Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie zero nadziei że może się uda. , choć dziwny jest ten cykl, nie dość że owulacja była wcześniej, to 2 dni przed owulacja minęłam może z 10 bocianów a wczoraj siostra napisała mi wiadomość że śniło jej się że jestem w kolejnej ciąży 😂 więc ciekawie
aaandzia, Tofuszka, MiśkaK lubią tę wiadomość
-
Marcycha takie objawy, że naprawdę trzymam kciuki, żeby to było to 🙌❤️
Gorzka może to znak, z tymi bocianami 🧐 wypatrzyłaś 10, bo dla siebie i innych dziewczyn na szczęście haha. Coś czuję że tymi bocianami wymanifestujemy wysyp kresek w sierpniu 🫰
Gorzkax33333, aaandzia, MiśkaK lubią tę wiadomość
starania od 06.2026
🙋♀️29 🙋🏻♂️28 + 🐈🐈⬛🐈
23.07 ⏸️ 🥹
24.07 beta 221 mIU/mL -
Gorzka, przed pierwszą ciążą śniło mi się, że jestem w ciąży w 3cim miesiącu, gdzie nigdy nie śniło mi się, że w niej jestem i przed upływem 3 miesięcy w niej byłam 🫣 Także, mimo że nie Tobie sie to śniło może jest to jakaś wróżba.
Andzia, Sophie amen 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca, 07:50
xSophie, Gorzkax33333, aaandzia, MiśkaK lubią tę wiadomość
04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Ja wam powiem, że u mnie objawy zaczynają szaleć.
Czuję lekkie skurcze w podbrzuszu i na początku lekko się wystraszyłam, ale przeczytałam że po prostu wszystko się powiększa w środku i to normalne. Jestem bardzo zmęczona cały dzień, że co chwilę mam ochotę na drzemkę. Latam siusiu co chwilę no i zawsze jak mam wolne lub na późniejszą godzinę do pracy to wstawałam na ostatnią chwilę, a tu 7 rano a ja oczy jak 5 zł 👀🤣
Marcycha, Elgenda, Tofuszka, MiśkaK, Konzzdi, Słonecznik90, Lisia00 lubią tę wiadomość
starania od 06.2026
🙋♀️29 🙋🏻♂️28 + 🐈🐈⬛🐈
23.07 ⏸️ 🥹
24.07 beta 221 mIU/mL -
Hej 🙋🏻♀️ przyjemnej niedzieli 😁 nie wiem jak u was ale u mnie piękna pogoda się zapowiada, więc skoczymy z córką do zoo 😊
Mi temperatura dzisiaj znowu skoczyła... niby wczoraj spadła normalnie do 36,5 a dzisiaj 36,8 - chyba jednak przeziębienie nie odpuszcza 😞 i test LH pociemniał..
mam nadzieję, że wyłapie prawdziwy pik bo w poprzednim cyklu to tylko jedna kreska wieczorem była .. a tak to rano w dniu Piku i następnego dnia były cienie cienia
aaandzia, mommytobe, MiśkaK, Konzzdi, Słonecznik90 lubią tę wiadomość
Starania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psio-kocia mama 🐕 🐈
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, nadreaktywność macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
7.2026 ciąża biochemiczna 💔
Amh 0,6 ng/ml❌
Endometrioza ❌❓
PCOS androgenowe ❌❓
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Mam taką nadzieję, że każda z Nas w sierpniu zobaczy dwie kreski 🤞🤞☺️🤞❤️ manifestowanie podobno działa 😀xSophie wrote:Marcycha takie objawy, że naprawdę trzymam kciuki, żeby to było to 🙌❤️
Gorzka może to znak, z tymi bocianami 🧐 wypatrzyłaś 10, bo dla siebie i innych dziewczyn na szczęście haha. Coś czuję że tymi bocianami wymanifestujemy wysyp kresek w sierpniu 🫰
U nas dzisiaj też piękna pogoda a ja leżę no podbrzusze dalej boli i nawet rozkurczowe nie działają eh
aaandzia, xSophie, MiśkaK, Dawdler34 lubią tę wiadomość
-
Do Tunezji poleciała Monia - Monia daj znać czy wszystko w porządku
aaandzia, Tofuszka, Gosik0205, MiśkaK, Gosiaczkova lubią tę wiadomość
👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
starania od 02.2026
13.07.26 ⏸️ 11 dpo 🥹❤️
15.07.26 beta 143
17.07.26 beta 394 przyrost 175,5%
Duphaston 2x1 -> zmiana na Besins 100 3x1
Euthyrox 25
Neoparin 0,4 -
Hej dziewczyny, czy to dobry wynik progesteronu?
9 dpo 10,6 beta, progesteron 22,33
11 dpo 46 beta
I martwi mnie tsh wcześniej miałam ok 1.5 teraz 3,6 i nie wiem czy to z tego powodu że po nocnej zmianie i później krótko spałam przez dniówką.
Gorzkax33333, Tofuszka, Gosik0205, MiśkaK, Gosiaczkova, Lisia00 lubią tę wiadomość
-
xSophie wrote:Ja wam powiem, że u mnie objawy zaczynają szaleć.
Czuję lekkie skurcze w podbrzuszu i na początku lekko się wystraszyłam, ale przeczytałam że po prostu wszystko się powiększa w środku i to normalne. Jestem bardzo zmęczona cały dzień, że co chwilę mam ochotę na drzemkę. Latam siusiu co chwilę no i zawsze jak mam wolne lub na późniejszą godzinę do pracy to wstawałam na ostatnią chwilę, a tu 7 rano a ja oczy jak 5 zł 👀🤣
U mnie powoli zaczyna się wszystko to samo 🙂
xSophie, Gosik0205 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Trochę milczałam ale czytałam. Bo mój mózg podpowiada mi same objawy ciąży 🙈
Podbrzusze pobolewa od długiego chodzenia a dziennie robię co najmniej 10 tys kroków albo i więcej , piersi bolą, gdzie przed @ nie bolały mnie już ojjj dawno.
Brakuje tylko jednego objawu , który miałam w obu ciążach na początku.
Jeszcze przed zrobieniem testu przez dwa trzy dni włosy mi tak leciały , że myślałam że zostanę łysa i potem już więcej ani jeden włos mi nie wypadł 🤣
Zostały mi jakieś 2-3 dni do testowania . I nie wiem jak wytrzymam.
Gorzkax33333, mommytobe, aaandzia, Tofuszka, xSophie, Gosik0205, MiśkaK, Konzzdi, Słonecznik90, Lisia00 lubią tę wiadomość
-
W ciąży zwiększa się podaż na jod, dlatego idź do endokrynologa może będzie trzeba brać lekiAgacia_11 wrote:Hej dziewczyny, czy to dobry wynik progesteronu?
9 dpo 10,6 beta, progesteron 22,33
11 dpo 46 beta
I martwi mnie tsh wcześniej miałam ok 1.5 teraz 3,6 i nie wiem czy to z tego powodu że po nocnej zmianie i później krótko spałam przez dniówką. -
A który masz dzień po owulacji?Ania Nowa tu wrote:Hej dziewczyny. Trochę milczałam ale czytałam. Bo mój mózg podpowiada mi same objawy ciąży 🙈
Podbrzusze pobolewa od długiego chodzenia a dziennie robię co najmniej 10 tys kroków albo i więcej , piersi bolą, gdzie przed @ nie bolały mnie już ojjj dawno.
Jeszcze przed zrobieniem testu przez dwa trzy dni włosy mi tak leciały , że myślałam że zostanę łysa i potem już więcej ani jeden włos mi nie wypadł 🤣
Zostały mi jakieś 2-3 dni do testowania . I nie wiem jak wytrzymam. -
Też liczę na to że jutrzejszy pon będzie szczęśliwy… 🙏
Gorzkax33333, aaandzia, Marcycha, xSophie, lusix, MiśkaK, Gosiaczkova, Słonecznik90, majskoko lubią tę wiadomość
Grudzień 2017 - 10tc [*] - puste jajo płodowe
👧18.01.2019 🩷 cc
👧07.11.2020 🩷 cc
🌸 Lipiec 2026 - 3cs
✨29 lipca - testowanie 🤞
mommytobe -
Gorzkax33333 wrote:Ja w środę idę do innego ginekologa i robię badanie progesteronu, myślę że jednak zrobię pierwszy test 12 dni po, to będzie poniedziałek a podobno poniedziałki są szczęśliwe 😂
Ooo ja też w środę badam proga 😀 i testować też pewnie będziemy razem 😀
Gorzkax33333, MiśkaK lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Ania Nowa tu wrote:Hej dziewczyny. Trochę milczałam ale czytałam. Bo mój mózg podpowiada mi same objawy ciąży 🙈
Zostały mi jakieś 2-3 dni do testowania . I nie wiem jak wytrzymam.
Trzymam kciuki za ⏸️ a który masz dzisia dpo?🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
👑 Ania, ciekawe 😈😁 A jak wytrzymasz? Hmm... się okaże 😆 Trzymam kciuki 😃
Też wypatrywałam czy z włosami się coś dzieje, ale zakładałam raczej brak wypadania, ale skoro mogą wypadać to uf 😅
👑 Gorzka, w tym przypadku też bym zrobiła przed wizytą 😃 Niech to będzie pierwsza wizyta ciążowa 🥰
👑 Agacia, chyba warto byłoby wybrać się do ginekologa-enokrynologa albo właśnie po prostu endokrynologa po poradę.04.2025 👶 🩷
Wracamy
05.26 ⏸️ (1 cs)
07.26 💔 8+5 tc puste jajo płodowe -
Gorzkax33333 wrote:A który masz dzień po owulacji?
Jakiś 10-11 dp.
Według kalendarza 10 ale według moich obserwacji to będzie 11 dp.
Za 2-3 dni powinnam dostać okresu więc tak planuje dzień przed zatestowac i zobaczymy co wyjdzie.
aaandzia lubi tę wiadomość