Lipcowe testowanko 💜
-
WIADOMOŚĆ
-
Aleksandra testujemy razem w Niedzielę?
#Aleksandra, dominikawa lubią tę wiadomość
Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Starania od dobrych ładnych paru lat...🤔
Uwielbiamy:
Góry,rowery, spacery,bieganie,zwierzątka,natura 💞🔥🤭
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
-pozostawiam wszystko Bogu 🙏😇❤️🤰 -
Kimbra wrote:To ja mam bóle przedmiesiączkowe a jak dostanę to ulga bo ból znika.Oby fasolka..!!!🥜🥜 (nie ma fasolki dodałam orzeszki 😆😆)🤞🤰
Ja dodam z ciekawostek że przed wyjściem na spacer dwa razy zawróciło mi się w głowie i już płynęłam...ale jakoś przetrzymałam.Nie chciałam martwić męża i powiedziałam kumpeli na spacerze.Ale spokojnie..głowa czysta 😀
Hahaha, może być i orzeszek, co mi od razu dwa życzysz?! A co do zawrotów może faktycznie jakieś jednorazowe zawirowanie ciśnienia ale jakby Ci się to powtarzało to lepiej mężowi powiedzieć żeby wiedział w razie czego i lekarzowi też powinnaś wspomnieć
To widzę,że nie tylko ja miałam taki cykl choatyczny pod względem wyłapywania piku My to i tak jesteśmy kobiety super zadaniowe, bo potrafimy ogarnąć 282328 rzeczy naraz Z różnym skutkiem ale da się!
Przyda się jeszcze to słońce żeby nas ogrzać, więc niech świeci jak najdłużej
Kimbra, ja chcę testować w sobotę, bo jeśli okaże się pozytywny test to chciałabym mieć chwilę z mężem na przetworzenie informacji A w niedzielę jedziemy na off-road ze znajomymi, od samego rana a później do mojej siostry w odwiedziny. Także nie chce robić testu, bo jak się okaże pozytywny to nie będziemy mieli chwili dla siebie, żeby to przetworzyć Wiem, że może trochę głupie ale.. tak sobie wymarzyłam:-) W styczniu przy pozytywnym teście też tak zrobiłam i mam dobre wspomnienia z tego czasu To może testujmy w sobotę? To będzie mój 13 dc, więc gdyby coś miało być już powinno być widać na teście. To w sumie wpisze w stopce, że jednak testuje 15.10 Swoją drogą, czym bliżej do testowania, tym bardziej kusi i jest dreszczyk emocji..
A egzaminem się nie martw, do listopada bardzo szybko to zleci! Już prawie połowa października.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2022, 18:07
Kimbra lubi tę wiadomość
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
29.07.2024r - Punkcja 👩⚕️⏳️
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
03.09.2024r - Transfer 4AB ❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
8 dpt - 119 mIU/ml / 33 ng/ml
10 dpt - 284 mIU/ml / 13 ng/ml
13 dpt - 996 mIU/ml / 16 ng/ml
15 dpt - 2112 mIU/ml / 50 ng/ml
17 dpt - 5023 mIU/ml / 13 ng/ml
25 dpt - maleństwo z bijącym ❤️
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
dominikawa wrote:Cześć dziewczyny! Widzę, że chyba weekend u Was udany, cieszy mnie to bardzo muszę przyznać, że u mnie też, wreszcie się wyspałam za wszystkie czasy, szczególnie w niedziele, co skutkowało tym, że w sumie niewiele udało mi się zrobić, ale dzięki temu wyjątkowo dobrze weszłam w ten nowy tydzień! w sobotę jeszcze musiałam zrobić coś do pracy i czekało na mnie pranie i sprzątanie, ale za to w niedzielę wpadły rowery i lody w nagrodę! Kimbra zazdroszczę Wam takie auta, naprawdę super opcja, my nigdy jeszcze w swoim zwykłym nie spaliśmy, chyba jesteśmy zbyt wygodni mąż słyszał w radiu, że październik ma być łaskawszy od września, więc może jest jeszcze nadzieja na ciepłe dni!
Jeśli chodzi o objawy miesiączkowe to u mnie zawsze w dniu okresu pojawiał się silny ból brzucha, a od ostatnich dwóch cykli jestem w stanie wytrzymać go bez tabletki, więc nie wiem czy to zasługa któregoś elementu suplementacji? 🤔
Myślę, że monitoring zacznę najwcześniej w nowym roku, bo teraz mam zawirowania z pracą, więc nawet aż tak mi nie żal tego bezowulacyjnego cyklu. Wiadomo jakby się udało w tym miesiącu to musiałabym zacisnąć zęby i nie zmieniać pracy, więc widocznie organizm sam podjął za mnie decyzję
Aleksandra objawy wyglądają dobrze, mam nadzieję, że to fasolka zaczyna dawać znać o sobie i czekamy na dobre wiadomości w niedzielę! Mam nadzieję, że nie zaskoczysz lekarza i jego przypuszczenia się sprawdzą 😊 już od dzisiaj zaczynam trzymać kciuki! 🤞
Kimbra a udało Ci się wyłapać pik na monitorze czy testami się wspomagałaś? Kurcze biedna jesteś z tymi objawami, szczególnie te zawroty są niepokojące, mam nadzieję, że to może kwestia tylko ciśnienia.
A te bolesne współżycia to możliwe, że spowodowane są mięśniakiem tak?
Życzę Wam dobrego i słonecznego tygodnia!
Ja spałam do 9 w sobotę i w niedzielę, co zdarza się bardzo rzadko. Zazwyczaj się budzę nawet w wolne dni około 7. Jak się teraz wyspałam to czuję różnicę i ten poniedziałek nie był dzisiaj aż taki ciężki z wstawieniem, bo wypoczęta, wyspana i zregenerowana A o dobry sen trzeba dbać, bo to też wpływa na nasze samopoczucie, organizm inaczej funkcjonuje.
Co do auta na początku człowiekowi się wydaje, że wygoda jest przeszkodą ale wystarczy raz spróbować i może się spodoba. My mieliśmy zabudowane auto z tyłu, fotele out, zwykła deska dopasowana, materacyk i cud miód budzić się z pięknym widokiem za szybą. Ja zawsze doceniam wszystko co mam po powrocie do domu. My to chcielibyśmy wyjechać za granicę do ciepłych krajów na wakacje takie all inclusive ale powiem Wam szczerze wiecznie z tyłu głowy "Co jak zajdziemy w ciążę? Jechać, tracić zaliczkę, jak kupimy ubezpieczenie z opcją, że możemy zrezygnować w każdym momencie to też chyba tracimy, bo to nie jest zwrotne. I wiadomo trzeba żyć normalnie, nie ustawiać sobie życia tylko pod ciążę no ale jednak ciężko przewidzieć przyszłość. W listopadzie byśmy już musieli kupić żeby na przyszły sezon lecieć.
Z tym monitoringiem to dobra decyzja też mi się wydaje, że lepiej zrobić po nowym roku. Jak to mówią nowy rok, nowe nadzieje! Wiesz co ja się stymuluje od czerwca i bardzo chciałam żeby się wtedy udało przez wakacje ale bałam się co z pracą będzie, a chciałam już ją dłuższy czas zmienić. W końcu praktycznie w jeden dzień podjęłam decyzję ale właśnie w tamtym czasie miałam tą infekcje, która ciągnęła się za mną długo, więc może tak po prostu miało być. Zdecydowałam, że zaryzykuję i pracę zmieniłam! A ciąży jak nie ma, tak nie ma. Jestem bardzo zadowolona, że zmieniłam pracę. Jestem całkiem inna, spokojniejsza, mniej stresu o wiele. Jak wygląda Twój etap zmiany pracy, podjęłaś decyzję czy się do tego zabierasz?
A z tymi objawami to wiecie jak jest, różnie. Myślę, że progesteron miał swój skok dlatego tak mnie bolał jajnik i teraz piersi, sutki. Dawno tak nie miałam ale nie nastawiam się ale dziękuję za kciuki
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
#Aleksandra wrote:Hahaha, może być i orzeszek, co mi od razu dwa życzysz?! A co do zawrotów może faktycznie jakieś jednorazowe zawirowanie ciśnienia ale jakby Ci się to powtarzało to lepiej mężowi powiedzieć żeby wiedział w razie czego i lekarzowi też powinnaś wspomnieć
To widzę,że nie tylko ja miałam taki cykl choatyczny pod względem wyłapywania piku My to i tak jesteśmy kobiety super zadaniowe, bo potrafimy ogarnąć 282328 rzeczy naraz Z różnym skutkiem ale da się!
Przyda się jeszcze to słońce żeby nas ogrzać, więc niech świeci jak najdłużej
Kimbra, ja chcę testować w sobotę, bo jeśli okaże się pozytywny test to chciałabym mieć chwilę z mężem na przetworzenie informacji A w niedzielę jedziemy na off-road ze znajomymi, od samego rana a później do mojej siostry w odwiedziny. Także nie chce robić testu, bo jak się okaże pozytywny to nie będziemy mieli chwili dla siebie, żeby to przetworzyć Wiem, że może trochę głupie ale.. tak sobie wymarzyłam:-) W styczniu przy pozytywnym teście też tak zrobiłam i mam dobre wspomnienia z tego czasu To może testujmy w sobotę? To będzie mój 13 dc, więc gdyby coś miało być już powinno być widać na teście. To w sumie wpisze w stopce, że jednak testuje 15.10 Swoją drogą, czym bliżej do testowania, tym bardziej kusi i jest dreszczyk emocji..
A egzaminem się nie martw, do listopada bardzo szybko to zleci! Już prawie połowa października.
W takim razie równiez testuję 15-tego w Sobotę.Jak ma coś wyjść to wyjdzie 😀😀.Nie powiem że już gdzieś mi myśli wokół tego krążą ale jest okej niczego sobie nie wyobrażam jak narazie stoicki spokój 🤭.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:Powiem Ci super podejście z tym testowaniem.Bo faktycznie jakby był pozytyw to wtedy zapewne będą takie emocje że nie będziesz umiała się skupić na wyjeździe i odwiedzinach.
W takim razie równiez testuję 15-tego w Sobotę.Jak ma coś wyjść to wyjdzie 😀😀.Nie powiem że już gdzieś mi myśli wokół tego krążą ale jest okej niczego sobie nie wyobrażam jak narazie stoicki spokój 🤭.
Oj tak, myślami bym była gdzieś indziej totalnie
Wiesz co, ja cały cykl jestem spokojna ale te ostatnie dni do testowania to więcej pytań sobie zadaję, a może się udało? I odliczam zawsze ale tylko wieczorami, bo od rana do południa siedzę w pracy to nawet nie mam kiedy iść siku, a co dopiero o teście myśleć.. 😅 Także jutro jak wstanę to zostanie tylko 4 dni 😅 Zleci szybko!II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Dziewczyny proszę o wyrozumiałośc i nie śmiać się ...😆
Co oznacza że dodawasz w stopce np.testowanie?Jak to zrobić? 🤦🤭🤭Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:Dziewczyny proszę o wyrozumiałośc i nie śmiać się ...😆
Co oznacza że dodawasz w stopce np.testowanie?Jak to zrobić? 🤦🤭🤭
O widzę zmiany! Piękna profilówka 😍 I nawet parę informacji wpłynęło
Hm, stopka to jest właśnie ten dział poniżej, w którym dodałaś teraz trochę nowych informacji, którzy wszyscy widzą. Ja na to mówię stopka ale nie wiem czy takie nazewnictwo stosują wszyscy, czy też nie 🤔
Ja wpisuje po prostu datę testowania i tyleWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2022, 06:33
Kimbra lubi tę wiadomość
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
#Aleksandra wrote:O widzę zmiany! Piękna profilówka 😍 I nawet parę informacji wpłynęło
Hm, stopka to jest właśnie ten dział poniżej, w którym dodałaś teraz trochę nowych informacji, którzy wszyscy widzą. Ja na to mówię stopka ale nie wiem czy takie nazewnictwo stosują wszyscy, czy też nie 🤔
Ja wpisuje po prostu datę testowania i tyle
Nie wiem czy zdażę do Soboty bo dzisiaj ból miesiączkowy się nasilił dosyć konkretnie i ból podbrzusza i prawy jajnik daje znaki bardziej i kłuje mnie pod pępkiem.Do Soboty już z górki jeszcze 3 dni 💪.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2022, 13:51
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra trzymam kciuki, żeby jednak nie przyszła! 🤞 faktycznie już można powiedzieć, że 3 dni zostały, szybko to zleciało Zdjęcie przepiękne, skojarzyło mi się z taką siłą, którą wierzę, że masz w sobie:) do listopada tak jak Aleksandra mówi szybko zleci, ani się obejrzysz, a już będziesz siadać za kierownicą 😉 czekam w takim razie w sobotę na relację od Was i na same dobre wiadomości, z chęcią będę czytać tutaj updaty ciążowe 😍
Mnie organizm robi ewidentnie w jajo, bo szyjka jest wyżej niż była, ale pomimo jeszcze mojego niesprawnego oka (a raczej palca) nie wygląda jakby owulacja się zbliżała, testy owu dalej blade jak śmierć, temp szura po podłodze, więc nie wiem co to będzie, pozostaje mi jeszcze te dwa tygodnie czekać na wizytę🤔 jeśli do tego czasu nie przyjdzie 🐒 to pewnie dostanę dupka na wywołanie, mam nadzieję, że to nie zaburzy jakoś wyników badań?
A jeśli chodzi o pracę, to ja właśnie ją pół roku temu zmieniłam, specjalnie znowu później przeczekałam okres próbny, żeby nie znaleźć się w słabej sytuacji, no ale po ostatnim czasie wiem, że na siłę nie mam co tu siedzieć, bo w staraniach mi nie pomoże, co widać na załączonym obrazku, ale tak naprawdę nie wiem jeszcze co dalej 😄#Aleksandra lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
długie cykle ok. 35dni, 4cs z testami ovu 🍀
💊 wit. D, wit. C, cynk, omega, kwas foliowy, inozytol
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
10.12 beta: 481 mlU/mL
12.12 beta: 1162 mlU/mL
21.12 5t5d pęcherzyk ciążowy i żółtkowy 🍀
03.01 7t4d dzidzia 13mm, bijące pięknie 💙
24.01 10t6d maluszek 3.9cm, rośnij zdrowo 😍
09.02 13t2d mały zdrowy tygrys 😀
28.02 🍀 -
A Kimbra mam pytanie o inozytol? Ty przyjmujesz go w dwóch formach, oddzielnie inofem i jeszcze jakieś suple?
Edit: chyba już wiem, po prostu w inofemie jest sam inozytol, a dodatkowo przyjmujesz jeszcze ten mio, tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2022, 14:11
👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
dominikawa wrote:A Kimbra mam pytanie o inozytol? Ty przyjmujesz go w dwóch formach, oddzielnie inofem i jeszcze jakieś suple?
Edit: chyba już wiem, po prostu w inofemie jest sam inozytol, a dodatkowo przyjmujesz jeszcze ten mio, tak?Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
dominikawa wrote:Kimbra trzymam kciuki, żeby jednak nie przyszła! 🤞 faktycznie już można powiedzieć, że 3 dni zostały, szybko to zleciało Zdjęcie przepiękne, skojarzyło mi się z taką siłą, którą wierzę, że masz w sobie:) do listopada tak jak Aleksandra mówi szybko zleci, ani się obejrzysz, a już będziesz siadać za kierownicą 😉 czekam w takim razie w sobotę na relację od Was i na same dobre wiadomości, z chęcią będę czytać tutaj updaty ciążowe 😍
Mnie organizm robi ewidentnie w jajo, bo szyjka jest wyżej niż była, ale pomimo jeszcze mojego niesprawnego oka (a raczej palca) nie wygląda jakby owulacja się zbliżała, testy owu dalej blade jak śmierć, temp szura po podłodze, więc nie wiem co to będzie, pozostaje mi jeszcze te dwa tygodnie czekać na wizytę🤔 jeśli do tego czasu nie przyjdzie 🐒 to pewnie dostanę dupka na wywołanie, mam nadzieję, że to nie zaburzy jakoś wyników badań?
A jeśli chodzi o pracę, to ja właśnie ją pół roku temu zmieniłam, specjalnie znowu później przeczekałam okres próbny, żeby nie znaleźć się w słabej sytuacji, no ale po ostatnim czasie wiem, że na siłę nie mam co tu siedzieć, bo w staraniach mi nie pomoże, co widać na załączonym obrazku, ale tak naprawdę nie wiem jeszcze co dalej 😄
P.S
Zaczynam coraz bardziej wątpić w ten cykl 😒 czuję że znowu nici z tego 🙄🙄.
A jeszcze dodam że duphaston z tego co wiem nie wpływa na wyniki badań ale na 100% pewna nie jestem na takie 95% .Może Aleksandra będzie więcej wiedzieć.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:Aaaaa....tak dużo osób pisze,,stopka,, także spoczko.Własnientez dodałam testowanie.
Nie wiem czy zdażę do Soboty bo dzisiaj ból miesiączkowy się nasilił dosyć konkretnie i ból podbrzusza i prawy jajnik daje znaki bardziej i kłuje mnie pod pępkiem.Do Soboty już z górki jeszcze 3 dni 💪.
A wiesz co mnie też pobolewa brzuch, także zobaczymy na efekty ale powiem szczerze już bym chciała mieć to z głowy. Jak negatywny to przynajmniej bym już wiedziała Ty przez tego mięśniaka i torbiele jesteś w grupie ryzyka szybszego dostania okresu, to jednak ma też wpływ. Jakby się tak zastanowić pomyśl, że jakbyś zaszła w ciąże bo by Ci się udało w tym cyklu, ile stresu byś miała z tymi torbielami i mięśniakami, czy to nie zaszkodzi.
Ja mam różnie, bo te objawy są dosyć dziwne w tym cyklu. Z jednej strony mam myśl, że pewnie nic z tego, a z drugiej, że te objawy jakieś takie obiecujące
Duphaston nie powinien wpłynąć na wyniki badań, zresztą lekarz na pewno Ci powie co i jak.
Wiem,że się zachwycam jak głupia.. ale na prawdę uwielbiam Twoją nową profilówkęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2022, 18:43
Kimbra lubi tę wiadomość
II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
A.dziękuję...
Też dodaje mi takiej siły i wolności
Tak jak piszesz te polipy dawają swoje znać..Ja dzisiaj nie spię od 01:19 obudził mnie mocny ból podbrzusza i kłócia + dosyć mocny ból piersi.Na dodatek nasz piesek wymiotuje już trzy razy po nim sprzątałam...boroczek no nic po cichu ogarniałam i leży sobie.Drugi dzień z rzędu mam dziwne sny ale tak pokręcioe że szok.Jeszcze dzisiaj przez noc przysnił mi się test ciążowy pozytywny 😒 ach ta podświadomość 🤦🙂Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kimbra wrote:A.dziękuję...
Też dodaje mi takiej siły i wolności
Tak jak piszesz te polipy dawają swoje znać..Ja dzisiaj nie spię od 01:19 obudził mnie mocny ból podbrzusza i kłócia + dosyć mocny ból piersi.Na dodatek nasz piesek wymiotuje już trzy razy po nim sprzątałam...boroczek no nic po cichu ogarniałam i leży sobie.Drugi dzień z rzędu mam dziwne sny ale tak pokręcioe że szok.Jeszcze dzisiaj przez noc przysnił mi się test ciążowy pozytywny 😒 ach ta podświadomość 🤦🙂
Oj biedny, a co to się podziało pieskowi?
Pamiętam jak parę razy śnił mi się pozytywny test ciążowy albo, że miałam już zaokrąglony brzuszek 🥺 I to były takie realne sny, że rano ciężko było ogarnąć rzeczywistość.
Za to dzisiaj śniły mi się foki 🤔 Cała masa fok, które łapały ryby i nie mogłam przejść do domu bo były groźne 🤔😅II procedura 🦕
13.07.2024r - Start 💉
19.07.2024r - 8 🥚
04.08.2024r - ❄️❄️❄️
5 dpt - ⏸️
6 dpt - 53 mIU/ml
13.11 - 6cm szcześcia🍀
09.01 - II prenatalne
-
Oh biedne, ten najgorszy czas czekania, te ostatnie dni i te objawy, które nie wiadomo jak interpretować 😌
ale zostały powiedzmy 2 dni, więc na te trochę ponad 48h zajmujemy głowę czym się da, ja zaciskam za Was kciuki do czerwoności i czekamy 🤞🤞🤞
Kimbra biedny piesio, czyżby mu coś zaszkodziło? już mu się wcześniej coś takiego zdarzało? 😔
Na zajęcie głowy polecam Wam do obejrzenia polski serial na Netflixie, 'Wielka woda' o powodzi we Wrocławiu, dobrze nakręcony, jak na polski serial i fajnie pokazany temat, nawet kilka razy pokazują ulicę, niedaleko której mieszkam, pamiętam jak to nawet nagrywali kamienic nie musieli nawet bardzo charakteryzować, tylko szyldy podokładali 😉
#Aleksandra lubi tę wiadomość
👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
Nasz Atosik lubi bułki ale pszenne małe bez ziaren bo wtedy puszcza mega wiatry 😆 i choć je uwielbia bo bierze w łapki i skubie zjadł wczoraj aż trzy bo mąż mu dał dwie a ja jedną.Ewidentnie za dużo bo widziałam jak zwrócił.Już jest okej bo widzę że rześki i już nie wymiotował.Rano mu nie dałam jeść z obawy że zwróci i jak przyjdę to chyba bym ryczała z płaczu że wszędzie jego wymiociny....Teraz zjadł i zadowolony.
Tak Dominikawa dzisiaj już nie liczę dnia bo szybko leci to został czwartek i piątek...Korci żeby zrobić jak cholera ale powstrzymuję się bo i tak już jestem przekonana że nici z tego.
Własnie wyskoczyło mi to na Netflixie ,,Wielka woda,, ale patrzę na The Fall wciągnął mnie.Kumpela mi poleciła ale o tej powiedzi we Wrocławiu też na pewno zobaczę.Szczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Kurcze nie mam nawet testów ciążowych 😃😃
A cha....tylko te z monitora.Może jednego z Rossmana Facelle kupię ale w piątek wieczorem bo jak dzisiaj kupię i będę miała w domu to nie wytrzymam i zrobięSzczęśliwa mężatka od 2017💍
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno
💊Magnez
💊Molekin D3+K2
💊Witamina A+E
Totalne odpuszczenie
Uff to dobrze, że już mu lepiej!
Można powiedzieć, że jesteś nieprzygotowana a te z monitora też mają czułość 10?
strasznie dużo emocji kosztuje to wszystko jest mi ciężko, że nie mam żadnej koleżanki, z którą mogłabym o tym porozmawiać albo bardziej wymienić się doświadczeniem, bo jednak są na innych etapach życia, jedna w ogóle nie chce mieć dzieci, inne już mają i niby mówią, że rozumieją jak im coś opowiadam, ale jakoś nie mam do tego przekonania.
A propo seriali, to dzięki za polecenie przy okazji, z chęcią też obejrzę, bo tematyka spoko, lubię takie kryminalne klimaty
👩30👨35 WROCŁAW
09.12 13dpo - ⏸️ 🍀
28.02 🍀 -
dominikawa wrote:Uff to dobrze, że już mu lepiej!
Można powiedzieć, że jesteś nieprzygotowana a te z monitora też mają czułość 10?
strasznie dużo emocji kosztuje to wszystko jest mi ciężko, że nie mam żadnej koleżanki, z którą mogłabym o tym porozmawiać albo bardziej wymienić się doświadczeniem, bo jednak są na innych etapach życia, jedna w ogóle nie chce mieć dzieci, inne już mają i niby mówią, że rozumieją jak im coś opowiadam, ale jakoś nie mam do tego przekonania.
A propo seriali, to dzięki za polecenie przy okazji, z chęcią też obejrzę, bo tematyka spoko, lubię takie kryminalne klimaty#Aleksandra lubi tę wiadomość
Zdrowy tryb życia 💪
Uwielbiamy:
Suple:
🥛Inofem
💊Mio inozytol
💊Folain-Metafolin
💊 Duphaston od 14-20dc
💊DHEA Eliot
💊Prenatal uno