Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogromne gratulacje! ❤️
Nigri lubi tę wiadomość
Starania o 1🤱👶 od maja 2021
W międzyczasie puste 🥚 płodowe
(łyżeczkowanie 9 tydz)
Psia mama 🐕🐩 x2
30.09.2021 -> ⏸
1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
6.10.2021 -> 620 mIU/ml
8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
...
12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
(Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, silne stawianie macicy, nadciśnienie w ciąży)
Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026
Amh 0,6 ng/ml❌
Endometrioza ❌❓
PCOS androgenowe ❌❓
FSH 8,5
LH 4,03
Estradiol ❌
prolaktyna ❌
DHEA-SO4 ❌
testosteron ❌
SHBG ✅
17-OHP ❌
androstendion ❌
kortyzol ✅
testosteron wolny ✅ -
Nigri wrote:Joajoajoa to niedobrze☹️ masz jakieś inne dolegliwości, a lekarz powiedział cóż to się przypałętało?
Xena89 ale jutro jest czwarty są dwie osoby wpisane, w tym ja dodatkowo 😂
Maalwi to wszystkiego najlepszego dla męża i miłej imprezki 😉
Taak! Przepraszam, oczywiście sobie źle popatrzyłam. 😅
Nigri gratulacje! ❤️ powodzenia dla kropka, żeby rósł pięknie!
Kompotlinka czy to był 11dpo?
U mnie dziś biało, także wczorajsza kreska to też pewnie jakaś linia parowania lub wadliwy test. Dziś rano na 1/4 paska sie pokazala kreska wiec dla pewnosci z tego samego moczu powtorzylam drugi test ale vizir. Nie wiem po co to sobie robie zamiast jak człowiek zaczekać do 13 dpo. 😅 w czwartek mamy wizyte w klinice i to chyba były nasze ostatnie starania naturalne więc narzuciłam sobie ogromna presje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca, 07:55
Nigri lubi tę wiadomość
👩🏼94' + 👨🏼93' + 🐕
starania od 1.2025
7.2025 poronienie 7 tyg. 💔
5.2026 cb (beta HCG max 37) 💔
ona❌: łagodnie dodatnie aps, pai w homo, VR2 i mthfr w hetero, prolaktyna 35ng/ml (dostinex), cytokiny - silna nierównowaga prozapalna, łagodna adenomioza, ureaplasma parvum w macicy (doksycylina), dysbioza mikrobioty macicy (lactobacillus 59%), kir Bx (brak 2DS1)
🆗cross match 4,1%, allo-mlr 29%, immunofenotyp ok, kariotyp prawidłowy, hormony, tarczyca, glukoza, homocysteina, witamina D, cd 138 ujemne, cd 56 100/mm2, ANA, ASA ok.
on ❌: po operacji żylaków powrózka nasiennego, morfologia 3%, fragmentacja DNA 18,8%.
🆗koncentracja 82mln, ruch i żywotność ok, MAR, HBA, ROS ok, prawidłowy kariotyp, hormony.
6-7.2026 ostatni cykl starań naturalnych z encorton, clexane, progesteron, acard i accofil.
8.2026 planowany start symulacji i punkcja. -
Tak, dziś 11dpo.Xena89 wrote:Taak! Przepraszam, oczywiście sobie źle popatrzyłam. 😅
U mnie dziś biało, także wczorajsza kreska to też pewnie jakaś linia parowania lub wadliwy test. Dziś rano na 1/4 paska sie pokazala kreska wiec dla pewnosci z tego samego moczu powtorzylam drugi test ale vizir. Nie wiem po co to sobie robie zamiast jak człowiek zaczekać do 13 dpo. 😅 w czwartek mamy wizyte w klinice i to chyba były nasze ostatnie starania naturalne więc narzuciłam sobie ogromna presje.
Ale u Ciebie chyba dopiero 9dpo, tak? To bardzo wcześnie. Trzymam kciuki za kolejne dni. 🤞🤞😉 Bardzo współczuję tych oszukańców. 😖
Xena89 lubi tę wiadomość
👩34 👦35 & 🐕 🐕
starania od 10.25 -
Przytulam za biel ale jak u ciebie 11dpo to jeszcze nadzieja jestKompotlinka wrote:Tak, dziś 11dpo.
Ale u Ciebie chyba dopiero 9dpo, tak? To bardzo wcześnie. Trzymam kciuki za kolejne dni. 🤞🤞😉 Bardzo współczuję tych oszukańców. 😖
Kompotlinka, Nigri lubią tę wiadomość
-
Xena89 wrote:Taak! Przepraszam, oczywiście sobie źle popatrzyłam. 😅
U mnie dziś biało, także wczorajsza kreska to też pewnie jakaś linia parowania lub wadliwy test. Dziś rano na 1/4 paska sie pokazala kreska wiec dla pewnosci z tego samego moczu powtorzylam drugi test ale vizir. Nie wiem po co to sobie robie zamiast jak człowiek zaczekać do 13 dpo. 😅 w czwartek mamy wizyte w klinice i to chyba były nasze ostatnie starania naturalne więc narzuciłam sobie ogromna presje.
Spoko ja dość często kilka razy sprawdzam na telefon dni bo mi uciekają 🤣
I przykro mi z powodu bieli, oby później zmieniła się w ładną kreskę😉PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Dziękuję dziewczyny❤️
Tak ten dzień zaczął się pięknie, taki man skok adrenaliny że normlanie całą chatę ogarniam aby się wyciszyć. 🤣
Jutro powtórzę test mam nadzieję że te kreski dalej tam będą bo jakoś ciężko nam zaakceptować ten fakt. Cieszymy się ale gdzieś z tyłu głowy, a co jeśli to jakaś pomyłka albo coś.🫣
Co do klątwy jak będzie wszystko ok, to aż miło mi będzie ją przekazać na przyszły miesiąc któreś z was 🥰
xSophie, Kompotlinka, Tofuszka, Anna_30, Maalwii, Konzzdi lubią tę wiadomość
PCOS, ENDO, IO
09.2025 początek starań -
Piękna krecha! Gratulacje 🍀 ale emocje od rana !
Nigri lubi tę wiadomość
🙎🏻♀️91' 🧔🏻♂️94'
9 latek na pokładzie
09.2025 - bio chem 💔
starania od 05.2026
-niedoczynność tarczycy -
Gratulacje!!! Jednak klątwa prowadzącej działa 😂💗
Nigri lubi tę wiadomość
👱♀️29👱♂️30+🐈+🐕
Początek starań 06.23 🥲
*prawy jajowód niedrożny
17cs 20.11.24 wyraźne ⏸️ 🥹❤️
31.07.25 Narodziny 🩷 3060g 53cm
05.26 wracamy do gry 🤞
Czy ponownie stanie się CUD? 🥹
07.26 stał sie cud✨️
2cs 2.07 wyraźne ⏸️🥹❤️
Oto zaczyna się nowy rozdział -pisany małymi stópkami, pierwszymi uśmiechami i niezliczoną ilością nowych emocji

-
Brawo oo!! Rośnij kropeczku 😍😍❤️❤️🤞🤞🤞
Nigri lubi tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Nigri Mamusiu przepiękny test!! Cudownie widzieć te kreseczki 🥰🙌
Kompotlinka przytulam mocno, ale równie mocno trzymam kciuki dalej 🙏
Xena Ciebie również przytulam i wciąż wierzę, że się Tobie uda 🥰
Kompotlinka, Nigri lubią tę wiadomość
starania od 06.2026
🙋♀️29 🙋🏻♂️28 + 🐈🐈⬛🐈 -
U mnie brajan szaleje. Nie mam typowej @, takie bardzo lekkie brązowe plamienie (mam 13-14dpo), które trwa juz 3ci dzień. Brajan mówi- może jednak implantacyjne ? Temperatura też nie spadła..Ale zdrowy rozsądek mówi, że to hormony jeszcze szaleją
jak się @ nie rozkręci do jutra to i tak zrobię chyba test 🤣
Nigdy takich plamień nie miałam no ale teraz to wszystko jest możliweWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca, 08:41
Nigri, aaandzia lubią tę wiadomość
👩💼91' 🧑💼80' + 🐕
01.11.2025 - odstawienie antykoncepcji
08.03.2026 - ⏸️
28.03.2026 - 0.48cm ❤️ 6w
04.04.2026 - 0.51cm 💔
10.04.2026 - poronienie zatrzymane (farmakologia) 💔👼
🌈jeszcze będzie pięknie 🤞 -
Nigri gratulacje! 🥰♥️ Kreska bardzo wyraźna, więc beta musi już być wysoko!
Kompotlinka 🫂 oby było za wcześnie 🤞
Nigri, Kompotlinka lubią tę wiadomość
💃35 |🕺37 | 👶 5
Nieregularne starania od czerwca 2023 do listopada 2024(10 cs)
Obecnie powrót do starań od 05.2026
Diagnoza in progress...