Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
Odpowiedz

Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢

Oceń ten wątek:
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 2 lipca, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak u mnie był taki jeden dzień uczucia rozbierania i dreszczy pod kołdra go spędziłam. Wtedy myślałam że coś mnie łapie, jednak następnego dnia już na nowo śmigałam.😄

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Skowronek Autorytet

Wysłany: 2 lipca, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma przypadków, są tylko znaki 😂

👩'91: niedoczynność tarczycy - Letrox
    👨‍🦱'90: cukrzyca typu II - Siofor 500

07.2026 - zielone światło od endokrynologa i ginekologa, badania porobione, czekam na wyniki cytologii i HPV
    15.06.2026 - TSH 1,68
    24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
    19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06

15.04.2021 Piotruś ♥️
  • xSophie Znajoma

Wysłany: 2 lipca, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurczę dziewczyny, czy wam też się tak dłuży czas? od owulacji do okresu myślałam, że osiwieje. potem od okresu do owulacji mam tak samo. jak się nie starałam to czas mi leciał bardzo szybko, a teraz mam wrażenie, że jeden dzień trwa tydzień xD

a co do pracy to z jednej strony mam wyrozumiałego szefa. jemu niedawno urodziło się dziecko, więc sam wie jak to jest. dodatkowo koleżanka zaszła w ciążę, a kończyła jej się umowa i bez mrugnięcia okiem przedłużył jej umowę. z drugiej strony zawsze ten strach jest, że jednak nie będzie do czego wracać.

mistyreal, Elgenda lubią tę wiadomość

starania od 06.2026
    🙋‍♀️29 🙋🏻‍♂️28 + 🐈🐈‍⬛🐈
  • Gorzkax33333 Ekspertka

Wysłany: 3 lipca, 05:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się, temperatura spada już na @ :(

Nigri lubi tę wiadomość

• Tofuszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduję ponownie biel i odstawiam proga. Dołek mi przeszedł, dziękuję za wsparcie dziewczyny ❤️

🌸 Shaylen cieszę się że zobaczyłaś upragnione dwie kreseczki ❤️ niech kropeczek zdrowo rośnie!

EDIT
    Chwila, bo pod kątem (na drugim teście) widzę cień cienia i nie wiem teraz czy to linia parowania czy serio cień. Poproszę o wsparcie, niestety test z dość rozcieńczonego moczu, bo w nocy musiałam skorzystać z toalety. Pink biel vizira bez dwóch zdań

IMG-20260703-054823124-SR.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca, 06:00

shaylen, dzydzy, Aenu, mommytobe lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Leki: letrox, estrofem mite, duphaston

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Anna_30 Przyjaciółka

Wysłany: 3 lipca, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:
    Melduję ponownie biel i odstawiam proga. Dołek mi przeszedł, dziękuję za wsparcie dziewczyny ❤️

🌸 Shaylen cieszę się że zobaczyłaś upragnione dwie kreseczki ❤️ niech kropeczek zdrowo rośnie!

EDIT
    Chwila, bo pod kątem (na drugim teście) widzę cień cienia i nie wiem teraz czy to linia parowania czy serio cień. Poproszę o wsparcie, niestety test z dość rozcieńczonego moczu, bo w nocy musiałam skorzystać z toalety. Pink biel vizira bez dwóch zdań

Tofuszka, ja też coś widzę, który jesteś dpo?

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    13dpo
    Wczoraj teoretycznie ostatni dzień duphastonu jak test negatywny, teraz nie wiem czy brać go dalej. Jak pójdę na betę to wynik i tak będzie popołudniu, a dupka biorę rano i wieczorem. Chyba jeden dzień dodatkowy dupka w razie coś nie zaszkodzi?

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Tofuszko widać. Po jakim czasie się pojawiła ta druga kreseczka? I który dziś dpo?

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na Twoim miejscu wziełabym jeszcze teraz dupka i poszła na betę. Trzymam kciuki kochana! 🤞🤞

Tofuszka, Nigri, Anna_30, Skowronek, Gosiaczkova, Lisia00 lubią tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawdziłam tak po 4-5 min bo zakładałam że będzie negatywny. Wg instrukcji mieści się w czasie bo "sprawdzić po 3 min" oraz "nie sprawdzać po upłynięciu 10min"

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca, 06:24

Kompotlinka, aaandzia lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 06:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:

EDIT

Coś widać dla pewności zgadzam się z kompotlinka.

Tofuszka lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie po tych skokach temperatur temperatura znów wskoczła na wyższy poziom i od trzech dni rośnie dzisiaj o 0,1 wczoraj na przykłqd było o 0,2. Ale przynajmniej się uspokoiła i nie jest w góre i w dół. Cycki dalej bolą. Nie mam odwagi powtórzyć tego testu, ale może się przełamie i zrobię w sobotę albo niedzielę. 🫣

Tofuszka, MiśkaK, Kompotlinka, Konzzdi, dzydzy, mistyreal lubią tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • aaandzia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:

EDIT

Bez dopatrywania się widać 🍀

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Tofuszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zrobię, dzięki piękne

Kompotlinka lubi tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Starania od 02.2025r.

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Gorzkax33333 Ekspertka

Wysłany: 3 lipca, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:

EDIT

Ja widzę !!

• MiśkaK Koleżanka

Wysłany: 3 lipca, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:

EDIT

Dobrze widać, zanim doczytałam zdziwiłam się bo czytam biel i widzę jednocześnie kreskę, coś tu się zadziało zdecydowanie 🍀

Kciuki mocno zaciśnięte ❤️

• Nikaaa_ Przyjaciółka

Wysłany: 3 lipca, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tofuszka wrote:

EDIT

Ja też widzę! Trzymam kciuki ❤️

👩🏼31 🧔🏻‍♂️33
    starania od 01.2026
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Nigri to chodź zatestować jutro razem. 🤪

🌸 Tofuszko czekam z niecierpliwością na wieści! 🤞🤞

Tofuszka, Nigri lubią tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kompotlinka wrote:
    🌸 Nigri to chodź zatestować jutro razem. 🤪

🌸 Tofuszko czekam z niecierpliwością na wieści! 🤞🤞

Ja mogę z Tobą choćby dzisiaj 😅😅😅😅

Elgenda, Nigri lubią tę wiadomość

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 3 lipca, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaandzia wrote:
    Ja mogę z Tobą choćby dzisiaj 😅😅😅😅
    🫶🫶🫶 Szalona! 😁

aaandzia lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
‹‹ 17 18 19 20 21 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji ciążowych dla kobiet w ciąży

Jak wybrać najlepszą aplikację ciążową? Zapytałyśmy o to tysiące kobiet w ciąży i po porodzie odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja ciążowa to taka, która spełnia szereg wymagań – śledzi wagę z indywidualnymi normami, oferuje codzienne porady tworzone przez lekarzy, ma tryb połogu i naprawdę towarzyszy kobiecie przez całe 9 miesięcy. Wyniki rankingu w kilku aspektach nawet nas zaskoczyły.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ