Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pepsunieczka wrote:Nie,nie absolutnie,gacie obily sie i o nasz wiedzmowy wątek,dlatego pytam czy to ta sama bo dawno zostało ustalone ze Trolica jak nic.
Tak od kogo? Może wspólna znajoma
Edit:
No na czerwcowych to ja zostałam trollem...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 czerwca 2016, 23:48
17.11.17-poronienie całkowite -
Fajne jazdy tam macie. Dziewczyna sama gubi się w swoich kłamstwach , ewidentnie jest coś z nią nie tak. Raz pisze ,że poroniła, a innym razem ,że nigdy nie była w ciąży,a potem tak jak wspomniałyście, że stara się 3 cykle, aby zaraz napomnieć coś o listopadowym poronieniu. Mnie najbardziej rozbawiła tym ,że jest wykształcona , inteligentna i w ogóle, a jakoś nie widać tego po jej wypowiedziach. Troll lubi gównoburze, nie ma co dostarczać jej emocji. Najlepiej olać ciepłym moczem, a może się znudzi dobranoc wszystkim
Misiowa_mama, pepsunieczka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
-
Hej. Przyszla do mnie dzisiaj @. Moge sie do Was wprosic? Testy na sam koniec lipca mi przypadaja. Albo i pozniej. Ale z checia z Wami sie posmieje.
Aco dp trollowych majtek. Czu to byly takie jakies szarawo niebieskie w prazki?
Bo ostatnio pamietam takie wlasnie byly pokazywane. Mialam nieszczescie obejrzec.AJA_S, Demsik, Madziulla, pepsunieczka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wiem, że lipiec dopiero za dwa dni i nie miałam szybciej testować, ale ovu była szybciej i dziś 14dpo mam coś takiego:
Kochane zapraszam Was wszystkie do mnie! 13 lipca pierwsza rocznica ślubu i 18 lipca moje urodziny
ZakreconaŻona, Magda87, Misiowa_mama, ktosiowa, Omon, pepsunieczka, Kjopa3 lubią tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
Anuschka uwazaj bo jeszcze sie zjawimy ja w szafie mam wina jeszcze po weselu i swojskiej roboty z glogu winogrona i czeresni
A i brak imprezy w lipcu to tez powod do imprezyDemsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny
-
Madziulla nasze testowanie juz niebawem.nie czuje niczego.na razie 8dpo.ale wykres caly czas idzie w dol wiec w cuda nie wierze.a wykresu sie cuagle ucze bo pierwszy cykl mierze temp.Demsik
synek 6-lat- 07.03.2010- 21.10- 3320g,54cm
hormony ok
hsg- prawa strona niedrożna,badanie nasienia- ok
staraliśmy się 6 lat i się udało;
-
nick nieaktualny