LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
juicca wrote:Emilka trzymamy kciukasyZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
juicca wrote:zaprosiłam Cie na fbZawsze będziemy Cię kochać !!!
juicca wrote:zgadzam się z kaarolą trzeba poczekać
spokojnie czekać bo nerwy nic nie dają
tak, czekam, bo co innego mi zostało
szkoda że jutro do apteki na 12 godz...
kaarolaa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
juicca wrote:oj w niedziele ? az 12 h ? ale może nie będziesz tyle o tym myśleć ? ja czekam nie czekam heheh dzis 27 dc
Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
kaarolaa wrote:to juz chyba blisko co juicca?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nio blisko ale jestem spokojna , we wczesniejszych cyklach nie piłam napojów % bo może ciaza ze wszystkim schizowałam a teraz olałam to kompletnie jak mam ochote na piwko albo drinka to nie odmawiam sobie pozyjemy zobaczymy
wyjątkowo spokojna jestemAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eavonne wrote:Witam WAs w ten pochmurny weekendzik:-)) Jestem już po owulce a teraz pozostaje czekac az do 26.. Nie podoba mi się sperma mojego mężusia. Mysle ze powinnismy się wybrać na badanie ale to takie krepujace. I wstydliwe!!!
-
Emilka, to tym bardziej trzymam kciuki, żeby było dobrze tym razem
A z tym strachem doskonale Cię rozumiem. Po stratach, trudno się w pełni cieszyć z nowej ciąży, obawa bierze górę.
Nienawidzę tego uczucia i złości mnie, że los nie daje nam możliwości cieszenia się okresem ciąży. Jak idę na wizytę, to interesuje mnie jedno, czy dzidziuś żyje, nie jestem w stanie zapamiętać co lekarz do mnie mówił, takie silne emocje we mnie siedzą, a przed wizytą spać ze stresu nie mogę w nocy.Andzia33 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyjuicca wrote:nio blisko ale jestem spokojna , we wczesniejszych cyklach nie piłam napojów % bo może ciaza ze wszystkim schizowałam a teraz olałam to kompletnie jak mam ochote na piwko albo drinka to nie odmawiam sobie pozyjemy zobaczymy
wyjątkowo spokojna jestemnajwazniejszy jest spokoj i luzik
juicca, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Emilka, to tym bardziej trzymam kciuki, żeby było dobrze tym razem
A z tym strachem doskonale Cię rozumiem. Po stratach, trudno się w pełni cieszyć z nowej ciąży, obawa bierze górę.
Nienawidzę tego uczucia i złości mnie, że los nie daje nam możliwości cieszenia się okresem ciąży. Jak idę na wizytę, to interesuje mnie jedno, czy dzidziuś żyje, nie jestem w stanie zapamiętać co lekarz do mnie mówił, takie silne emocje we mnie siedzą, a przed wizytą spać ze stresu nie mogę w nocy.Matylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny