LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka WSK wrote:I mąż stwierdził, że trzeba nazwać naszego Aniołka jakoś, i jest Eryczek
Maciuś przyjdzie teraz
A CO JAK BEDZIe DZIEWUSZKA BEDZIE MACIUSIA ..Emilka WSK, Miriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Maria, Kalitria, ach te wasze kobiece intuicje... - wówczas...będzie...a jak zapeszę?
Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Najważniejsze, że plamienia ustały...Więc albo jest z ciążą ok, albo to była już @ i też jest ok bo oznacza nadchodzącą owu
nick nieaktualny
-
insoomnia wrote:mi wlasnie przyszly testy owu,wykonalam jeden i dziwne bo dwie grube krechy hmm.. to tak szybko plusy wychodza?
jeśli owu jest blisko to tak
robi sie je ok poludni, czyli zrobiłaś dobrze
dzialaj teraz mocno, oj działaj
mi wyszły + kilka dni temu (3 dni z rzędu) a potem plamiłam więc lipa....
Może akurat trafiłaś w ten dzień, nie robiłaś testu z porannego moczu? Jak tak to ja bym jeszcze zrobiła jeden pod wieczór. Jak nie to nie ma co się zastanawiać tylko działać
A z testami spróbuj jeszcze jutro i pojutrze dla porównania wyników
Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Mhm
Emilko TY to chyba jesteś w ciąży a nie przed owulacją! Jakis dziwny miałabys ten cykl jakby te plamienia były okresem a teraz owulka, tempki jakies takie za wysokiekiedy będziesz miała wyniki bety??????
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Niusia i na twoim miejscu zrobiła bym prolaktyne bo ona ma wpływ na cykle bezowulacyjne...
zrobiła bym teeraz w 2 fazie i w nowym cyklu w 3 dniu dokłanie do tego z obciazniem .. bo mozesz miec w normie normalna a po obciazeniu dopiero wychodzi czy faktycznie ma sie problem z tym hormonem..
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4759328
dzieki Kochana, rzeczywiście muszę w końcu te badania zrobić. We wcześniejszych 4 cyklach normalnie mi tempka wzrastała...a nie można zrobivc tego badania prolaktyny z obciążeniem teraz? musi to być 3 dc?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Mhm
mam nadzieje...
-
nick nieaktualnykalitria wrote:Może akurat trafiłaś w ten dzień, nie robiłaś testu z porannego moczu? Jak tak to ja bym jeszcze zrobiła jeden pod wieczór. Jak nie to nie ma co się zastanawiać tylko działać
A z testami spróbuj jeszcze jutro i pojutrze dla porównania wyników
ale i tak zamierzam jeszcze przez kilka dni robic,co tam szkodzi:)
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Emilko TY to chyba jesteś w ciąży a nie przed owulacją! Jakis dziwny miałabys ten cykl jakby te plamienia były okresem a teraz owulka, tempki jakies takie za wysokie
kiedy będziesz miała wyniki bety??????
Ale w poprzedniej ciązy wszystko było inaczej Rybko...czarno na białym miałam objawy, piersi wielkie, a teraz nic. Tylko swędzą..Andzia33 lubi tę wiadomość
insoomnia wrote:aha dziewczyny a czy sluz nie powinien byc rozciagliwy albo wodnisty?? no ja dalej mam tylko K?
na sluz nawet jedzenie wpływa więc wiesz
a temp ci spadła i wzrosła?
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Niby powinien ale..
na sluz nawet jedzenie wpływa więc wiesz
a temp ci spadła i wzrosła?
-
Emilka ja na twoim miejscu już bym pięćdziesiat-sześć testów ciążowych zrobiła
Ja nie wiem jak tak możesz nas w niepewności trzymać
-Dziewczyny a lukniecie na mój wykres? Wydaje mi się że dziś owulka a nie tak jak pokazuje system. Tylko czy ta moja temp jest ok że dziś znowu spadek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 10:48
-
insoomnia wrote:Emilka trudno okresli po tempce bo 2 dni przed mialam skok,wczoraj bardzo duzy skok a dzis juz spadla ale to dlatego pewnie,ze chora jestem tzn mialam przez tamte 2 dni goraczke dzis juz nie mam to pewnie dzis jest dlatego mniejsza.
w spadku po owulacji też się zagnieżdża maleństwo
teraz powinna już rosnąć i spadnąć właśnie dla malucha potem
kalitria wrote:Emilka ja na twoim miejscu już bym pięćdziesiat-sześć testów ciążowych zrobiła
Ja nie wiem jak tak możesz nas w niepewności trzymać
-Dziewczyny a lukniecie na mój wykres? Wydaje mi się że dziś owulka a nie tak jak pokazuje system. Tylko czy ta moja temp jest ok że dziś znowu spadek?ale lada dzień przyjdą zamówione z allegro. Jeden co prawda zrobilam przed krwawieniami ale taki jakiś niewyraźny wyszedł..
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Plamienia miałam 3 dni kochana, dziś wogóle.. Testy owu są dodatnie (tzn.były w dni plamień), temp wysokie, ale i jajniki mnie ciągną mocno.. Beta u nas to 2-3 dni czekania więc albo jutro albo najpewniej w poniedziałek dopiero
Ale w poprzedniej ciązy wszystko było inaczej Rybko...czarno na białym miałam objawy, piersi wielkie, a teraz nic. Tylko swędzą..
No tak Emilko, ale objawy objawaminiektóre dziewczynki tu nie miały żadnych objawów i były w ciąży, więc nie wydaje mi się, że tym akurat trzeba się sugerować
-
Nusia wrote:No tak Emilko, ale objawy objawami
niektóre dziewczynki tu nie miały żadnych objawów i były w ciąży, więc nie wydaje mi się, że tym akurat trzeba się sugerować
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!