Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
Odpowiedz

Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢

Oceń ten wątek:
  • xSmerfetkax Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigri gratulacje! 🥹

Nadal trzymam kciuki!

Nigri lubi tę wiadomość

age.png
  • Gajek Koleżanka

Wysłany: 4 lipca, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka udanych przytulanek. Oby zakończyły się ⏸️

Gilgotka, Nigri, MiśkaK lubią tę wiadomość

💃28 | 🕺32 | 🐶

Starania od 06/2026 - 1cs

IO, Pcos, niedoczynność tarczycy
    3 lata brania tabletek antykoncepcyjnych
    Przed ta cykle bezowulacyjne, torbiele jajnika
    Przed ta cykle 30-70 dni

Leki- metformina 1000mg, symfaxin 37,5, euthyrox 50, biblok 2,5

Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e
  • KamilaAnt2026 Ekspertka

Wysłany: 4 lipca, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Kompotlinka 🫂, ale wiesz że ✊️ nadal zaciśnięte ❤️

🌸Nigri, czułam w kościach że to będzie twój udany cykl 😊

Kompotlinka lubi tę wiadomość

👩31 🧒29

♀️
    * zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
    * macica dwurożna

♂️
    Morfologia pl. 1%

Starania od 09.25 - 11cs
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    U mnie brajan szaleje. Nie mam typowej @, takie bardzo lekkie brązowe plamienie (mam 13-14dpo), które trwa juz 3ci dzień. Brajan mówi- może jednak implantacyjne ? Temperatura też nie spadła..Ale zdrowy rozsądek mówi, że to hormony jeszcze szaleją :( jak się @ nie rozkręci do jutra to i tak zrobię chyba test 🤣
    Nigdy takich plamień nie miałam no ale teraz to wszystko jest możliwe

Dla pewności można zrobić 😉

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • aaandzia Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawdler34 wrote:
    U mnie brajan szaleje. Nie mam typowej @, takie bardzo lekkie brązowe plamienie (mam 13-14dpo), które trwa juz 3ci dzień. Brajan mówi- może jednak implantacyjne ? Temperatura też nie spadła..Ale zdrowy rozsądek mówi, że to hormony jeszcze szaleją :( jak się @ nie rozkręci do jutra to i tak zrobię chyba test 🤣
    Nigdy takich plamień nie miałam no ale teraz to wszystko jest możliwe

Też pewnie miałabym bratana skoro wcześniej tak nie miałaś. Trzymam kciuki za dwie kreski🍀

🙎🏻‍♀️91' 🧔🏻‍♂️94'
    9 latek na pokładzie
    09.2025 - bio chem 💔
    starania od 05.2026

-niedoczynność tarczycy
  • Skowronek Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigri gratulacje! Życzę nudnej ciąży ❤️ klątwa prowadzącej nabiera mocy 😊

Kompotlinka trzymam nadal kciuki za ciebie. Moja historia z pierwszą ciążą pokazuje, że nic jeszcze nie jest przesądzone 🤞🏼🔥❤️

Nigri, Kompotlinka lubią tę wiadomość

👩'91: niedoczynność tarczycy - Letrox
    👨‍🦱'90: cukrzyca typu II - Siofor 500

07.2026 - zielone światło od endokrynologa i ginekologa, badania porobione, czekam na wyniki cytologii i HPV
    15.06.2026 - TSH 1,68
    24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
    19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06

15.04.2021 Piotruś ♥️
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaAnt2026 wrote:
    🌸 Kompotlinka 🫂, ale wiesz że ✊️ nadal zaciśnięte ❤️

🌸Nigri, czułam w kościach że to będzie twój udany cykl 😊

❤️
    Jednak te piersiaczki bambaryłki były podejrzane🫣

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Gajek Koleżanka

Wysłany: 4 lipca, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj 10 dpo ale nie wytrzymałam i zrobiłam test. Jedyne co dojrzałam to ⚪ więc kolejne już właściwe testowanie w poniedziałek. Wg flo w czwartek powinnam dostać 🐒 ale to pierwszy cykl po tabletkach więc takie strzelanie z tą małpą. Dzisiaj pojawiły się większe bóle z krzyża, boleści podbrzusza się nasiliły i czuję lekkie parcie na pęcherz stale. Ciekawie wygląda ten cykl 🙈

💃28 | 🕺32 | 🐶

Przed ta cykle 30-70 dni

Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gajek wrote:
    Ja dzisiaj 10 dpo ale nie wytrzymałam i zrobiłam test. Jedyne co dojrzałam to ⚪ więc kolejne już właściwe testowanie w poniedziałek. Wg flo w czwartek powinnam dostać 🐒 ale to pierwszy cykl po tabletkach więc takie strzelanie z tą małpą. Dzisiaj pojawiły się większe bóle z krzyża, boleści podbrzusza się nasiliły i czuję lekkie parcie na pęcherz stale. Ciekawie wygląda ten cykl 🙈

Może to to, czekam na poniedziałek i aktualizacje 🤞

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Tofuszka Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Nigri ale piękna kreseczka! Gratulacje kochana ❤️ to dopiero ekspresowa klątwa prowadzącej 😂
    Pięknie nam się lipiec zaczyna ❤️

🌸 Kompotlinko, przykro mi, mam nadzieję że niedługo ujrzysz wymarzone dwie kreseczki 🫂

🌸 Dawdler trzymam kciuki za testowanie 🤞🏻

🌸 Gajek po tabletkach różnie to bywa z normowaniem się organizmu, przesyłam przytulasy bo to nie jest łatwe 🫂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca, 09:10

Kompotlinka, Nigri, Gajek lubią tę wiadomość

💁🏻‍♀'97, 💁🏼‍♂'95
    Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
    Starania od 02.2025r.

Leki: letrox, estrofem mite, duphaston

Sono-HSG 15.07 🤞
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gilgotka wrote:
    https://ibb.co/mCpn164b
    Dziewczyny ja wyłapałam właśnie pik
    Piękny, owocnych starań. 😉

Nigri lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Gajek Koleżanka

Wysłany: 4 lipca, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigri wrote:
    Może to to, czekam na poniedziałek i aktualizacje 🤞
    Dam znać na pewno! Choć ten cykl i tak jest sukcesem bo progesteron potwierdził, że owulacja była. Po latach słuchania od lekarzy, że owulacja będzie cudem jednak się udało. Choć niekoniecznie dzięki lekarzom. Wzięłam 2 lata temu zdrowie w swoje ręce, naczytałam się ogromu artykułów (pomogło też wykształcenie medyczne), porobilam badania i wprowadziłam suplementację.

Wgl to jak dziewczyny się tutaj wspierają jest tak ogromnie pomocne. Dla każdej z nas każdy cykl jest ciężki i to wsparcie na pewno dla wielu tutaj znaczy dużo. Ciszę się, że trafiłam tutaj ❤️

Nigri, Skowronek, Kompotlinka, lusix, Dawdler34, Xena89, Tofuszka, MiśkaK lubią tę wiadomość

💃28 | 🕺32 | 🐶

Przed ta cykle 30-70 dni

• Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    🌸 Dawdler kciuki na pokładzie.🤞🤞

🌸 Gajek tulę za biel. 🫂 Ale czekam z kciukami co kolejne dni przyniosą. 🤞🤞

Dziękuję bardzo dziewczyny za każde miłe słowo i za każdego kciuka. 🤗

Gajek, Nigri, KamilaAnt2026, Skowronek, Tofuszka lubią tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, to forum pomaga się nie poddawać. Mi dało przypływ energii i wiarę że zobaczę te 2 kreski. Pierwszy raz pojawiając się tutaj byłam już trochę zrezygnowana. Dziewczyny jesteście świetne i tak jak już nie raz było tu napisane super silne.❤️

Gajek, KamilaAnt2026, Złośnica.m, Kompotlinka, Skowronek, Monia•, Gosiaczkova, Dawdler34, mommytobe, aaandzia, Tofuszka, xSophie, MiśkaK, Konzzdi lubią tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • dzydzy Ekspertka

Wysłany: 4 lipca, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigri, piękne ⏸️ kreski. To nie pozostawia żadnych pytań :) Czekamy na wyniki bety dla potwierdzenia, ale to tylko formalność ❤️

Kompotlinka 🫂 bardzo trzymałam za Ciebie kciuki, nie puszczam ich jeszcze póki nie zameldujesz 🐒

🫂 tulę też wszystkie pozostałe dziewczyny za ⚪️ nie poddawajcie się!

U mnie 3 dpo. Zaczynam dzisiaj dupka, temp od 3 dni ładnie w górze. Niestety mój nastrój dostosowuje się do fazy lutealnej i czuję spadek pozytywnej energii i wiary w ten cykl. Zaczynam odliczenie do 10 i czekam na swoje testowanie.

Nigri, Kompotlinka, Tofuszka lubią tę wiadomość

👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
    starania od 02.2026
  • Anna_30 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nigiri gratulacje! Piękna kreseczka ❤️ trzymamy kciuki za kropeczka ❤️ a tak z ciekawości, co było w tym cyklu inaczej, oczywiście poza klątwą prowadzącej?

Kompotlinka 🫂🫂 przytulam za biel, jednak nadal trzymam kciuki ✊✊ póki nie ma @ jest nadzieja

Kompotlinka lubi tę wiadomość

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
  • Anna_30 Przyjaciółka

Wysłany: 4 lipca, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też miałam do Was dziewczyny przyjść z aktualizacją 16 lipca z pierwszej wizyty, ale oczywiście nie wytrzymałam i znalazłam szybszy termin do ginekologa.
    W 5 tygodniu 5 dniu według aplikacji był widoczny pęcherzyk ciężowy, pęcherzyk żółtkowy i zarodek z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️
    Teraz czekam na kolejną wizytę i jeśli na niej będzie wszystko dobrze, to uwierzę i się uspokoję, że będzie z tego dzidzi 👶🏻 na szczęście mam codzienne wymioty i mdłości, więc radar, że ciąża żyje - jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca, 10:08

Gajek, Nigri, shaylen, Monia•, Dawdler34, mommytobe, aaandzia, xSmerfetkax, Maalwii, Tofuszka, xSophie, MiśkaK, Konzzdi, Lisia00 lubią tę wiadomość

👱🏻‍♀️’95 🧔🏻‍♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻

01.26 ⏸️ (1 cs)
    02.26 💔 8 tc (6 tc)
    05.26 powrót do starań
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_30 wrote:
    Nigiri gratulacje! Piękna kreseczka ❤️ trzymamy kciuki za kropeczka ❤️ a tak z ciekawości, co było w tym cyklu inaczej, oczywiście poza klątwą prowadzącej?

Kompotlinka 🫂🫂 przytulam za biel, jednak nadal trzymam kciuki ✊✊ póki nie ma @ jest nadzieja

Chyba wszystko byli inaczej 🫣
    Nawet nie wiem tak naprawdę kiedy była konkretnie owulacja, bo nie miałam typowych dla siebie jej objawów. Strzelaliśmy w ciemno mniej więcej co 2 dzień. Po drugie piersi szybko zaczęły mnie bolec i puchnąć do takich rozmiarów które nosiłam w czasie poprzedniej ciąży. Staniki nie pasowały piersi wychodziły musialam wyciągnąć ciążowy. Taki mi się ostał na dnie szafy bo był praktycznie nie używany. I skoki temperatury 3 dni to wyglądało jakby trójkąty na wykresie rysowała. Raz spadała o 0.4, następnego dnia rosła o te , a później znów spadła o 0,5 i znowu do góry o 0.6 teraz się unormowała. Od trzech dni kręci mi się w głowie ale myślałam że to przez to że miałam zawieszki mózgu i wstrzymywałam nieświadomie oddech wtedy.🤷‍♀️
    To chyba wszystko 🤔

Anna_30, Tofuszka lubią tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_30 wrote:
    Ja też miałam do Was dziewczyny przyjść z aktualizacją 16 lipca z pierwszej wizyty, ale oczywiście nie wytrzymałam i znalazłam szybszy termin do ginekologa.
    W 5 tygodniu 5 dniu według aplikacji był widoczny pęcherzyk ciężowy, pęcherzyk żółtkowy i zarodek z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️
    Teraz czekam na kolejną wizytę i jeśli na niej będzie wszystko dobrze, to uwierzę i się uspokoję, że będzie z tego dzidzi 👶🏻 na szczęście mam codzienne wymioty i mdłości, więc rad, że ciąża żyje - jest :)

Bardzo się cieszę 😍
    Ale trochę też współczuję tych wymiotów.😕

Anna_30 lubi tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • Kompotlinka Autorytet

Wysłany: 4 lipca, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna_30 wrote:
    Teraz czekam na kolejną wizytę i jeśli na niej będzie wszystko dobrze, to uwierzę i się uspokoję, że będzie z tego dzidzi 👶🏻 na szczęście mam codzienne wymioty i mdłości, więc rad, że ciąża żyje - jest :)
    Pięknie! 🤩 Spokojnej ciąży Ci życzę. 🤗

Anna_30 lubi tę wiadomość

👩34 👦35 & 🐕 🐕

starania od 10.25
‹‹ 25 26 27 28 29 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ