LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:dokladnie !!!! w moim pamietniku wszystko opisuje- wyniki badan hormonalnych i Hsg ...Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mysle ze to zaburzenia hormonalne, jakis stres miałas ostatnio, przechodziłas chorobe ? Bo przy takich cyklach to ciaza z racji 14 dco to juz w 26 dc wyszły by II kreseczkia napewno w dniu spodziewanej mieisaczki..
atu brak w 36 dc II kreseczek nawet gdyby doszło do poznijeszej owu to i ta raczej byłby wiarygodny . No i jeszcze jedna ewentualnosc test był stary, albo bierzesz leki ktore fałszuja wynik .. zrob bete lub progesterona powyzej 20 oznacza potencjalnie ciaze , beta bedzie wiarygodniejsza . Mozna zobic sama HCG a nie beta hcg bo za tym 2 dłuzej sie czeka a za oznaczeniem samego HCg nie..to tylko tyle z moich doswiadczeńAndzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
dorwałam solone chipsy .. bleeee
wciam ostatnio jak powalona... ale to chyba na @. samam siebie nie poznaje , ja niejadekAndzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualny
-
Nusia co tam u ciebie , ja czekam na mojego N i mam chwile buszuje po necie ..od 3 dni staram sie dopasc depilator ale mam takiego lenia ze szok .. chyba sobie dzis zamwie meska depilacje połoze sie na wyrze i powiem depiluj .. jak chcesz miec moje gładkie nogi ..
Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
nick nieaktualnyMariaAntonina wrote:Nusia co tam u ciebie , ja czekam na mojego N i mam chwile buszuje po necie ..od 3 dni staram sie dopasc depilator ale mam takiego lenia ze szok .. chyba sobie dzis zamwie meska depilacje połoze sie na wyrze i powiem depiluj .. jak chcesz miec moje gładkie nogi ..
hehehe, ale masz pomysły z tą depilacją, żeby tylko Cię nie pozacinał hehe
a ja właśnie skończyłam porządki i mam dość! posprzątałam cały domek, odkurzyłam, umyłam wszystkie podłogi, zrobiłam pranie, obiadek 2 daniowy i już mi się nic nie chce! Pewnie prysznic i zrobię sobie małe spa
Brzuch mnie troszkę zaczyna podoblewać, raz jeden, raz drugi jajnik, pirsi nadal strasznie napuchnięte i obolałe, tempka niby rośnie, zobaczmy jutro...jak zacznie spadać to znaczy że @ przyjdzie.
Tak bym chciała żeby nam się udało!!! Zaczęłyśmy tak samo, więc musimy mieć zielone kropeczki!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:Witajcie dziewczyny kurcze ale mi fajnie tak bez mierzenia , bez obserwacji cyklu;)
Samirko ja też mam niedoczynnośc tarczycy , przec co wiaże się moja nerwowośc i oczywiscie dodatkowe kilogramy biore cały czas leki od endo ( Euthyrox) pozatym mam podwyzszone przeciwciała tarczycowe ( anty TPO) norma 34 a ja mam ponad 300 czyli Hashimoto ale z zajsciem nie miałam problemów tylko z utrzymaniem ciązy...
Pozdrawiam kobietki które w tym miesiącu dowiedziały się o małym lokatorku pod serduszkiem
Nie nastawiam się , co ma być to będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyki u mnie dzien przed planowa malpa a jej wogole nie czuje piersi tylko troche powiekszone i bolace sutki poza tym tempka w miare wysoko az sie boje jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2013, 21:57
-
Hej myszki, chyba się tu dzis zanudzę, pogoda pod psem,pacjentów nie ma... Ach
Miriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Mój maz mi wczoraj zyczyl żeby mi się cos fajnego przysnilo. A snilo mi się ze mielismy syna tylko był już taki duzy ze chodzil i psocil. Nieiwm czy tp cos znaczy ale kiedyś tez mi się snilo ze mamy syna! Piekny sen:-))
A ja Wam dziewczyny zycze mile spędzonej niedzieli!!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
madzianka spokojnie poczekaj jeszcze tak z 4 dni i powtorz test-moze jest jeszcze poprostu za wczesnie- to tez zalezy jak dlugie masz cykle? jesli 28 dniowe to powinno juz cos byc widac a jesli powyzej 30 dni to zaczekaj jeszcze z 4 dni...