LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej dziewczyny, nic nie napiszę dziś ciekawego... mdli mnie, sutki pieką aż i spać mi się chce
Andzia33, Makak lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
Wczoraj z mężem rozmawialiśmy o tym, że trochę za długo się starmy i trzeba coś z tym zrobić, sam powiedział, że w następnym tyg robimy termin i idziemy do lekarza. Wczoraj też dowiedzieliśmy się o jego siostry ciotecznej mężu, a moim wujku, że się badał i wyszła za mała ruchliwość plemników pewnie to go zmotywowało do zrobienia badań
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
;oniqa wrote:Emilka to do łózka
a tak apropo to witam wszystkie ja dzisiaj mam wizyte u gina i idzie ze mna pierwszy raz mąż mam nadzieje że z maleństwem wszystko ok moje plamienia ustapiły na szczeście;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
a tak apropo to witam wszystkie ja dzisiaj mam wizyte u gina i idzie ze mna pierwszy raz mąż mam nadzieje że z maleństwem wszystko ok moje plamienia ustapiły na szczeście
Dobrze, że plamienia ustąpiły Na wizycie napewno będzie wszystko dobrze;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
patrycja wrote:Emilko, najlepiej odpoczywaj Twój lokatorek tego potrzebuje Bo napewno tam jestZawsze będziemy Cię kochać !!!
a tak apropo to witam wszystkie ja dzisiaj mam wizyte u gina i idzie ze mna pierwszy raz mąż mam nadzieje że z maleństwem wszystko ok moje plamienia ustapiły na szczeście
;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
;oniqa wrote:jasne że napisze wizyte mam na 17 juz sie doczekac nie moge jak znów usłysze serduszko i zobacze buzinke
Oj pewnie te uczucia które Ci wtedy towarzyszą, są nie do opisania Musi to byc cudowna chwilaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny