Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma przypadków, są tylko znaki 😂👩'91: niedoczynność tarczycy - Letrox
👨🦱'90: cukrzyca typu II - Siofor 500
07.2026 - zielone światło od endokrynologa i ginekologa, badania porobione, czekam na wyniki cytologii i HPV
15.06.2026 - TSH 1,68
24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06
15.04.2021 Piotruś ♥️ -
kurczę dziewczyny, czy wam też się tak dłuży czas? od owulacji do okresu myślałam, że osiwieje. potem od okresu do owulacji mam tak samo. jak się nie starałam to czas mi leciał bardzo szybko, a teraz mam wrażenie, że jeden dzień trwa tydzień xD
a co do pracy to z jednej strony mam wyrozumiałego szefa. jemu niedawno urodziło się dziecko, więc sam wie jak to jest. dodatkowo koleżanka zaszła w ciążę, a kończyła jej się umowa i bez mrugnięcia okiem przedłużył jej umowę. z drugiej strony zawsze ten strach jest, że jednak nie będzie do czego wracać.
mistyreal, Elgenda lubią tę wiadomość
starania od 06.2026
🙋♀️29 🙋🏻♂️28 + 🐈🐈⬛🐈 -
Melduję ponownie biel i odstawiam proga. Dołek mi przeszedł, dziękuję za wsparcie dziewczyny ❤️
🌸 Shaylen cieszę się że zobaczyłaś upragnione dwie kreseczki ❤️ niech kropeczek zdrowo rośnie!
EDIT
Chwila, bo pod kątem (na drugim teście) widzę cień cienia i nie wiem teraz czy to linia parowania czy serio cień. Poproszę o wsparcie, niestety test z dość rozcieńczonego moczu, bo w nocy musiałam skorzystać z toalety. Pink biel vizira bez dwóch zdań
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca, 06:00
shaylen, dzydzy, Aenu, mommytobe lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Tofuszka wrote:Melduję ponownie biel i odstawiam proga. Dołek mi przeszedł, dziękuję za wsparcie dziewczyny ❤️
🌸 Shaylen cieszę się że zobaczyłaś upragnione dwie kreseczki ❤️ niech kropeczek zdrowo rośnie!
EDIT
Chwila, bo pod kątem (na drugim teście) widzę cień cienia i nie wiem teraz czy to linia parowania czy serio cień. Poproszę o wsparcie, niestety test z dość rozcieńczonego moczu, bo w nocy musiałam skorzystać z toalety. Pink biel vizira bez dwóch zdań

Tofuszka, ja też coś widzę, który jesteś dpo?
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
13dpo
Wczoraj teoretycznie ostatni dzień duphastonu jak test negatywny, teraz nie wiem czy brać go dalej. Jak pójdę na betę to wynik i tak będzie popołudniu, a dupka biorę rano i wieczorem. Chyba jeden dzień dodatkowy dupka w razie coś nie zaszkodzi?💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Sprawdziłam tak po 4-5 min bo zakładałam że będzie negatywny. Wg instrukcji mieści się w czasie bo "sprawdzić po 3 min" oraz "nie sprawdzać po upłynięciu 10min"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca, 06:24
Kompotlinka, aaandzia lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Starania od 02.2025r.
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Tofuszka wrote:Melduję ponownie biel i odstawiam proga. Dołek mi przeszedł, dziękuję za wsparcie dziewczyny ❤️
EDIT

Coś widać dla pewności zgadzam się z kompotlinka.
Tofuszka lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
U mnie po tych skokach temperatur temperatura znów wskoczła na wyższy poziom i od trzech dni rośnie dzisiaj o 0,1 wczoraj na przykłqd było o 0,2. Ale przynajmniej się uspokoiła i nie jest w góre i w dół. Cycki dalej bolą. Nie mam odwagi powtórzyć tego testu, ale może się przełamie i zrobię w sobotę albo niedzielę. 🫣
Tofuszka, MiśkaK, Kompotlinka, Konzzdi, dzydzy, mistyreal lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
EDIT

Bez dopatrywania się widać 🍀🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Ja widzę !!Tofuszka wrote:Melduję ponownie biel i odstawiam proga. Dołek mi przeszedł, dziękuję za wsparcie dziewczyny ❤️
EDIT

-
EDIT

Dobrze widać, zanim doczytałam zdziwiłam się bo czytam biel i widzę jednocześnie kreskę, coś tu się zadziało zdecydowanie 🍀
Kciuki mocno zaciśnięte ❤️
-
Ja też widzę! Trzymam kciuki ❤️Tofuszka wrote:Melduję ponownie biel i odstawiam proga. Dołek mi przeszedł, dziękuję za wsparcie dziewczyny ❤️
EDIT
👩🏼31 🧔🏻♂️33
starania od 01.2026 -
Kompotlinka wrote:🌸 Nigri to chodź zatestować jutro razem. 🤪
🌸 Tofuszko czekam z niecierpliwością na wieści! 🤞🤞
Ja mogę z Tobą choćby dzisiaj 😅😅😅😅
Elgenda, Nigri lubią tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy