Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Co do owulaków - dzięki dziewczyny !
Wracamy do domu z wyjazdowego weekendu i będziemy działać dalej 😀
aaandzia, Słonecznik90, MiśkaK, Arisia, majskoko, Kompotlinka, Elgenda, Nigri, Tofuszka, Nikaaa_ lubią tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Gorzkax33333 wrote:Dzisiaj spotkałam z 10 bocianów ❤️ mam nadzieję, że to coś oznacza ! 😂
Ja zaś wczoraj wracając do domu wieczorem widziałam sarnę z małą sarenką, mega cute 😅
aaandzia, Dawdler34, MiśkaK, Gorzkax33333, dzydzy, Kompotlinka, Gosiaczkova, Amelia96, Tofuszka, Nikaaa_, Lisia00 lubią tę wiadomość
M 💁🏽♀️ 28 | T 💁🏼♂️ 31 | K 🐕
• starania od 06.2025
06.26 - ciąża biochemiczna 💔
➡️ 💁🏽♀️ M
TSH: 2,11 ✅
Ferrytyna: 41,61 ✅
Witamina D3: 50,10 ✅
Suple: Pueria uno active, Feroplex, Laktoferyna Aliness,
• Euthyrox 25
• po owulacji Velenta
➡️💁🏼♂️
Suple: Tenfertil ON -
Głowa mi się po tym teście oczyściła, więc podrzucam moje pomysły na sierpniowy tytuł. Może coś się nada 😁
🌼 Sierpniowe żniwa łóżkowe 🌾 przyniosą bobaski różowe 👶
🌼 W sierpniu na polu rosła kapusta 🥬, wiosną kołyska nie będzie pusta 🧸
🌼 W sierpniu bociany odlatują, dobrą nowinę nam zwiastują 💌
🌼 Sierpień - para w ogródku harcuje, w brzuszku fasolka kiełkuje 🌱
Maalwii, majskoko, xSophie, Kompotlinka, KamilaAnt2026, mistyreal, Nigri, Tofuszka, Nikaaa_, mommytobe, lusix, Marcycha, Słonecznik90, MiśkaK lubią tę wiadomość
👩🏼33 🧔🏻♂️36
13.12.2024 3340 g 52 cm💙
starania o drugie 👶 od 04.2026 (4 cs)
💊 Euthyrox, wit. D₃, kwas foliowy metylowany, cynk, wit. C 1000 -
U mnie zazwyczaj pik pojawia się w ciągu 24h od takiej kreseczki jak na Twoim zdjęciu. 😉Dawdler34 wrote:Co do owulaków - dzięki dziewczyny !
Wracamy do domu z wyjazdowego weekendu i będziemy działać dalej 😀
Dawdler34, Tofuszka lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
08.25 histeroskopia (polipy)
10.25 start starań
08.26 histerolaparoskopia (ponownie polip🙄) ⏳️ -
Jasne. 😉 Na pewno wszystko zależy od firmy testu no i od organizmu. Ale jeśli poprzednie dni miałaś jaśniejszą kreskę testową(ledwo widoczną), a dziś taką to też bym powiedziała, że pewnie jutro będziesz miała pik. Masz może zdjęcia z poprzednich dni?Gorzkax33333 wrote:A spojrzysz na moją?👩34 👦35 & 🐕 🐕
08.25 histeroskopia (polipy)
10.25 start starań
08.26 histerolaparoskopia (ponownie polip🙄) ⏳️ -
Hej dziewczyny.
Wracamy i my do starań.
Na pokładzie 11 latka oraz prawie 10 latek.
6 lat temu poroniłam w 12 tygodniu.
W październiku był test pozytywny ale nawet nie zdążyłam umówić się do lekarza bo za dwa trzy dni dostałam okresu.
Do tej pory żyliśmy na zasadzie jak się uda to dobrze jak nie to trudno. Ale chyba nadszedł czas aby postarać się bardziej.
Mam 32 lata i mam wrażenie , że już jestem za stara na małe dzieci 🤦 to chyba przez to , że dwójkę mam już dość odchowaną.
Strasznie się stresuje , że jak w końcu się uda to będą ciążę jak geriatryczną 🤦
Według mojego kalendarza testowanie powinnam zrobić koło 27-29 lipca . Niby już tak blisko a jednak daleko.
Trzymam za Was kciuki .
xSophie, aaandzia, Tofuszka, mommytobe, MiśkaK, Złośnica.m, Lisia00, Słonecznik90, Tajlandia22 lubią tę wiadomość
-
Ania Nowa tu wrote:Hej dziewczyny.
Wracamy i my do starań.
W październiku był test pozytywny ale nawet nie zdążyłam umówić się do lekarza bo za dwa trzy dni dostałam okresu.
Do tej pory żyliśmy na zasadzie jak się uda to dobrze jak nie to trudno. Ale chyba nadszedł czas aby postarać się bardziej.
Mam 32 lata i mam wrażenie , że już jestem za stara na małe dzieci 🤦 to chyba przez to , że dwójkę mam już dość odchowaną.
Strasznie się stresuje , że jak w końcu się uda to będą ciążę jak geriatryczną 🤦
Według mojego kalendarza testowanie powinnam zrobić koło 27-29 lipca . Niby już tak blisko a jednak daleko.
Trzymam za Was kciuki .
To u nas podobnie też się zbędnie nie przykładaliśmy i też wróciłam na forum po 10 latach, na pokładzie mam 9 latka 😀 trzymam kciuki żeby udało się Wam jak najszybciej 🍀🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Wracamy i my do starań.
Trzymam za Was kciuki .
Spokojnie ja mam 8 lat przerwy, a wychodzi na to ze jsstes rok starsza od mła😉
Wpisać cię na jakiś dzień testowania w kalendarzu?PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań
04.07 ⏸️ -
🌻 Gilgotka myślę że to jeszcze wcześnie. Trzymam kciuki za betę i przyrost
🌻 Nigri, Gajek tulę 🫂
🌻 Ania cześć! Miło że dołączasz ☺️
Nigri lubi tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle (26-38 dni)
Starania od 02.2025r.
Drożne oba jajowody
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Suple: NAC, D3, CoQ10, foliany, B12, Ovosicare fertility, l-arginina, żelazo, wit C, berberyna, olej z wiesiołka
Waga od początku czerwca: -3kg
Cel na początek: -7kg -
Nigri wrote:Spokojnie ja mam 8 lat przerwy, a wychodzi na to ze jsstes rok starsza od mła😉
Wpisać cię na jakiś dzień testowania w kalendarzu?
Tak , wpisz mnie bezpiecznie na 29.07 😀
Ale po takiej przerwie to czuję się jak bym starała się pierwszy raz o dziecko 🤣
Nigri, Konzzdi, mommytobe lubią tę wiadomość
-
Wracamy i my do starań.
Trzymam za Was kciuki .
Witamy 😊
Fajnie, że są pary które chcą więcej niż jedno dziecko(a nawet więcej niż dwójkę😊). W moim otoczeniu raczej istnieje trend wychowywania jedynaków. Trzymam kciuki, żeby ten miesiąc był Wasz 🤩.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lipca, 19:56
-
Złośnica.m wrote:Witamy 😊
Fajnie, że są pary które chcą więcej niż jedno dziecko(a nawet więcej niż dwójkę😊). W moim otoczeniu raczej istnieje trend wychowywania jedynaków. Trzymam kciuki, żeby ten miesiąc był Wasz 🤩.
U nas też raczej jedno czasem dwoje w śród znajomych.
Powiem tak , jeśli tym razem jak oczywiście już znajdę w ciążę 🤣 dane mi będzie urodzić naturalnie to myślę , że jeszcze o jedno na pewno się postaramy 🥰
Ja ogólnie jestem nianią, więc ja lgne do dzieci a dzieci do mnie . Ja uwielbiam być mamą i mam nadzieję , że jednak jeszcze dwoje dzieci przede mną 🥰
Złośnica.m, Kompotlinka, Nigri lubią tę wiadomość

gdzie 13 dnia cyklu na USG nie było widać pecherzyka dominującego, dzisiaj śluz płodny