Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Gilgotka udanych przytulanek. Oby zakończyły się ⏸️
Gilgotka, Nigri, MiśkaK lubią tę wiadomość
💃28 | 🕺32 | 🐶
Starania od 06/2026 - 1cs
IO, Pcos, niedoczynność tarczycy
3 lata brania tabletek antykoncepcyjnych
Przed ta cykle bezowulacyjne, torbiele jajnika
Przed ta cykle 30-70 dni
Leki- metformina 1000mg, symfaxin 37,5, euthyrox 50, biblok 2,5
Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e -
🌸 Kompotlinka 🫂, ale wiesz że ✊️ nadal zaciśnięte ❤️
🌸Nigri, czułam w kościach że to będzie twój udany cykl 😊
Kompotlinka lubi tę wiadomość
👩31 🧒29
♀️
* zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
* macica dwurożna
♂️
Morfologia pl. 1%
Starania od 09.25 - 11cs -
Dawdler34 wrote:U mnie brajan szaleje. Nie mam typowej @, takie bardzo lekkie brązowe plamienie (mam 13-14dpo), które trwa juz 3ci dzień. Brajan mówi- może jednak implantacyjne ? Temperatura też nie spadła..Ale zdrowy rozsądek mówi, że to hormony jeszcze szaleją
jak się @ nie rozkręci do jutra to i tak zrobię chyba test 🤣
Nigdy takich plamień nie miałam no ale teraz to wszystko jest możliwe
Dla pewności można zrobić 😉PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Dawdler34 wrote:U mnie brajan szaleje. Nie mam typowej @, takie bardzo lekkie brązowe plamienie (mam 13-14dpo), które trwa juz 3ci dzień. Brajan mówi- może jednak implantacyjne ? Temperatura też nie spadła..Ale zdrowy rozsądek mówi, że to hormony jeszcze szaleją
jak się @ nie rozkręci do jutra to i tak zrobię chyba test 🤣
Nigdy takich plamień nie miałam no ale teraz to wszystko jest możliwe
Też pewnie miałabym bratana skoro wcześniej tak nie miałaś. Trzymam kciuki za dwie kreski🍀🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Nigri gratulacje! Życzę nudnej ciąży ❤️ klątwa prowadzącej nabiera mocy 😊
Kompotlinka trzymam nadal kciuki za ciebie. Moja historia z pierwszą ciążą pokazuje, że nic jeszcze nie jest przesądzone 🤞🏼🔥❤️
Nigri, Kompotlinka lubią tę wiadomość
👩'91: niedoczynność tarczycy - Letrox
👨🦱'90: cukrzyca typu II - Siofor 500
07.2026 - zielone światło od endokrynologa i ginekologa, badania porobione, czekam na wyniki cytologii i HPV
15.06.2026 - TSH 1,68
24.03.2026 - TSH 2,43, FT4 12,87 (przeciwciała ujemne)
19.12.2025 - TSH 3,59 FT4 11,06
15.04.2021 Piotruś ♥️ -
Ja dzisiaj 10 dpo ale nie wytrzymałam i zrobiłam test. Jedyne co dojrzałam to ⚪ więc kolejne już właściwe testowanie w poniedziałek. Wg flo w czwartek powinnam dostać 🐒 ale to pierwszy cykl po tabletkach więc takie strzelanie z tą małpą. Dzisiaj pojawiły się większe bóle z krzyża, boleści podbrzusza się nasiliły i czuję lekkie parcie na pęcherz stale. Ciekawie wygląda ten cykl 🙈💃28 | 🕺32 | 🐶
Przed ta cykle 30-70 dni
Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e -
Gajek wrote:Ja dzisiaj 10 dpo ale nie wytrzymałam i zrobiłam test. Jedyne co dojrzałam to ⚪ więc kolejne już właściwe testowanie w poniedziałek. Wg flo w czwartek powinnam dostać 🐒 ale to pierwszy cykl po tabletkach więc takie strzelanie z tą małpą. Dzisiaj pojawiły się większe bóle z krzyża, boleści podbrzusza się nasiliły i czuję lekkie parcie na pęcherz stale. Ciekawie wygląda ten cykl 🙈
Może to to, czekam na poniedziałek i aktualizacje 🤞PCOS, ENDO, IO
🌸 Nigri ale piękna kreseczka! Gratulacje kochana ❤️ to dopiero ekspresowa klątwa prowadzącej 😂
Pięknie nam się lipiec zaczyna ❤️
🌸 Kompotlinko, przykro mi, mam nadzieję że niedługo ujrzysz wymarzone dwie kreseczki 🫂
🌸 Dawdler trzymam kciuki za testowanie 🤞🏻
🌸 Gajek po tabletkach różnie to bywa z normowaniem się organizmu, przesyłam przytulasy bo to nie jest łatwe 🫂Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca, 09:10
Kompotlinka, Nigri, Gajek lubią tę wiadomość
💁🏻♀'97, 💁🏼♂'95
Niedoczynność tarczycy, nadwaga, niedomoga lutealna nieregularne cykle długości 26-38 dni.
Starania od 02.2025r.
Leki: letrox, estrofem mite, duphaston
Sono-HSG 15.07 🤞 -
Dam znać na pewno! Choć ten cykl i tak jest sukcesem bo progesteron potwierdził, że owulacja była. Po latach słuchania od lekarzy, że owulacja będzie cudem jednak się udało. Choć niekoniecznie dzięki lekarzom. Wzięłam 2 lata temu zdrowie w swoje ręce, naczytałam się ogromu artykułów (pomogło też wykształcenie medyczne), porobilam badania i wprowadziłam suplementację.Nigri wrote:Może to to, czekam na poniedziałek i aktualizacje 🤞
Wgl to jak dziewczyny się tutaj wspierają jest tak ogromnie pomocne. Dla każdej z nas każdy cykl jest ciężki i to wsparcie na pewno dla wielu tutaj znaczy dużo. Ciszę się, że trafiłam tutaj ❤️
Nigri, Skowronek, Kompotlinka, lusix, Dawdler34, Xena89, Tofuszka, MiśkaK lubią tę wiadomość
💃28 | 🕺32 | 🐶
Przed ta cykle 30-70 dni
🌸 Dawdler kciuki na pokładzie.🤞🤞
🌸 Gajek tulę za biel. 🫂 Ale czekam z kciukami co kolejne dni przyniosą. 🤞🤞
Dziękuję bardzo dziewczyny za każde miłe słowo i za każdego kciuka. 🤗
Gajek, Nigri, KamilaAnt2026, Skowronek, Tofuszka lubią tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Tak, to forum pomaga się nie poddawać. Mi dało przypływ energii i wiarę że zobaczę te 2 kreski. Pierwszy raz pojawiając się tutaj byłam już trochę zrezygnowana. Dziewczyny jesteście świetne i tak jak już nie raz było tu napisane super silne.❤️
Gajek, KamilaAnt2026, Złośnica.m, Kompotlinka, Skowronek, Monia•, Gosiaczkova, Dawdler34, mommytobe, aaandzia, Tofuszka, xSophie, MiśkaK, Konzzdi lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
Nigri, piękne ⏸️ kreski. To nie pozostawia żadnych pytań
Czekamy na wyniki bety dla potwierdzenia, ale to tylko formalność ❤️
Kompotlinka 🫂 bardzo trzymałam za Ciebie kciuki, nie puszczam ich jeszcze póki nie zameldujesz 🐒
🫂 tulę też wszystkie pozostałe dziewczyny za ⚪️ nie poddawajcie się!
U mnie 3 dpo. Zaczynam dzisiaj dupka, temp od 3 dni ładnie w górze. Niestety mój nastrój dostosowuje się do fazy lutealnej i czuję spadek pozytywnej energii i wiary w ten cykl. Zaczynam odliczenie do 10 i czekam na swoje testowanie.
Nigri, Kompotlinka, Tofuszka lubią tę wiadomość
👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
starania od 02.2026 -
Nigiri gratulacje! Piękna kreseczka ❤️ trzymamy kciuki za kropeczka ❤️ a tak z ciekawości, co było w tym cyklu inaczej, oczywiście poza klątwą prowadzącej?
Kompotlinka 🫂🫂 przytulam za biel, jednak nadal trzymam kciuki ✊✊ póki nie ma @ jest nadzieja
Kompotlinka lubi tę wiadomość
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
Ja też miałam do Was dziewczyny przyjść z aktualizacją 16 lipca z pierwszej wizyty, ale oczywiście nie wytrzymałam i znalazłam szybszy termin do ginekologa.
W 5 tygodniu 5 dniu według aplikacji był widoczny pęcherzyk ciężowy, pęcherzyk żółtkowy i zarodek z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️
Teraz czekam na kolejną wizytę i jeśli na niej będzie wszystko dobrze, to uwierzę i się uspokoję, że będzie z tego dzidzi 👶🏻 na szczęście mam codzienne wymioty i mdłości, więc radar, że ciąża żyje - jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca, 10:08
Gajek, Nigri, shaylen, Monia•, Dawdler34, mommytobe, aaandzia, xSmerfetkax, Maalwii, Tofuszka, xSophie, MiśkaK, Konzzdi, Lisia00 lubią tę wiadomość
👱🏻♀️’95 🧔🏻♂️’95 - starania o pierwsze 👶🏻
01.26 ⏸️ (1 cs)
02.26 💔 8 tc (6 tc)
05.26 powrót do starań -
Anna_30 wrote:Nigiri gratulacje! Piękna kreseczka ❤️ trzymamy kciuki za kropeczka ❤️ a tak z ciekawości, co było w tym cyklu inaczej, oczywiście poza klątwą prowadzącej?
Kompotlinka 🫂🫂 przytulam za biel, jednak nadal trzymam kciuki ✊✊ póki nie ma @ jest nadzieja
Chyba wszystko byli inaczej 🫣
Nawet nie wiem tak naprawdę kiedy była konkretnie owulacja, bo nie miałam typowych dla siebie jej objawów. Strzelaliśmy w ciemno mniej więcej co 2 dzień. Po drugie piersi szybko zaczęły mnie bolec i puchnąć do takich rozmiarów które nosiłam w czasie poprzedniej ciąży. Staniki nie pasowały piersi wychodziły musialam wyciągnąć ciążowy. Taki mi się ostał na dnie szafy bo był praktycznie nie używany. I skoki temperatury 3 dni to wyglądało jakby trójkąty na wykresie rysowała. Raz spadała o 0.4, następnego dnia rosła o te , a później znów spadła o 0,5 i znowu do góry o 0.6 teraz się unormowała. Od trzech dni kręci mi się w głowie ale myślałam że to przez to że miałam zawieszki mózgu i wstrzymywałam nieświadomie oddech wtedy.🤷♀️
To chyba wszystko 🤔
Anna_30, Tofuszka lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
Anna_30 wrote:Ja też miałam do Was dziewczyny przyjść z aktualizacją 16 lipca z pierwszej wizyty, ale oczywiście nie wytrzymałam i znalazłam szybszy termin do ginekologa.
W 5 tygodniu 5 dniu według aplikacji był widoczny pęcherzyk ciężowy, pęcherzyk żółtkowy i zarodek z bijącym serduszkiem ❤️❤️❤️
Teraz czekam na kolejną wizytę i jeśli na niej będzie wszystko dobrze, to uwierzę i się uspokoję, że będzie z tego dzidzi 👶🏻 na szczęście mam codzienne wymioty i mdłości, więc rad, że ciąża żyje - jest
Bardzo się cieszę 😍
Ale trochę też współczuję tych wymiotów.😕
Anna_30 lubi tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
Pięknie! 🤩 Spokojnej ciąży Ci życzę. 🤗Anna_30 wrote:Ja też miałam do Was dziewczyny przyjść z aktualizacją 16 lipca z pierwszej wizyty, ale oczywiście nie wytrzymałam i znalazłam szybszy termin do ginekologa.
Teraz czekam na kolejną wizytę i jeśli na niej będzie wszystko dobrze, to uwierzę i się uspokoję, że będzie z tego dzidzi 👶🏻 na szczęście mam codzienne wymioty i mdłości, więc rad, że ciąża żyje - jest
Anna_30 lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25