LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie na razie 11 dc ale mam nadzieję, że lipiec będzie mój Trzymam również za Was mocno kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 16:22
Nusia, Aga_Andzia, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
bajka_
28.05 punkcja
28.06 transfer
7 dpt beta 107, 9 dpt beta 275, 13dpt 1836
26.07 pięknie bije serduszko
-
Nusia wrote:Oj Kochana Emilko bardzo bym chciała!
Iwka to nie to że się denerwuję, tylko jakoś tak samo z siebie mam takie dziwne uczucie, nie wiem dlaczego.
A myślicie, że jest sens robić test popołudniu czy już do rana poczekać?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Widzę że dzisiaj jakoś tak pesymistycznie podchodzę ale to pewnie dlatego że idę na pogrzeb. Kolegi ojca .....ale w takich momentach przychodzi czas zadumy nad ulotnością naszego życia.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIwka wrote:Wstrzymuj długo siusiu Wiesz możesz zrobić a jak wyjdzie negatywny to będziesz się zastanawiała czy jutro rano by wyszedł inny Kochana rób!!! Tylko o tej niskiej czułości
no dobra, postaram się z tym siusiu hehe
nie wiem, coś mi podpowiada, że powinnam zrobić ten test...podjadę po pracy do apteki...co ma być to będzie...
no pogrzeby niestety tak wpływaja na człowieka pesymistycznie, oby jutrzejszy dzień był lepszy Kochana...Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iwka wrote:Emilka co za ładna temperaturka O której będziesz miała wyniki bety?
Mikusia2, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Iwka wrote:Widzę że dzisiaj jakoś tak pesymistycznie podchodzę ale to pewnie dlatego że idę na pogrzeb. Kolegi ojca .....ale w takich momentach przychodzi czas zadumy nad ulotnością naszego życia.
Straszne ale prawdziwe.. My w sobotę mielibyśmy wypadek z D.. Ledwie wyjechalismy z domu, zielone światlo, krzyżówka bezkolizyjna i....my na środku krzyżówki a z boku na nas Tir... centymetry przed moim bokiem.. ale D tak mocno zakręcił przed nim, ze urwał się zderzak o krawężnik... masakraMikusia2, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualnysylvia wrote:hej odebrałam dziś bete wynik 2005 ok5 tydz ciazy ciesze sie a zarazem smuce bo nie pracuje tylko moj maz ma prace bedziemy musieli sobie jakos radzic....
Mikusia2, Andzia33, sylvia lubią tę wiadomość
-
ja już chyba nie mam szans na lipcową mamę. nie wiem co sie dzieje. O 5:30 temp 36.05, ale często się budziłam i wstawałam, o 9:30 36,35 a drugiego dnia 36.50 (po 4 h stabilnego snu). Jak myślicie, która temp bardziej wiarygodna? Dobrze, że dzisiaj badania hormonów.
Gratulacje dla zaciążonychAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny sorki że się nie odzywałam ale w czwartek około 22:30 wylądowałam w szpitlu ze względu na wymioty i plamienia dzisiaj dopiero wyszłam przez te 4 dni było wszystko ok a jak jechałm do domu to znów zaczęlam plamic a więc mam duzo odpoczywac i sie oszczedzać. Gin w szpitalu jak zrobił usg to powiedzia.ł że prawdopodobniełożysko się minimalnie odkleiło i to może być przyczyna plamień. mam duzo zaległości może w skrócie któras mi powie jakies nowiści??
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny;oniqa wrote:Witajcie dziewczyny sorki że się nie odzywałam ale w czwartek około 22:30 wylądowałam w szpitlu ze względu na wymioty i plamienia dzisiaj dopiero wyszłam przez te 4 dni było wszystko ok a jak jechałm do domu to znów zaczęlam plamic a więc mam duzo odpoczywac i sie oszczedzać. Gin w szpitalu jak zrobił usg to powiedzia.ł że prawdopodobniełożysko się minimalnie odkleiło i to może być przyczyna plamień. mam duzo zaległości może w skrócie któras mi powie jakies nowiści??
Oj bidulku! to odpoczywaj teraz ile się da! Pewnie się najadłaś strachu!
MOja koleżanka jak była w ciąży, to do 3 miesiąca wszystko było super, czuła się idealnie i nic jej nie dolegało, a w 4 miesiącu nagle dostała mocnych krwawień, lekarze nie wiedzieli jak Jej pomóc, ciągle tylko wlewali z NIa magnez. Biedna przeleżała w szpitalu aż do końca 6 miesiąca bo krwawienia nie ustepowały, prawdopodobnie miała łożysko za nisko. Ale szczęśliwie urodziła na samym początku 7 miesiąca.
Także Kochana masz leżeć i nic nie robić!;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny nabralam nowym sił po poronieniu i wracam do was spowroten.stracilam dzidzie 7 lipca poszłam na kontrole okazało sie ze dzidzia Rosła tylko do nie całego 9 tyg:( jedyne co dobre jest to ze mój organizm sie sam oczyścił i po pierwszym okresie mogę sie starać od początku zaczynam teraz tylko mierzyć temperaturę żeby sprawdzić czy owulacja wróciła bo chyba lepiej poczekać do okresu niż odrazu działać jak myślicie ?
;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEch...liczyłam że uda się w pierwszym cyklu, @ się spóźniała już 4 dni...i w dniu moich urodzin niestety przyszła wstrętna @!! teraz zaczynamy się starać z pełną determinacją - nie mierzę temperatury, bo w zasadzie od kiedy pamiętam dokładnie czuję kiedy jest owulacja, ale zaczynam się zastanawiać czy nie ułatwi mi to tych dni przed ewentualną następną @ - bo czekanie jest najgorsze! dlatego liczę, ze uda się w moim ulubionym miesiącu zagnieździć tę mała komóreczkę ;)wszystkim starającym się życzę powodzenia!
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Witajcie dziewczyny sorki że się nie odzywałam ale w czwartek około 22:30 wylądowałam w szpitlu ze względu na wymioty i plamienia dzisiaj dopiero wyszłam przez te 4 dni było wszystko ok a jak jechałm do domu to znów zaczęlam plamic a więc mam duzo odpoczywac i sie oszczedzać. Gin w szpitalu jak zrobił usg to powiedzia.ł że prawdopodobniełożysko się minimalnie odkleiło i to może być przyczyna plamień. mam duzo zaległości może w skrócie któras mi powie jakies nowiści??
Andzia33, Iwka, ;oniqa lubią tę wiadomość
-
juicca wrote:Kochana najlepiej żebyś cały czas lezała , jesli łozysko sie odelkeja to masz prawdopodobnie krwiaczka który teraz sie wypróznia i dlatego te plamienia.jak masz brazowe plamienia to niema obaw , poprostu dużo odpoczywaj
Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
tez w tym czasie miałam plamienia i odklejające się łozysko , leżałam dłuzszy czas i całkowicie się wchłonął i nie było juz zagrożenia;) więc napewno będzie okey
Andzia33, ;oniqa lubią tę wiadomość