LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
sylwia1985 wrote:Emilka pracujesz w szpitalu?
Aga_Andzia, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
madzianka wrote:Hej dziewczynki z rana mam problem temperatura dzis rano 37 stopni test negatywny jest tylko odrobinke takiej bardzo jasnej jasnej krwi prawie nie ma koloru krwi pzy badaniu szyjki nie wiem co myslec???Pomozcie prosze.
Andzia33 lubi tę wiadomość
Emilka WSK wrote:W aptece Słońce, w aptece..
-
Emilka WSK wrote:Tak jak mówi sylwia, zaczekaj jeszcze troszkę, ja w kwietniu testowałam raz, negatyw, a za równe 4 dni już pozytywny
tylko zastanawia mnie ta odrobina bardzo bladej krwi przy badaniu i ta temperatura 37 brzuch nawet nie bili tylko czasem jajnik zakluje a zawsze mam okropne bole brzuch. boje sie.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, mnie nie było na forum ponad tydzień bo miałam urlop. Niestety @ przyszła 9 lipca i czekam na kolejna owu. Kolejna @ dopiero w sierpniu. Już mam dosyć tego czekania cztery nieudane cykle starań a dla mnie to wieczność.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczynki! U mnie nadal brak @. temperatura spadła, ale jeszcze nie do poziomu w którym zazwyczaj dostaję @. Jedyne co mnie zastanawia to to, że praktycznie co pół godziny muszę latać do toalety, piersi nadal bardzo bolą, dzisiaj to aż tak pieką po boku. Brzuch prawie przestał boleć, mam tylko takie dziwne uczucie niepewności w brzuchu, jakaś taka poddenerwowana jestem! Zastanawiam się, czy może kupić dzisiaj jednak test i zrobić? Co myślicie?
-
Jak się tak bardzo denerwujesz to zrób test co byś była spokojniejsza. Chociaż ja bym jeszcze poczekała na jutrzejszą tempkę bo u mnie taki spadek jest przeważnie dzień przed @ . Ale nie ma co się stresować jeśli będzie Ci lżej to rób tesciora.
-
Nusia wrote:Witajcie dziewczynki! U mnie nadal brak @. temperatura spadła, ale jeszcze nie do poziomu w którym zazwyczaj dostaję @. Jedyne co mnie zastanawia to to, że praktycznie co pół godziny muszę latać do toalety, piersi nadal bardzo bolą, dzisiaj to aż tak pieką po boku. Brzuch prawie przestał boleć, mam tylko takie dziwne uczucie niepewności w brzuchu, jakaś taka poddenerwowana jestem! Zastanawiam się, czy może kupić dzisiaj jednak test i zrobić? Co myślicie?
Nusia, Andzia33 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyOj Kochana Emilko bardzo bym chciała!
Iwka to nie to że się denerwuję, tylko jakoś tak samo z siebie mam takie dziwne uczucie, nie wiem dlaczego.
A myślicie, że jest sens robić test popołudniu czy już do rana poczekać?Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość