LIPIEC 2013! I BĘDĘ MAMĄ!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:Witajcie kochane dziś byłam na becie i pozytywny test krwi beta ponad 400 a okres spóznia mi się drugi dzień ale jeszcze się nie ciesze ( bo na tak wczesnym etapie róznie to bywa
Juicia Gratuluję Trzymam kciuki żeby dzidzia rosła zdrowoAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Aga_Andzia wrote:Ejjj ale nie bądź taka, podziel się z innymi ;P bo ja też nie dysponuje aż tak dużą ilością czasu żeby wysyłać pozytywne fluidy do każdego z osobna ;P
hehe
To może jak już potrzymałaś chwilę w kieszeni to wypuść i podaj dalej
Dobra, to oddaję. Łapcie!Nusia, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuicca wrote:Witajcie kochane dziś byłam na becie i pozytywny test krwi beta ponad 400 a okres spóznia mi się drugi dzień ale jeszcze się nie ciesze ( bo na tak wczesnym etapie róznie to bywa
Gratluję Kochana! Beta super! Wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciki aby Maleństwo zdrowo rosło!
a powiedz, poszłaś na bete bo Ci się okres spóźniał 2 dzień? czy masz jakieś objawy konkretne? jak się czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 20:13
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Dzięki kochana :)szczerze 2 dni to nie dużo jak sie spoznia ale piersi mam takie cięzkie jak przy pierwszej ciazy a mam pracę fizyczną więc wolałam wiedzieć tymbardziej że juz straciłam moje dzieciątka... troszke brzuch pobolewa jak na @ ( udało się i wcale o tym nie myslałam wyluzowałam totalnie
Nusia, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jutro jeszcze pojdę do pracy i tezjutro zadzwonię do mojego gina zeby wystawił L4 a na usg napewno jeszcze za wczesn ie wiec tylko l4 mi potrzebne
Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
MariaAntonina wrote:Cieszyć się nic innego, kocha w wszystkie Was sciskam... Grstuluje .forumowa ciocia czeka na nasze forumowe bobaski...
Iwka mój N w piątek robi badania.dostalismy dziś namiary na prof. Z poznania z Polnej...pewnie skorzystamy bo mam dość ginow. Konowalow..
Andzie i aneczki maja 2 kreseczki super...Miriam, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kochane, coraz rzadziej tu do Was zaglądam, ale pamiętam i wspieram. Dzisiaj zajrzałam a tutaj takie wieści. Gratuluje nowym przyszłym mamusiom! Taki dzień jak dzisiaj napawa nadzieją. Oby więcej takich dni!
Miriam, Iwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale super kochane! Gdzie jest Kaarolaaa z tą swoja lista? Jakie mamy statystyki lipca??? U mnie jeszcze troche do testowania, ale jakos tak nie czuje sie jakby cos mi kiełkowało... Poza tym do du** wykre mi wychodzi caly czas.
Andzia33 lubi tę wiadomość