LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKurde u mnie niby luz a sie stresuje mąż odebrał wyniki badań nasienia nic z nich nie rozumie ale tłumaczę sobie to tak w grudniu sie udało to muszą być w porządku chociaż mamy obawy bo moje jak to gin powiedział jestem zdrowa jak ryba więc wizyta w czwartek u gin z wynikami mojego Czarka stresuje sie chyba gorzej niż on
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dawaj wyniki to Ci zinterpretuje
A gdzie Emilka z wynikami?
Ps: Dzisiaj po pracy pojechałam z moją ciężarówką po kwiatki balkonowe - tak dla poprawienia humorku po tym pogrzebie, idę je sadzić - chociaż nigdy tego nie robiłam jestem pełna optymizmu -
hej Kobietki:)
gratki dla zafasolkowanych:))))
mój mąż też niedawno robił badanie i wszystko ok więc możemy porównać, a też nie chciał iść
zerknijcie na mój wykres bo już sama nie wiem co się dzieje, cykle ponad 30 dniowe a już od kilku dni plamie a od 2 dni tak mocniej,że wkładka nie wystarcza, ale tylko na brązowo.Mam do gine zadzwonić jak mi się @ zacznie żeby zrobić USG bo mam chyba polipa. Myślicie że to on tak napsocił i mam takie plamienie dziwne, ale nie wiem czy mam to traktować jako @??Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Hej kobiety..dostalam @..cykl 27dni, ostatnio były 31wiec widać castangus działa, bo żadnych objawów PMS nie miałam...ale boje się ze ten śluz to znów była infekcja przed @...dlaczego skąd UJ wie tak się dzieje... I z tego powodu chce mi się wyć...
Mój N robi badania..nasienia też..juz czas rok minął...teraz okupować będę specjalistów...bo do końca roku chce 2kreseczki i sobie ma innej opcji..
Dziewczyny sciskam wysyłam pozytyw..Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam a co to za wstyd..moja gin powiedziała mi ze czasem wyniki są w normie a morfologia może być slaba..moj bada też mocz i morfologię...no i testosteron...
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Hej kobiety..dostalam @..cykl 27dni, ostatnio były 31wiec widać castangus działa, bo żadnych objawów PMS nie miałam...ale boje się ze ten śluz to znów była infekcja przed @...dlaczego skąd UJ wie tak się dzieje... I z tego powodu chce mi się wyć...
Mój N robi badania..nasienia też..juz czas rok minął...teraz okupować będę specjalistów...bo do końca roku chce 2kreseczki i sobie ma innej opcji..
Dziewczyny sciskam wysyłam pozytyw..
Kochana przykro mi że dostałaś @, miałam ogromną nadzieję, że nam się uda w tym cyklu!
Ja jeszcze nie dostałam @, ale pewnie nastąpi to jutro. Mam dość, nie chce mi się dalej starać, straciłam siłę do walki!MariaAntonina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A więc beta zwykła, ale: wizyta idealna, 40 minut pytań i odpowiedzi za tydzień mam zrobić test bo wszystko wskazuje na...lokatora macica lekko rozpulchniona,co wskazywałoby na zagnieżdżanie, zagojona, torbieli brak- zmian nie mam na jajnikach żadnych, a na dodatek to byłe plamienie moje to OWULACJA!!! Bo była tak silna,że nadpękł mi jajnik Seks był więc szanse są ogromne poza tym dr mówił, że daje nam 2 miesiące, jeśli sie nie uda mamy wrócić i chemicznie mnie przyspieszy. On wyznaje zasadę : na nieudaną ciążę najlepsza jest szybka kolejna ciąża
Aha i zasada nr 1 dla staraczek od dr Wojciecha: NIE ROBIMY DZIECI!!! Uprawiamy seks, kochamy się, dziko, często, kiedy się chce ale NIE robimy dzieci bo psychika na etapie ROBIENIA się blokuje i nici z ciąży mamy dać na luz i działać
Lokatorze: Czekamy za tydzieńNusia, Modnisia, Eavonne, Iwka, ;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnyEmilko trzymam kciuki a ja coraz bardziej sie podłamuje:( wlasnie zrobilam kolejny test bo @ dalej nie ma, ale niestety negatywny:( 5 lat sie nie zabezpieczalismy, ale nie kontrolowalam ovu kiedy wystepuje, pełen spontan, i nic... Zaczełam sie przygladac mojemu cyklowi od poprzedniego miesiaca.. od nowego cyklu chce skrupulatnie wszystko notowac ,obliczac, brac tzw. wspomagacze, ale puki co ani@ ani II kresek
MariaAntonina, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka2076 wrote:Emilko trzymam kciuki a ja coraz bardziej sie podłamuje:( wlasnie zrobilam kolejny test bo @ dalej nie ma, ale niestety negatywny:( 5 lat sie nie zabezpieczalismy, ale nie kontrolowalam ovu kiedy wystepuje, pełen spontan, i nic... Zaczełam sie przygladac mojemu cyklowi od poprzedniego miesiaca.. od nowego cyklu chce skrupulatnie wszystko notowac ,obliczac, brac tzw. wspomagacze, ale puki co ani@ ani II kresek
Kochana koniecznie idź do lekarza, jeśli testy wychodza Ci negatywne to pewnie to są jakieś zaburzenia hormonalne, ewentualnie zrób bete to będziesz pewna na 100% czy nie ma ciąży.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Emilko to czekamy na pięknego zdrowego lokatora Zbieramy siły i trzymamy tydzień kciuki
MariaAntonina no do końca roku to musi się udać trzymam kciuki
aneczka2076 tak jak Nusia pisze czas na badania
Nusia kiedyś i my zobaczymy dwie upragnione kreseczki
Ja dzisiaj już myślę o urlopie a on dopiero za 1,5 tygodnia ale myślami jestem już nad morzemAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Iwka, jesteś nieoceniona Taka optymistyczna i zawsze wesoła śmieszek nasz
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Dzieńdoberek wszystkim. Ja odliczam do niedzieli. Jeśli zdarzy się cud i nie przylezie @, to testuję.
Bardzo bym chciała, a dzisiaj to już w ogóle mam wojowniczy nastrój. Pewien wstrętny babsztyl powiedział mi dzisiaj coś tak przykrego a'propos zajścia w ciążę, że mnie krew zalała. Czasami nie rozumiem jak kobieta może być tak okrutna w stosunku do drugiej kobiety, zwłaszcza jeśli chodzi o macierzyństwo.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Makak wrote:Dzieńdoberek wszystkim. Ja odliczam do niedzieli. Jeśli zdarzy się cud i nie przylezie @, to testuję.
Bardzo bym chciała, a dzisiaj to już w ogóle mam wojowniczy nastrój. Pewien wstrętny babsztyl powiedział mi dzisiaj coś tak przykrego a'propos zajścia w ciążę, że mnie krew zalała. Czasami nie rozumiem jak kobieta może być tak okrutna w stosunku do drugiej kobiety, zwłaszcza jeśli chodzi o macierzyństwo.Zawsze będziemy Cię kochać !!!
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy!