Lipcowe Wisienki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDemsik wrote:Madziulla nasze testowanie juz niebawem.nie czuje niczego.na razie 8dpo.ale wykres caly czas idzie w dol wiec w cuda nie wierze.a wykresu sie cuagle ucze bo pierwszy cykl mierze temp.
Ja mam objawy ale nie nakrecam sie bo to od brania duphastonu. ja tempki od tego cuklu nie mierze ale pewnie w okolicy testowania zmierze z 2-3 razy bo wiem jakie mam temp w tym czasie. -
Anuschka no pięknie dwie kreski Nie trzeba się niczego doszukiwać. Moje gratulacje
Ja się zastanawiam czy tego 2-giego (11dpo) to nie będzie za wcześnie na testowanie. Nie chcę się zawieźć znów.
Kurcze babka dziś w labie mi tak bezczelnie źle wbiła szpilę, że będzie siniak
Nied.tarczycy, Hashi, niskie AMH (0,28), wysokie FSH, MTHFR a1298c hetero i PAI hetero, endo IV st.:
1).24.04.19r. I Laparo --> 09.05. --> Visanne START/półroczna kuracja)
2). 03.10.19r. II Laparo
15.05.2013r. córka Maja ❤️ (ciąża naturalna)
Moje ANIOŁKI:
1. Po dwóch latach starań- ICSI - Michalinka 8/9tc (10tc - 09.09.17r.)
2. Po trzech latach starań naturalny cud - Marcelinka 7/8tc (11tc - 25.08.18r.)
02.11. 18r.- transfer śnieżynki (3-dniowy zarodek)
29.09.20r. - rozpoczęcie procedury z KD (Eurofertil/Ostrawa)
13.10.20r. - mamy dawczynie/początek stymulacji
28.10.20r. - mamy trzy blastki ❄❄❄
18.11.20r. (11:30) - transfer jednego ⛄ / dwie śnieżynki na zimowisku
22.11.20r. - dwie kreseczki na teście (4dpt) 🥰/Beta: 6dpt - 27,2/8dpt -101/14dpt - 2091/15dpt - jest pęcherzyk ciążowy (również krwiak)/27dpt - 0,62cm maluszka z bijącym 💗 (133u/min) -
Madziulla wrote:Anuschka dawać Ci już wiśnie na liscie czy chcesz potwierdzenie bety? choc 2 poytywne testy mowia same za siebie
Mieszkam za granicą, tutaj bety nie da się tak o zrobić To już jest mój 3 pozytywny pierwszy był 12dpo ale wolałam poczekać czy kreska będzie ciemniejsza To był mój trzeci cykl po poronieniu i jednocześnie pierwszy w którym się staraliśmy Bardzo się stresuję czy wszystko będzie ok...ktosiowa lubi tę wiadomość
Aniołek 03.2016
Dziewczynka 23.02.2017
Trzecia ciąża - tp. 28 listopad 2018 -
nick nieaktualnyanuschka wrote:Mieszkam za granicą, tutaj bety nie da się tak o zrobić To już jest mój 3 pozytywny pierwszy był 12dpo ale wolałam poczekać czy kreska będzie ciemniejsza To był mój trzeci cykl po poronieniu i jednocześnie pierwszy w którym się staraliśmy Bardzo się stresuję czy wszystko będzie ok...
No to dostajesz ode mnie wisnie w takim razie no i zamiast winka soczek wisniowy
napewno bedzie dobrzeborsuk lubi tę wiadomość
-
anuschka wrote:Dziewczyny wiem, że lipiec dopiero za dwa dni i nie miałam szybciej testować, ale ovu była szybciej i dziś 14dpo mam coś takiego:
Kochane zapraszam Was wszystkie do mnie! 13 lipca pierwsza rocznica ślubu i 18 lipca moje urodziny
Gratulacje! Nasza pierwsza falstartowa wisienka
Co do for internetowych, to ciężko trafić na fajne. Ja pierwszy raz weszłam na forum przed ślubem - miał być w 2014 więc pisałam na jednym portalu w wątku PM2014 - jeszcze jesienią 2013 było ok, ale im bliżej ślubów tym atmosfera była coraz gorsza, garstka dziewczyn zaczęła pluć jadem, że nie dało się tam wytrzymać, każdy pomysł był mocno krytykowany, ciągle tylko najazdy i pociski. Pamiętam jak jedna z dziewczyn pochwaliła się rękawiczkami za 800$ (pisała to dziewczyna niepracująca a jedynie studiująca) więc napisałam coś w stylu "tyle kasy na rękawiczki, serio?" Oczywiście cała fala krytyki na mnie spadła, że liczę czyjeś pieniądze i jestem zazdrosna, że kogoś stać
Potem w kilku przyczyn musieliśmy przełożyć ślub o rok i tak trafiłam na wątek "Ślub w 2015" i to było najlepsze forum na jakie mogłam trafić, mamy grupę na fb i planujemy zlot, żeby się spotkać na żywo z mężami itd.
I jeszcze jedno z nieprzyjemnych for - sierpniowe mamusie na ovu. Nie wiem czy teraz tam jest taka sama atmosfera, ale wchodziłam tam na początku grudnia i tam była masakra. 90% wpisów brzmiało "Wczoraj bolały mnie cycki a dziś już nie bolą - na pewno poronię! " Szybko opuściłam te depresyjne forum, ale chyba mi się udzieliło i to ja poroniłam.
No ale tu mi się podoba i mam nadzieję, że stąd jak największą grupą przerzucimy się na marcowe mamusie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla spoko. Ja wczoraj jak z sądu wychodziłam to Paniom życzyłam miłego weekendu Cały dzień chodziłam święcie przekonana, że jest piątek!!
ZakreconaŻona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
proszę nie wrzucać tutaj tematu tej kobitki. a jak przylezie to ją zgłosimy, że psuje atmosferę i jej nie chcemy. jak się zgrały to niech siedzą na tamtym wątku.
Ja zaczęłam wątpić w siebie Wszystko się układało na ciążę, a tu temperatura spadła łaziłam w nocy dużo , w dodatku zeżarłam śniadanie o 3 w nocy, ale nie wiem czy aż tak by wpłynęło to. -
Fipsik wrote:proszę nie wrzucać tutaj tematu tej kobitki. a jak przylezie to ją zgłosimy, że psuje atmosferę i jej nie chcemy. jak się zgrały to niech siedzą na tamtym wątku.
Ja zaczęłam wątpić w siebie Wszystko się układało na ciążę, a tu temperatura spadła łaziłam w nocy dużo , w dodatku zeżarłam śniadanie o 3 w nocy, ale nie wiem czy aż tak by wpłynęło to.
Mogła spaść jak nie spałaś. A na marginesie też miałam ochotę przez czerwcówki zajadać się w nocy, ale za to włączyłam horror
Anuschka Wielkie wielkie gratulacje kochana :*17.11.17-poronienie całkowite