LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Nusia wrote:Dziewczynki a co tam u Inesski? bo widzę, że ma wykres niedostępny...mam nadzieję, że to nie znaczy że @ przyszed!
Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co tu tak smutno....Kochane na pewno przyjdzie dzień kiedy i my zobaczymy te dwie upragnione kreski - musimy w to wierzyć. Przecież powiedzenie, że "wiara czyni cuda" nie wzięło się znikąd. Więc głowa do góry, uśmiech na twarz i do wyra kochać się namiętnie !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 14:44
Nusia, Eavonne, Makak, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypodaje wyniki nasienia męża do porównania dopiero dziś bo udało mi się je zdobyć bo skurkowany schował
Liczba dni abstynencji 5 dni
Nazwa badania Zakres referencyjny
OCENA MAKROSKOPOWA
Upłynięcie 40 min
Objętość strzałka do góry i 7,5ml 1,5-6,0
PH strzałka do dołu i 7,0 >=7,2
Zabarwienie biało-szare
Lepkość prawidłowa
OCENA MIKROSKOPOWA
Aglutynacja +
Koncentracja 37,0 mln/ml >=15,0
Całkowita ilość plemników w ejakulacie 277,5 mln/ml >=39,0
OCENA RUCHLIWOŚCI
Ruch postępowy 35% >=32
W miejscu 13%
Ruch całkowity 48% >=40
Brak ruchu 52%
OCENA MIKROSKOPOWA BARWIONEGO ROZMAZU
Plemniki o prawidłowej budowie 4,0% >=4,0
Nieprawidłowe główki 57,0 %
Nieprawidłowe wstawki 23,0%
Nieprawidłowe witki 10%
Krople cytoplazmatyczne 6,0%
Koncentracja komórek okrągłych 0,4 mln/ml <5,0
Koncentracja leukocytów 0,2 mln/ml <1,0
ROZPOZNANIE: Normospermia, Hiperspermia
Może, któraś z was wie czy jest źle czy bardzo źle czy może nie mamy się czym martwić bo do lekarza idę z wynikami dopiero jutro a strasznie się boję że będzie bardzo źleAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa się kiedyś wykończe...dziś byłam u gina i okazało się, że jednak nie jestem w ciąży!!!
Wyszło na to, że mam efekty uboczne po zastrzyku choragonu w połączeniu z lekami na krew, stąd powiększona macica, częstomocz, bóle sutków i podwyższona temperatura oraz podwyższona beta hcg!!! Nawet nie przypuszczałam, że jest coś takiego możoliwe, ale jak widać u mnie wszystko może się zdarzyć!!!! Szkoda tylko, że zdarzają się same złe rzeczy...Nie mam już do tego wszystkiego siły, a tak się cieszyła, a tu okazuje się że mam wszystkie objawy a ciąży brak...już mam dosyć, poddaje się!!Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:Już nie mam do tego wszystkiego siły...poddaje się!
To naturalne, że teraz tak myślisz, ale jestem pewna, że za jakiś czas poczujesz znowu zapał i nadzieję.
A może faktycznie nie loguj się na ovu, odpuść na jakiś czas mierzenie temperatury i wyliczanie owulacji i po prostu ciesz się bliskością razem ze swoim facetem? Może tędy droga?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki okres jest początkiem nowego cyklu nie smuccie się !
Ja w ostatnim czasie miałam troszkę problemów[mąż nie miał pracy-wczasy zamówione] nerwówka jechac-nie jechac,ale już jest wszystko ok,wyklarowało się od 01,08 idzie do pracy w fajnej firmie ,super godzinowo na wakacje jedziemy w sob na tydz, więc po powrocie on badania pracownicze,ja do szpitala po okresie ok 06,08 no i do roboty i wreszcie musi się udac jak ta zła passa się skończyła.
Piszę to dlatego,żebyście uwierzyły,że po burzy wychodzi słońce!Miriam, Iwka lubią tę wiadomość
Andzia33