LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
Miriam,
wydaje mi się że wyniki Twojego męża są jak najbardziej prawidłowe, tak porównuję z wynikami mojego (on ma dobre) to parametry są zbliżone:) więc głowa do góry:) wszystko będzie dobrze, ale oczywiście nie jestem lekarzem.
Aga_Andzia tak mi przykro:(((((
Ja jutro idę do gina na USG w celu poszukiwania polipa, mam nadzieję że już będzie wiadomo czy jest czy nie.
Miriam, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny ja jestem po wizycie u gina powiedział że z dzidziusiem jest wszystko ok rosnie super ma juz 3,55 cm jedynie mam minimalna jeszcze plamke w sensie lekko odkeljone łożysko ale goi się jestem bardzo szczęśliwa
Modnisia, sylvia, patrycja, Makak, juicca, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie a ja jutro idę do gina na 8.45 po zwolnienie lekarskie( z powodu pracy fizycznej i wczesniejszych poronień) ale nie do mojego gina , mój lekarz ma urlop do końca lipca a wizyte mam zapisaną na 13 sierpnia u niego( ale myślę ze jak on wróci z urlopu wciśnie mnie wcześniej , bo sam kazał mi niezwłocznie zjawić sie u niego jak zajdę w ciazę
Oby tym razem było wszystko okIwka, ;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam serduszkujace i ciążowe
bociek z avatarku stoi przed domkiem i czuwa a dziewczyny wczoraj byliśmy w Niepołomicach zamek,kopiec,puszcza itp i jak wracaliśmy z kopca ,G mówi ,patrz bociek a ja myślałam ze w gnieździe i go szukam ,a tu nagle przelatuje centralnie nad głowami,bardzo nisko ,super widok ,śliczny był
a wróciliśmy o 23 do domku ,,,
pogoda super ,tak jak wczoraj b.ciepło,słonce i chmurki
dziś tylko wyszliśmy do miasta bo mam zakwasy a niestety trzeba do centrum wchodzić i schodzić ok 1km w jedną stronę
pozdrawiamy i buziakiIwka, ;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczynki!
Patrycja - no przecież w końcu musi się udać
A ja już czekam na @ Ovu przewiduje niedzielę, ja obstawiam, że będzie dzisiaj albo jutro. W dodatku myślałam, że nie dojdę dzisiaj do pracy, tak mi niedobrze od rana. Najchętniej wróciłabym pod kołderkę. Strasznie jestem spiczniała, wkurzona i nic mi się nie chceAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dziękuję Wam bardzo za słowa otuchy
Gin kazał mi powtórzyć test 24-25...i tak też zrobię
Kurcze...sama nie wiem co mam o tym myśleć bo nadal mam bolące strasznie sutki, ból brzucha, lekkie mdłości dzisiaj i temp utrzymuje się na 37 więc objawami wychodziłoby na ciążę, ale mam przeczucie że w ciąży nie jestem...sama nie wiemAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Gin powiedziała ze z mężem ok więc kamień z serca mamy sie nie stresowac tylko działać makak u mnie tez niby w niedziele ale trzymam kciuki żeby ani do ciebie ani do mnie nie przyszła
Nie pogniewałabym się, gdyby nie przyszła
Aga, nie trać nadziei!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lipca 2013, 09:26
Miriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Aga trzymam kciuki za ciążę póki nie ma @ jest nadzieja
O Matko Boska i Wszyscy Święci (za przeproszeniem) nie wiem co ja bym bez Was zrobiła...nawet nie wiecie ile dla mnie znaczą słowa otuchy od osób które doskonale rozumieją przez co przechodze, a nie od osób które nie mają o tym zielonego pojęcia a wielce doradzać chcą...Uwielbiam Was i bardzo Wam dziękuję;oniqa, Miriam, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiriam wrote:Gin powiedziała ze z mężem ok więc kamień z serca mamy sie nie stresowac tylko działać makak u mnie tez niby w niedziele ale trzymam kciuki żeby ani do ciebie ani do mnie nie przyszła
To bardzo dobrze, cieszę się bardzo to też jest szansaMiriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miriam wrote:Dziewczyny w którym dniu cyklu można najwcześniej zrobić bete żeby było wiadome czy ciąża jest czy jej nie ma chodzi mi o jakiś dzień przed terminem @ bo chcemy wykupic wakacje
Miriam, podobno 48 godzin po zagnieżdżeniu, czyli jakieś 7-10 po zapłodnieniu.Andzia33 lubi tę wiadomość