LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam wrote:Sex sex sex dla przyjemności nie dla ciąży to przepis na zapłodnienie tak mi gin powiedział zobaczymy czy działa chociaż w tym miesiącu trochę jeszcze myśle o tym kiedy mam dni płodne ale od sierpnia już całkiem odpuszczam
Sex...a mąż akurat w tym miesiącu mi pracuje po 13 godzin...wraca po 19 je obiad i śpi jak kamień do rana...kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwka dziekuje za odpowiedz na moje pytanie. Jego kleszcz ugryzł gdzies 15 lat temu i nie miał zadnych objawow. Nie wiem już na co zwaracac uwagę. A mianowicie co jeszcze może mieć wpływ na nasze nie umiejętne zachodzenie w ciaze. Chcialabym o tym nie myslec ale czasem nie wychodzi!
Wpatruje się w jego sperme i czasem się zastanawiam czy ona dobrze wygląda. Normalnie zwariować można!!!!!! Niech już będą te wakacje!!!Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya tak wogóle to jeśli chodzi o dzidzię to próbuję ten cykl i potem przerwa paromiesięczna jak nie wyjdzie...teraz biorę CLO a w piątek do ginki bo tak się zapisałam ,nich zrobi USG i już, chociaż to będzie dopiero 8dc ale w niedziele wyjeżdżam na urlop ,tak poszłabym w poniedziałek ,poproszę ja tez o lutkę dowcipna bo najtańsza i będę brała od 16-18dc lub w 3dzień po skoku ...i testy owu kupiłam 20+3ciążowe ...tyle w temacie
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinsoomnia wrote:ojej dziewczyny jak ja fatalnie sie czuje,moze ktoras ma dobry sposob na powiekszonego migdalka i bol gardla?/ bo ja juz wariuje,a do lekarza to moge isc za tydzien,wizyta dopiero wtedy,matko,czlowiek sie wykonczy zanim na nia pojdzie a tempka wzrosla do 38,5,ciekawe czy nie zaburzy mi to owulki i czy jak zaczne testy robic owu. to tez nie bedzie zaklamany wynik..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2013, 22:43
insoomnia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytesciowa sie ze mni smieje, ze zaskoczyłam, bo wg niej mam zachcianki i musi na pepkowe pieniadze odkładac...
dobrze by było zeby to była prawda A co do zachcianek to jem normalnie, nie wiem co ona sobie wymysliła?Miriam, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzieki za rady dziewczyny,dzis wstalam juz bez goraczki (wczoraj od 17 meczylam sie z 39 kreskami:/) Zostal mi tylko ten durny migdal wrrr plukam roztworem z sody,wczesniej z soli,biore cholinex i..dalej sie mecze. Tempka juz spadla,bo goraczki jako takiej nie mam. Matko ja to sie ciesze,ze u mamy z corka jestem,bo wygladam...tragicznie a do tego cala mokra wstalam..wszystkie poty ze mnie wyszly heehehe;)
Samira tez se zamowilam testy owu tylko 10+3 ciazowe ale to bylo w pn i cos jeszcze ich nie widac..a wysylka w 24h heh z tym kupowaniem,mam nadzieje,ze dzis juz kurier przywiezie,bo od dzis mialam se je testowac w 9dc,zeby nie przegapic nic;)Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNusia wrote:hehe Karola może ONa widzi więcej z boku byłoby super jakby to się sprawdziło a kiedy masz planowany termin@?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiłego dnia Kaarolaa!
Dziewczynki mam pytanie: przeczytałam gdzieś, że jak się ma cykl bezowulacyjny to piersi bolą bardziej i ogólnie ma się silniejszy PMS. Czy myślicie, że to prawda? U mnie prawdopodobnie nie doszło w końcu do owulacji, bo nie miałam wzrostu tempki, piersi mnie bolą okropnie, są całe obolałe, rano jak wstaje to nie mogę ich dotknąc bo bolą, no i tak się zastanawiam czy może rzeczywiście to jest spowodowane cyklem bezowulacyjnym???Andzia33 lubi tę wiadomość
-
no i ja tez jestem kwietniowym barankiem , urodziłam sie w wielką sobote .. do tego w katastrofe smoleńską. brrr. tzn. ona była pożniej niż JA ..
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Niusia i na twoim miejscu zrobiła bym prolaktyne bo ona ma wpływ na cykle bezowulacyjne... zrobiła bym teeraz w 2 fazie i w nowym cyklu w 3 dniu dokłanie do tego z obciazniem .. bo mozesz miec w normie normalna a po obciazeniu dopiero wychodzi czy faktycznie ma sie problem z tym hormonem..
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4759328Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 09:24
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witajcie dziewczyny, zaraz wam wszystkim wątpiącym w dupsko dam! Owszem, ja sie też często poddaję, ale zaraz potem wzbieram siłami na nowo. Nie można odpuszczać, dzidziuś sam nie przyjdzie, trza się starać Też mnie już krew zalewa, gdy tak oto wczoraj sąsiadka wyznała, ze zapomniała wziąć tabletek przez kilka dni na wyjeździe i pach!..2 miesiąc jej leci... Wyłam oczywiście, bo nie inaczej, po czym ledwo otwierając oczy dopadłam dziś D. ku jego zadowoleniu Teraz siedzę przed Wami i...coś się dziwnie czuję, mam wrażenie "motylków w brzuchu"..jakąś ekscytację...mrówki pod skórą czy jak to określić i spokój w środku
Iwka-kochanie- jestem jestem, choć jutro aż na 6 godz do pracy mnie wołają
Jednakże wrócę tu, nie myśl sobie
Iwka, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
I mąż stwierdził, że trzeba nazwać naszego Aniołka jakoś, i jest Eryczek Maciuś przyjdzie teraz
Nusia, Miriam, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!