LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka WSK wrote:I mąż stwierdził, że trzeba nazwać naszego Aniołka jakoś, i jest Eryczek Maciuś przyjdzie teraz
A CO JAK BEDZIe DZIEWUSZKA BEDZIE MACIUSIA ..Emilka WSK, Miriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Maria, Kalitria, ach te wasze kobiece intuicje... - wówczas...będzie...a jak zapeszę?
Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Najważniejsze, że plamienia ustały...Więc albo jest z ciążą ok, albo to była już @ i też jest ok bo oznacza nadchodzącą owu
nick nieaktualny
-
insoomnia wrote:mi wlasnie przyszly testy owu,wykonalam jeden i dziwne bo dwie grube krechy hmm.. to tak szybko plusy wychodza?
Może akurat trafiłaś w ten dzień, nie robiłaś testu z porannego moczu? Jak tak to ja bym jeszcze zrobiła jeden pod wieczór. Jak nie to nie ma co się zastanawiać tylko działać A z testami spróbuj jeszcze jutro i pojutrze dla porównania wyników
Emilka WSK lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Mhm jeśli owu jest blisko to tak robi sie je ok poludni, czyli zrobiłaś dobrze dzialaj teraz mocno, oj działaj mi wyszły + kilka dni temu (3 dni z rzędu) a potem plamiłam więc lipa....
Emilko TY to chyba jesteś w ciąży a nie przed owulacją! Jakis dziwny miałabys ten cykl jakby te plamienia były okresem a teraz owulka, tempki jakies takie za wysokie kiedy będziesz miała wyniki bety??????Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Niusia i na twoim miejscu zrobiła bym prolaktyne bo ona ma wpływ na cykle bezowulacyjne... zrobiła bym teeraz w 2 fazie i w nowym cyklu w 3 dniu dokłanie do tego z obciazniem .. bo mozesz miec w normie normalna a po obciazeniu dopiero wychodzi czy faktycznie ma sie problem z tym hormonem..
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4759328
dzieki Kochana, rzeczywiście muszę w końcu te badania zrobić. We wcześniejszych 4 cyklach normalnie mi tempka wzrastała...a nie można zrobivc tego badania prolaktyny z obciążeniem teraz? musi to być 3 dc?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Mhm jeśli owu jest blisko to tak robi sie je ok poludni, czyli zrobiłaś dobrze dzialaj teraz mocno, oj działaj mi wyszły + kilka dni temu (3 dni z rzędu) a potem plamiłam więc lipa....
-
nick nieaktualnykalitria wrote:Może akurat trafiłaś w ten dzień, nie robiłaś testu z porannego moczu? Jak tak to ja bym jeszcze zrobiła jeden pod wieczór. Jak nie to nie ma co się zastanawiać tylko działać A z testami spróbuj jeszcze jutro i pojutrze dla porównania wyników
-
nick nieaktualny
-
Nusia wrote:Emilko TY to chyba jesteś w ciąży a nie przed owulacją! Jakis dziwny miałabys ten cykl jakby te plamienia były okresem a teraz owulka, tempki jakies takie za wysokie kiedy będziesz miała wyniki bety??????
Ale w poprzedniej ciązy wszystko było inaczej Rybko...czarno na białym miałam objawy, piersi wielkie, a teraz nic. Tylko swędzą..Andzia33 lubi tę wiadomość
insoomnia wrote:aha dziewczyny a czy sluz nie powinien byc rozciagliwy albo wodnisty?? no ja dalej mam tylko K?
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Niby powinien ale.. na sluz nawet jedzenie wpływa więc wiesz a temp ci spadła i wzrosła?
-
Emilka ja na twoim miejscu już bym pięćdziesiat-sześć testów ciążowych zrobiła Ja nie wiem jak tak możesz nas w niepewności trzymać
-Dziewczyny a lukniecie na mój wykres? Wydaje mi się że dziś owulka a nie tak jak pokazuje system. Tylko czy ta moja temp jest ok że dziś znowu spadek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 10:48
-
insoomnia wrote:Emilka trudno okresli po tempce bo 2 dni przed mialam skok,wczoraj bardzo duzy skok a dzis juz spadla ale to dlatego pewnie,ze chora jestem tzn mialam przez tamte 2 dni goraczke dzis juz nie mam to pewnie dzis jest dlatego mniejsza.
kalitria wrote:Emilka ja na twoim miejscu już bym pięćdziesiat-sześć testów ciążowych zrobiła Ja nie wiem jak tak możesz nas w niepewności trzymać
-Dziewczyny a lukniecie na mój wykres? Wydaje mi się że dziś owulka a nie tak jak pokazuje system. Tylko czy ta moja temp jest ok że dziś znowu spadek?Andzia33 lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyEmilka WSK wrote:Plamienia miałam 3 dni kochana, dziś wogóle.. Testy owu są dodatnie (tzn.były w dni plamień), temp wysokie, ale i jajniki mnie ciągną mocno.. Beta u nas to 2-3 dni czekania więc albo jutro albo najpewniej w poniedziałek dopiero
Ale w poprzedniej ciązy wszystko było inaczej Rybko...czarno na białym miałam objawy, piersi wielkie, a teraz nic. Tylko swędzą..
No tak Emilko, ale objawy objawami niektóre dziewczynki tu nie miały żadnych objawów i były w ciąży, więc nie wydaje mi się, że tym akurat trzeba się sugerowaćAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Nusia wrote:No tak Emilko, ale objawy objawami niektóre dziewczynki tu nie miały żadnych objawów i były w ciąży, więc nie wydaje mi się, że tym akurat trzeba się sugerować
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!