LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam Was kochane, wczoraj siedzialam w aptece 13 godzin (!!!!), plecy mnie od tego rozbolały na śmierć, pomógł wieczorny masaż- i to silny dopiero, Brzuch tak rwał, ze pomogła no-spa max, ale tylko na kilka godzin..senność ogromna, nadal mam uderzenia gorąca, mdlisty posmak w ustach..
Śluz od wczoraj w większej ilości, temp w górze lecz test sikany z allegro dziś pokazał I kreskę, cóż, za wcześnie mogło być.
Lub...zbliża się @ poprostu... bo piersi nie bolą, są owszem pełniejsze, ale zero bólu jak miałam w pierwszej ciąży... Sutki tylko są inne..Zawsze będziemy Cię kochać !!!
10 tydz- Maleństwo 6.06.2013 [*]
Kalendarz ciąży BellyBestFriend
Św. Dominiku- dopomóż! Wierzymy! -
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:Emilka dlaczego kupujesz testy na allegro skoro pracujesz w aptece?
U mnie też jest podobna sytuacja z objawami...też mam sutki zupełnie inne i strasznie bolą a na okres jest jeszcze za wsześnie...Andzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
Aga_Andzia wrote:Aha, to zmienia postać rzeczy...
20szt hehAndzia33 lubi tę wiadomość
Zawsze będziemy Cię kochać !!!
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Dziewczynki jestem z Wami ostatni dzień przed urlopem,jutro nie wiem czy uda mi sie zajżec,a w niedziele będę już nad morzem i bez kompa[ale tylko tydzień] w pon 29 będę.Mam nadzieję na jakieś nowe fasolki.
Jedź, wypoczywaj i baw się dobrze no i oczywiście wieczorami bierz się do roboty... koniecznie wracaj z fasolkąMiriam, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny