cykle, bo miałam po 40 dni i dłużej przez stres, a ostatnie dwa miesiące to 32 i 33 dni, więc coś tam jest lepiej. Temp nie mierze więc nie wiem jak owulacja się miewa. Póki co czekam aż przyjdzie okres i wracam do pomiaru temp, a po urlopie w połowie września mam ginekologa.
Ja nigdy nie miałam problemu z długością cyklu bo mam regularny no wiadomo raz na parę m-c to oten dzień dwa może mi się poróżnić w tą lub w tą.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:No to super fajnie że masz plan.
Ja nigdy nie miałam problemu z długością cyklu bo mam regularny no wiadomo raz na parę m-c to oten dzień dwa może mi się poróżnić w tą lub w tą.
To tylko pozazdrościć Ja w ostatnim roku miałam rozjazd od 28 do 40 dni :p średnia to 33 dni wiec tak mniej więcej celuje -
Dziewczyny postanowiłam że zrobię betę we wtorek bo testy ciążowe na bank mi nie wyjdą będzie to 7 dpo.Zrobię to tylko z tego względu iż lekarz nie powiedział mi że mam zrobić betę przez histeroskopią a w tamtym roku jak miałam robioną to mi kazali.Nie chcę robić... ale poprostu z samej obawy że może by coś zaskoczyło a histro chyba raczej nie byłaby wskazana.Wyjdzie negatywna to wyjdzie nie przejmuję się tym ale będę spokojniejsza.Zaczynam się denerwować tym pobytem choć wiem co będzie...Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
szafirek wrote:W takim razie trzymam kciuki, żeby beta jednak była pozytywna 😘Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Hej Kimbra, co u Ciebie? Ciężko mi prześledzić wszystkie wiadomości jednak z tego co pamiętam wkrótce masz histeroskopię, więc trzymam kciuki żeby poszło i będzie z głowy!😊II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
29.07.2024r - Punkcja 👩⚕️⏳️
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
#Aleksandra wrote:Hej Kimbra, co u Ciebie? Ciężko mi prześledzić wszystkie wiadomości jednak z tego co pamiętam wkrótce masz histeroskopię, więc trzymam kciuki żeby poszło i będzie z głowy!😊
W zeszłym roku jak też już pisałam miałam robioną w innym mieście miałam zrobione komplet badań 3 razy mnie kłóli i miałam wyznaczony zabieg między 7-10dc tylko wtedy ja przeprowadzają....a ja w czwartek będę miała 21dc...A co jeśli nie daj Boże byłabym w ciąży???????Nie można przeprowadzać histero...Czy on jest kuźwa normalny???Mąż też mi powiedział od razu żebym nie szła.Może trochę nie fajnie powiem ale cholera wie czy on nie będzie miał kasy za ten zabieg i chce mi to zrobić na szybko.Ja wtedy miałam 3 tyg.l4 nie było mowy żebym wróciła do pracy a on mi gada 2-3 dni i już mogę śmigać.Serce i rozum mówi mi nie idź i nie idę nie będę ryzykować.😩Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2022, 16:48
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno