Lipiec 2012 - szczęśliwy miesiąc :)
-
WIADOMOŚĆ
-
welurka wrote:daj znac kochana jaki wynik
ale wkurzyłam się trochę..oddałam krew i pytam kiedy wynik..na co Pani...nie wiem...pytam się czy dziś po 15.00 będzie..a nie wiem..ja mówię,że mi potrzebny na jutro do lekarza na 12.00 zrobiła taką durną minę,że aż mi ręce opadły...pod tym względem nie znoszę swojej mieściny...dobrze,że jeżdżę do kliniki,gdzie profesjonalnie podchodzą do człowieka...koło 16 będę w pobliżu laboratorium to wpadnę zobaczyć..może jednak -
dzięki za miłe słowa:) pewnie,że niepotrzebny...ale ja mam taką ''durną'' naturę,że sama siebie nakręcam ciekawe czy to uleczalne ;)a to stresuję się..a to przeżywam...czasami za mocno..odbija się to potem na mnie i na moim mężu..ten to ma cierpliwość do mnie
-
Ja całe szczęście laboratorium w swojej mieścinie mam daleko w d...bo w takich małych miejscowościach to wiecie jak to jest przyszła p. X robi takie i takie badania, to już fama na całą mieścinę
jeżdżę do laboratorium, które polecił mi mój lekarz, bardzo miła obsługa, panie laborantki, bardzo delikatne, wynik tego samego dnia, po 15 i tylko 15 minut jazdy samochodem od mojej miejscowości...
-
jasmin wrote:hihih, och welurka Ty wiesz jak rozbawić człowieka. U mnie też owu przypada w weekend..a od piątku mam kuzynkę na 2 tyg u siebie...więc tak jak piszesz...czajana zostaje
u mnie podobna sytuacja w weekend owu a weekend osobno też coś muszę wymyśleć -
U mnie w tym miesiącu jakoś kiepsko wykres zwariował na początku cyklu byłam chora temperatury skakały jak szalone teraz w weekend powinnam miec owulacji a śluzu płodnego zupełny brak z resztą nawet kalendarz dziś pokazał ze dzien przypuszczalnie płodny a nie jak zwykle po prostu płodny więc owulacji chyba wogole nie bede miała
-
cześć dziewczyny
ja też jestem przed owu..ale też nic za bardzo nie odczuwam...ani jajnik nie wariuje..temp. poszła dziś w górę,śluz wczoraj był..dziś okaże się
Idę na wizytkę dziś..zobaczymy co z niej wyniknie,estradiolu oczywiście wczoraj nie było -
Ja mam niby miec niby od dzis plodne i w niedziele albo poniedzialek owulacje ale temp w srode podskoczyla, sluz tez w czwartek mialam taki pod plodny podchodzacy a dzis...hmmm...sucho boje sie ze juz przegapilam. Ale test owulacyjny byl negatywny i wczoraj i przedwczoraj. Czasami nie wiem dokladnie kiedy ma byc przytulanko, bo boje sie ze przegapie. Wczoraj nam sie zebralo ale mowie do mojego F. -czekamy do soboty zeby plemniki byly lepsze... Sama nie wiem, stresuje mnie to wszystko i widze ze jego tezTrzy Aniolki w niebie, jeden z nami na ziemi
Staramy sie o kolejnego... -
hej, ja tez mam dzisiaj 30 dc, ale sama nie wiem jak sie czuje, piersi bola mnie mniej, brzucha nie czuje, hmmmm....
w niedziele powinna przyjsc @, jesli sie nie pojawi to w poniedzialek lub we wtorek testuje.
a co do testow owulacyjnych, dziewczyna z innego forum uzywala ich w tym miesiacu i w ogole nie pokazaly jej owulki a w ciaze zaszla, wiec glowa do gory i starajcie sie na spontanie20/07/2017 Helenka 3620 i 58cm
19/11/2019 Majeczka 3560 i 55cm
19/02/2021 Anielka 2860 -
nick nieaktualny