LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam wszystkie u mnie dzisiaj rano pojawił sie brązowy śluz zadzwoniłam do teściowej położnej kazała wziąśc nospe i sie połozyc tak zrobiłam i juz nie mam plamień ale jeszcze troche mnie boli brzuch zaraz znów się położe. Która z dziewczyn kolejna testuje bo nie ma nigdzie listy
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Witam wszystkie u mnie dzisiaj rano pojawił sie brązowy śluz zadzwoniłam do teściowej położnej kazała wziąśc nospe i sie połozyc tak zrobiłam i juz nie mam plamień ale jeszcze troche mnie boli brzuch zaraz znów się położe. Która z dziewczyn kolejna testuje bo nie ma nigdzie listy
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Czesc dziewczyny, ja z @ na poczatku lipca, będę juz czekać na sierpniowki, po owulka powinna byc pod koniec lipca ,ale zaglądał i czytam Was, i gratuluję wszystkim , którym sie udało i łapie fasolkowe wiruski i powiem, Wam, że zawsze jak poczytam to mam lepszy dzień, więcej nadzieji i świadomość, że jest nas tyle starczek pomaga
Z drugiej strony zawsze wtedy jestem trochę nakręcona , szukam objawów nawet jak ich nie ma i robie wszystko co jest przeciwnością - "wyluzowania", ale po owulce postaram sie ograniczyć.
Nawet to, że mogę się rozpisać szczerze - bardziej niż wśród znajomych zwierzyć jest dla mnie super! pozdrowienia staraczki i nudnych 9 mieisecy dla zafasolkowanych.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:tak zrobie Emilko będe cały dzień odpoczywać :*
Witam was kochane
Otóż mam problem, może któraś będzie wiedziała o co chodzi.
A więc po ostatnim strasznie rozbolał mnie brzuch, przestał po jakiejś godzinie, a teraz jak sprawdzam szyjkę to boli przy dotyku, niby nie tak mocno, ale jednak. Co o tym myślicie ?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
patrycja wrote:Witam was kochane
A więc po ostatnim strasznie rozbolał mnie brzuch, przestał po jakiejś godzinie, a teraz jak sprawdzam szyjkę to boli przy dotyku, niby nie tak mocno, ale jednak. Co o tym myślicie ?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
patrycja wrote:Nie wiem, ale nigdy takiego problemu nie miałam, próbowałam w necie coś zlaeźć ale nie ma nic co by mnie zainteresowało
samira lubi tę wiadomość
W poniedziałek mam wizytę!!!! Yeah!
Odrynator szpitala w ktorym miałam zabieg jest świetnym (drogim-fakt) ginem i znalazł wolne w poniedziałek o 18:20 kombinował i kombinował ale dla pacjentki wszystko W końcu!;oniqa, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
patrycja wrote:Witam was kochane
A więc po ostatnim strasznie rozbolał mnie brzuch, przestał po jakiejś godzinie, a teraz jak sprawdzam szyjkę to boli przy dotyku, niby nie tak mocno, ale jednak. Co o tym myślicie ?
;)ja z moim obecnym N czasem tak miałam jak szalelismy w nocy..heee
Głowa do góry...Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Emilka WSK wrote:W poniedziałek mam wizytę!!!! Yeah!
Odrynator szpitala w ktorym miałam zabieg jest świetnym (drogim-fakt) ginem i znalazł wolne w poniedziałek o 18:20 kombinował i kombinował ale dla pacjentki wszystko W końcu!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puszysta wrote:Czesc. Można się dopisac? Ja jestem 10dpo, termin @ mam na poniedzialek.
Trzymam kciukasy za was wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 20:27
Iwka lubi tę wiadomość
-
Można chetnie przytulamy wszytskie dobre dusze...i nie tylko te dobre ( mam na mysli mnie samą.. heee
Dziewczyny czuje sie tak jakby mi ktos krocze skopał... dziwne bo jeszcze nie miałam tak ale to bardziej takie ciagniecie w dół.. i to tyle .. no i z pare dni temu wylazło mi zimnisko .. dziwne bo mamy lato , nie przeziebiłam sie przecierz.. wiec raczej to od zmeczenia jak wybrałam sie na urlop... juz tesknie za robotą... ale mam swoeja literature do czytania bo w pracy trudno sie dokształacać.. no i dzis otwarłam moja ksiazke która zaczełam czytac jakis czas temu.. polecam kaie koidło , ale mowy masakra
na peni.@. pisza nefrytowa łodygaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 21:27
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualnywitam sie wieczorowa pora u mnie jest 21 dc, jeszcze 8 dni i bedzie wszystko wiadomo. narazie nie odczuwam bolu piersi a zawsze juz tego dnia zaczynały sie. wg mnie to jest działanie bromka i daje mi to złudne nadzieje na ciaze. ale po cichutku licze, ze sie udało
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny