X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
Odpowiedz

LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!

Oceń ten wątek:
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;oniqa co tam słychać? jejku nie było mnie tu z 1,5 miesiąca i miło zobaczyć znajomego nica, ja dziś zrobiłam test i jak zwykle negatywny....chyba czas najwyższy zrobić badania bo jutro mam 1 rocznice ślubu a brzdąca jak nie widać tak nie widać :/ :)

Iwka, basiulkaa_89, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka witamy z powrotem a ja myślałam że Ty zaciążyłaś dlatego na forum Cię nie było....:) A 25 dc to chyba za wcześnie na test ...powtórz za 3-4 dni jeśli @ nie przyjdzie :)

Gośśśka, Andzia33 lubią tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
    Synuś <3 11 dpt - 622 bhcg; 14 dpt - 1292 bhcg
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć słońce hahhaha ciałabym ale to nie to zrobiłam sobie po prostu przerwę od mierzenia tempki :P ale jestem już z powrotem :) :) bo strasznie się za Wami stęskniłam!!!!!!!! :D

Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No rozumiem ja też próbowałam sobie przerwę zrobić ale jakoś nie mogłam jedynie to co nie poszłam w tym cyklu na monitoring i zła jestem na siebie bo teraz nie wiem o co chodzi...Dzisiaj spadek wczoraj i dzisiaj śluz kremowy 0zlosc.gif chyba cykl na straty i bez owulki

Więc Gośśśka witam Cię serdecznie z powrotem na naszych włościach i życzę Ci aby ten cykl przyniósł Ci II piękne, grube krechy <3

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ty zawszę potrafisz podnieść mnie na duchu :) wiem że trochę wcześnie na test ale jutro mam z mężem rocznicę i nie mogłam się powstrzymać :P ....no nic nie będzie niespodzianki :P :/ :P
    Iwka wrote:
    Gośśśka witamy z powrotem a ja myślałam że Ty zaciążyłaś dlatego na forum Cię nie było....:) A 25 dc to chyba za wcześnie na test ...powtórz za 3-4 dni jeśli @ nie przyjdzie :)

Iwka, ;oniqa, Andzia33 lubią tę wiadomość

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz uciekam na zakupy, dzisiaj idziemy na urodziny i muszę prezent kupić a kumpela ma taki gust że aż boję się jej coś kupić !!!! Zwłaszcza że słuchałam ostatnio jakie beznadziejne prezenty dostała, żal jej wyrzucić i teraz jej miejsce w szafie zajmują ..ehh...fajna laska jest i bardzo ją lubię ale prezentów nie chce jej kupować

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    ty zawszę potrafisz podnieść mnie na duchu :) wiem że trochę wcześnie na test ale jutro mam z mężem rocznicę i nie mogłam się powstrzymać :P ....no nic nie będzie niespodzianki :P :/ :P
    Staram się jak mogę 0winked.gif
    Ważne jest pozytywne nastawienie ps. moja mama mówi że z uśmiechem na twarzy się urodziłam :D

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    No rozumiem ja też próbowałam sobie przerwę zrobić ale jakoś nie mogłam jedynie to co nie poszłam w tym cyklu na monitoring i zła jestem na siebie bo teraz nie wiem o co chodzi...Dzisiaj spadek wczoraj i dzisiaj śluz kremowy 0zlosc.gif chyba cykl na straty i bez owulki

Więc Gośśśka witam Cię serdecznie z powrotem na naszych włościach i życzę Ci aby ten cykl przyniósł Ci II piękne, grube krechy <3
    kurczę ja też muszę iść do lekarza bo rok to już sporo czasu w poniedziałek mam dostać @ więc myślę że na koniec miesiąca zamówię sobię wizytą
    Słońce to ja trzymam mocno kciuki za Ciebie!!!!!!!!!!

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Gośśśka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka wrote:
    A teraz uciekam na zakupy, dzisiaj idziemy na urodziny i muszę prezent kupić a kumpela ma taki gust że aż boję się jej coś kupić !!!! Zwłaszcza że słuchałam ostatnio jakie beznadziejne prezenty dostała, żal jej wyrzucić i teraz jej miejsce w szafie zajmują ..ehh...fajna laska jest i bardzo ją lubię ale prezentów nie chce jej kupować
    tak czy siak życzę miłej zabawy a prezentem się nie przejmuj liczy się gest :)

relgl6d8fxp9gav7.png
  • Iwka Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gośśśka wrote:
    tak czy siak życzę miłej zabawy a prezentem się nie przejmuj liczy się gest :)
    Tak jest !!! Buziula i do później :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

f2w3dqk36k0lr0xc.png
    17.07.2011[*] Zosia
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    doris85 wrote:
    Dzieńdoberek wszystkim. Jestem w szampańskim nastroju, ponieważ dziś z rana zobaczyłam II kreseczki:)))Bolą mnie piersi, plecy i słabo mi przy schylaniu. Dziś czeka mnie dłuuga podróż pociągiem a w pon lecę do gina - może dostanę coś na te plamienia brązowe. Trzymajcie kciuki.
    Gratulacje, szczesliwych, spokojnych i nudnych tych 9 miesiecy:)

doris85, basiulkaa_89, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Dziewczyny, potrzebuję Waszej porady...nigdy nie umiałam i nie umiam nadal rozpoznawać śluzu (tzn stwierdzać który co zapowiada) ponieważ różnie to u mnie bywa - bardzo różnie niestety...teraz mam 24 dzień cyklu, od kilku dni (juz około 10) mam temp około 37, bolące sutki, dół brzucha,bolące piersi, częstomocz, ciągłe zmęczenie i dziś pojawił się kremowy śluz...znając Wasze dowiadczenie wiem, że z pewnością ktoś mi coś sensownego doradzi...co o tym sądzicie?
    Test powinnam zrobić 24.07.
    Moim zdaniem to ciąża:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2076 wrote:
    Moim zdaniem to ciąża:)

Kurcze Aneczka no właśnie nie wiem...niby objawy by się zgadzały, ale jest na nie chyba za wcześnie...a na objawy miesiączkowe również...boje się, że nie dość że się nie udało i nie jestem w ciąży to jeszcze mi się coś dzieje niedobrego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co sądzisz o tym śluzie? bo dziewczyny na innym z wątków napisały mi, że zawsze taki zapowiada @

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga_Andzia wrote:
    Kurcze Aneczka no właśnie nie wiem...niby objawy by się zgadzały, ale jest na nie chyba za wcześnie...a na objawy miesiączkowe również...boje się, że nie dość że się nie udało i nie jestem w ciąży to jeszcze mi się coś dzieje niedobrego...
    Wiesz Kochana, ale ten kremowy sluz pojawia sie równiez w ciazy:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a myślisz, że w 24dc przy bardzo nieregularnych cyklach (okres zawsze jest dla mnie spóźnioną niespodzianką) mogę zrobić sikańca? albo betę wcześniej niż w środę (w środę książkowo powinnam dostac okres, ale mmnie zawsze się spóźnia i to sporo...potrafi kilka miesięcy)...wykaże juz któryś coś?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziś zrobiłabym sikańca, a betę to i tak dopiero w poniedziałek i to byłby 26dc

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja bym poczekała nawet do 25.07 , przez ten zastrzyk, który miałas;) zobaczysz bedzie dobrze i u Ciebie zakonczy sie to dzidzią:)
    A pytałas moze lekarza dlaczego Ci z krwi wyszla ciąża , a po 2 dniach negatywny?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aneczka2076 wrote:
    ja bym poczekała nawet do 25.07 , przez ten zastrzyk, który miałas;) zobaczysz bedzie dobrze i u Ciebie zakonczy sie to dzidzią:)
    A pytałas moze lekarza dlaczego Ci z krwi wyszla ciąża , a po 2 dniach negatywny?

Powiedział, że w poniedziałek jeszcze miałam w krwi HCG z zastrzyku, a że zaczeła spadać to w środę test juz wyszedł negatywny...daltego tak sobie myślę, że skoro wtedy zaczęła spadać to może już mogłabym zrović kolejny test i zobaczyć czy co teraz mi wyjdzie...bo spadła beta wtedy z 8.15 na 3,10 i jak to mój gon powiedział że skoro się nie "wyzerowała" to mam powtórzyć test za tydz bo może jednak jestem w ciązy...
    a ja chcę już wiedzieć...pewnie mnie rozumiesz

Iwka lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 20 lipca 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczka kochane :)
    Ja dzisiaj przeżywam koszmar. Nigdy czegoś takiego nie przeżyłam. Zaczęło się lekkim kłuciem w jajnik później drugi, ból macicy promieniujący aż do odbytu. Nie mogłam siku zrobić bo ból był tak mocny , że robiło mi się słabo. Zastanawiam się czy dopadł mnie ból owulacyjny czy dzieje się coś złego?. Wzięłam nospe forte troche pomogło ale znów się zaczyna. Jest sobota i nie mam zbytnio jak iść do gina. Nie mam żadnych krwawień tylko ten cholerny ból...:(

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
‹‹ 50 51 52 53 54 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ