LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Dziewczyny, jak ja Wam bardzo gratuluję!
Kochana, przyjdzie czas i na Ciebie. Trzymam za to kciuki bardzo mocno, abyscie i Wy wszystkie zaznały tego szczęścia, a na pewno tak będzie...powysyłamy Wam z sylvią pozytywne fluidy i sie pozarażacie wszystkie
Ja już wysyłamMakak, Nusia, patrycja, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga_Andzia wrote:Kochana, przyjdzie czas i na Ciebie. Trzymam za to kciuki bardzo mocno, abyscie i Wy wszystkie zaznały tego szczęścia, a na pewno tak będzie...powysyłamy Wam z sylvią pozytywne fluidy i sie pozarażacie wszystkie
Ja już wysyłam
Łapię wszystkie, chowam do kieszeni i nie wypuszczamAga_Andzia, sylvia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMakak wrote:Łapię wszystkie, chowam do kieszeni i nie wypuszczam
Ejjj ale nie bądź taka, podziel się z innymi ;P bo ja też nie dysponuje aż tak dużą ilością czasu żeby wysyłać pozytywne fluidy do każdego z osobna ;P
hehe
To może jak już potrzymałaś chwilę w kieszeni to wypuść i podaj dalejAndzia33, Makak lubią tę wiadomość
-
sylvia wrote:a to dobra wielkosc 6 mm na ok 5 tydz??
leze chociaz jestem przyzwyczajona do intensywnego trybu zycia
bardzo dobre wieści często w 5 tygodniu zarodka nie widac tylko pęcherzyk ciążowyAndzia33 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej słoneczka, Gratulacje dla zafasolkowanych i poślijcie troszku fluidkowych zarazków:)
Ja dzisiaj dzwoniłam do gina i do szpitala 24 na 10:00 rano ide. Dla mnie lepiej bo bede już po owulacji więc mogę jeszcze serduszkować z męzusiem.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczyny:) rano powtorzylam test, i wyszo "cien cienia" drugiej kreski, trzeba sie dobrze przyjzec zeby cos zobaczyc, ale po tylu negatynych testach tam na prawde cos jest kurcze, puki co nie nastawiam sie , powtorze za pare dni powinna byc wyrazniejsza...
;oniqa, Iwka, Modnisia, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaneczka2076 wrote:hej dziewczyny:) rano powtorzylam test, i wyszo "cien cienia" drugiej kreski, trzeba sie dobrze przyjzec zeby cos zobaczyc, ale po tylu negatynych testach tam na prawde cos jest kurcze, puki co nie nastawiam sie , powtorze za pare dni powinna byc wyrazniejsza...
jak juz powtórzysz to daj znać jak wyszłoIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
aneczka2076 wrote:hej dziewczyny:) rano powtorzylam test, i wyszo "cien cienia" drugiej kreski, trzeba sie dobrze przyjzec zeby cos zobaczyc, ale po tylu negatynych testach tam na prawde cos jest kurcze, puki co nie nastawiam sie , powtorze za pare dni powinna byc wyrazniejsza...
Powtórz test za parę dni i będzie wyraźniejszaaneczka2076, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cieszyć się nic innego, kocha w wszystkie Was sciskam... Grstuluje .forumowa ciocia czeka na nasze forumowe bobaski...
Iwka mój N w piątek robi badania.dostalismy dziś namiary na prof. Z poznania z Polnej...pewnie skorzystamy bo mam dość ginow. Konowalow..
Andzie i aneczki maja 2 kreseczki super...Andzia33 lubi tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Witajcie kochane dziś byłam na becie i pozytywny test krwi beta ponad 400 a okres spóznia mi się drugi dzień ale jeszcze się nie ciesze ( bo na tak wczesnym etapie róznie to bywa
Mikusia2, Makak, Miriam, ;oniqa, Iwka, Modnisia, Andzia33 lubią tę wiadomość