LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
juicca wrote:Emilka trzymamy kciukasyZawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
juicca wrote:zaprosiłam Cie na fbZawsze będziemy Cię kochać !!!
juicca wrote:zgadzam się z kaarolą trzeba poczekać spokojnie czekać bo nerwy nic nie dają
kaarolaa lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
juicca wrote:oj w niedziele ? az 12 h ? ale może nie będziesz tyle o tym myśleć ? ja czekam nie czekam heheh dzis 27 dc
Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
kaarolaa wrote:to juz chyba blisko co juicca?Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nio blisko ale jestem spokojna , we wczesniejszych cyklach nie piłam napojów % bo może ciaza ze wszystkim schizowałam a teraz olałam to kompletnie jak mam ochote na piwko albo drinka to nie odmawiam sobie pozyjemy zobaczymy
wyjątkowo spokojna jestemAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eavonne wrote:Witam WAs w ten pochmurny weekendzik:-)) Jestem już po owulce a teraz pozostaje czekac az do 26.. Nie podoba mi się sperma mojego mężusia. Mysle ze powinnismy się wybrać na badanie ale to takie krepujace. I wstydliwe!!!
-
Emilka, to tym bardziej trzymam kciuki, żeby było dobrze tym razem
A z tym strachem doskonale Cię rozumiem. Po stratach, trudno się w pełni cieszyć z nowej ciąży, obawa bierze górę.
Nienawidzę tego uczucia i złości mnie, że los nie daje nam możliwości cieszenia się okresem ciąży. Jak idę na wizytę, to interesuje mnie jedno, czy dzidziuś żyje, nie jestem w stanie zapamiętać co lekarz do mnie mówił, takie silne emocje we mnie siedzą, a przed wizytą spać ze stresu nie mogę w nocy.Andzia33 lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyjuicca wrote:nio blisko ale jestem spokojna , we wczesniejszych cyklach nie piłam napojów % bo może ciaza ze wszystkim schizowałam a teraz olałam to kompletnie jak mam ochote na piwko albo drinka to nie odmawiam sobie pozyjemy zobaczymy
wyjątkowo spokojna jestemjuicca, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Matylda36 wrote:Emilka, to tym bardziej trzymam kciuki, żeby było dobrze tym razem
A z tym strachem doskonale Cię rozumiem. Po stratach, trudno się w pełni cieszyć z nowej ciąży, obawa bierze górę.
Nienawidzę tego uczucia i złości mnie, że los nie daje nam możliwości cieszenia się okresem ciąży. Jak idę na wizytę, to interesuje mnie jedno, czy dzidziuś żyje, nie jestem w stanie zapamiętać co lekarz do mnie mówił, takie silne emocje we mnie siedzą, a przed wizytą spać ze stresu nie mogę w nocy.Matylda36, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny