Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢
Odpowiedz

Lipiec spędzę w stogu siana wyczaiłam tam bociana!🫰🫢

Oceń ten wątek:
  • Gosiaczkova Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elgenda wrote:
    Gosiaczkova, rozumiem :(
    Życie ma takie tempo, że ciężko o spokój.

Swoją drogą mój mąż był uzależniony od kropli do nosa. Na pierwszej randce musieliśmy podejść pod jego balkon, aby zrzucono mu krople, bo zapomniał i powiedział, że bez nich się udusi 😆 Miałam takie wtf, bo nie wiedziałam, że można mieć takie uzależnienie. Po 3 latach związku stopniowo odstawialiśmy, psikał tylko do jednej dziurki i w końcu do żadnej.

Ja od zawsze coś stosowałam 😶 pamiętam, że jeszcze jak byłam dzieckiem i jeździłam na kolonie to musiałam koniecznie mieć zapas kropli.. w poprzedniej ciąży przez moment miałam przerwę ale ginekolog pozwolił mi wrócić do kropli tylko w małym stężeniu i tak znowu wróciłam do uzależnienia 😅
    Nawet nie wiesz jaki wstyd mi było przyznać się przed kimś do tego 🙈😅 nawet lekarzom ...
    ale na szczęście chyba już mam to za sobą a przynajmniej mam taką nadzieję

Starania o 1🤱👶 od maja 2021

W międzyczasie puste 🥚 płodowe
    (łyżeczkowanie 9 tydz)

Psia mama 🐕🐩 x2

30.09.2021 -> ⏸
    1.10.2021 -> ⏸; beta 85,910 mIU/ml
    2.10.2021 -> beta 142,7 mIU/ml
    6.10.2021 -> 620 mIU/ml
    8.10.2021 -> pęcherzyk 5 mm 🥰
    ...
    12.05.2022 -> Majusia ur 35 tc 💖
    (Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, silne stawianie macicy, nadciśnienie w ciąży)

Kolejne starania o rodzeństwo dla 🐣 maj 2026

Amh 0,6 ng/ml❌
    Endometrioza ❌❓
    PCOS androgenowe ❌❓
    FSH 8,5
    LH 4,03
    Estradiol ❌
    prolaktyna ❌
    DHEA-SO4 ❌
    testosteron ❌
    SHBG ✅
    17-OHP ❌
    androstendion ❌
    kortyzol ✅
    testosteron wolny ✅
  • Gajek Koleżanka

Wysłany: 9 lipca, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczkova wrote:
    Ja niestety palę razem z mężem i jakoś mega trudno mi rzucić przez stresy w pracy 😣 kiedyś było prościej.. nawet krople do nosa odstawiłam a byłam uzależniona od kiedy pamiętam a z papierosami nie umiem...
    Dodatkowo teraz się zastanawiam jakbym była w ciąży to co z bisocardem, który biorę na tachykardię.. od kiedy go zażywam czuję się dużo spokojniejsza więc boję się że jak go odstawię to nie dość że będą problemy z tętnem, ciśnieniem to jeszcze znowu będę mega nerwowa 😶 jakiś kiepski ten dzień i mam jakiegoś dolka
    Ja jestem aktualnie na bibloku ale to ta sama grupa na tachykardię. Teoretycznie można je zostawić na czas ciąży lub lekarz może zmienić na takie, które mają więcej badań u kobiet w ciąży. Na pewno nie zostaniesz bez leku bo jednak tachykardia może być niebezpieczna bo za mocno obciąża organizm ( który i tak w ciąży jest obciążony). Jak już zobaczysz te ⏸️ powinnaś udać się do swojego kardiologa na zmianę leku

Gosiaczkova lubi tę wiadomość

💃28 | 🕺32 | 🐶

Starania od 06/2026 - 1cs

IO, Pcos, niedoczynność tarczycy
    3 lata brania tabletek antykoncepcyjnych
    Przed ta cykle bezowulacyjne, torbiele jajnika
    Przed ta cykle 30-70 dni

Leki- metformina 1000mg, symfaxin 37,5, euthyrox 50, biblok 2,5

Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e
  • Gosiaczkova Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gajek wrote:
    Ja jestem aktualnie na bibloku ale to ta sama grupa na tachykardię. Teoretycznie można je zostawić na czas ciąży lub lekarz może zmienić na takie, które mają więcej badań u kobiet w ciąży. Na pewno nie zostaniesz bez leku bo jednak tachykardia może być niebezpieczna bo za mocno obciąża organizm ( który i tak w ciąży jest obciążony). Jak już zobaczysz te ⏸️ powinnaś udać się do swojego kardiologa na zmianę leku

Kardiolog już mi zapowiedział, że będziemy bisocard całkowicie odstawiać szczególnie na 1 trymestr i, że chciałby wdrożyć sam magnez.. ale magnez biorę cały czas a poza tym w poprzedniej ciąży miałam bardzo wysoką dawkę magnezu na skurcze a i tak nic nie dał... więc martwię się czy to coś da 😣 aktualnie już redukujemy bisocard bo miałam dużą dawkę
    Mam jak coś tylko tachykardię zatokowa ale dochodziła do 175. Ty masz jakiś rodzaj arytmii czy też zatokowa?

Jeszcze mam testować 15.07 a lekarz jest na urlopie 😅

(łyżeczkowanie 9 tydz)

Psia mama 🐕🐩 x2

30.09.2021 -> ⏸
    6.10.2021 -> 620 mIU/ml
    ...
    (Powikłana cc, leukocytoza i rosnące crp o nieokreślonym podłożu, niewydolność szyjki od 25 tc, silne stawianie macicy, nadciśnienie w ciąży)

Amh 0,6 ng/ml❌
    Endometrioza ❌❓
    PCOS androgenowe ❌❓
    FSH 8,5
    LH 4,03
    Estradiol ❌
    prolaktyna ❌
    DHEA-SO4 ❌
    testosteron ❌
    SHBG ✅
    17-OHP ❌
    androstendion ❌
    kortyzol ✅
    testosteron wolny ✅
  • Gajek Koleżanka

Wysłany: 9 lipca, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje, że 🐒 odpuściła w 3 DC, kolejne 2 dni było malutkie brązowe plamienie i tyle. Dzisiaj 5dc i w sumie plamienie się skończyło. A tak bałam się tego pierwszego naturalnego okresu bo jednak poprzednie było jeszcze z odstawienia. Przed tabletkami miałam bite 7/8 dni bardzo obfitego okresu z ogromnymi bólami. Ten przeszłam nawet delikatniej niż na tabletkach więc nie wiem czy się cieszyć czy martwić. W poniedziałek lub wtorek chce zrobić badania krwi a na 17dc jestem umówiona do ginekologa

Gosiaczkova, aaandzia, Elgenda, Tofuszka, MiśkaK lubią tę wiadomość

💃28 | 🕺32 | 🐶

Przed ta cykle 30-70 dni

Suple - fertistim+nac/prenacaps ovi, omega 3, zincas forte, selen, metylo-b12, magnez, sanprobi super formula, maślan sodu,essentiale max, witamina e
  • Lucy_26 Debiutantka

Wysłany: 9 lipca, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elgenda wrote:
    Gosiaczkova, rozumiem :(
    Życie ma takie tempo, że ciężko o spokój.

Swoją drogą mój mąż był uzależniony od kropli do nosa. Na pierwszej randce musieliśmy podejść pod jego balkon, aby zrzucono mu krople, bo zapomniał i powiedział, że bez nich się udusi 😆 Miałam takie wtf, bo nie wiedziałam, że można mieć takie uzależnienie. Po 3 latach związku stopniowo odstawialiśmy, psikał tylko do jednej dziurki i w końcu do żadnej.

Ja też byłam uzależniona od tych kropli w młodości. Nie rozstawałam się z nimi, a i tak wiecznie miałam zatkany nos. W końcu na studiach poszłam do laryngologa i wybił mi je z głowy. Ja nawet nie wiedziałam, że można się od tego uzależnić xd Od tamtej pory na szczęście nie używam i nawet nie tęsknię. Mam swój sprawdzony zestaw na katar i się go trzymam :)

👩🏼33 🧔🏻‍♂️36

13.12.2024 3340 g 52 cm💙

starania o drugie 👶 od 04.2026 (4 cs)

💊 Euthyrox, wit. D₃, kwas foliowy metylowany, cynk, wit. C 1000
  • Gosiaczkova Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy_26 wrote:
    Ja też byłam uzależniona od tych kropli w młodości. Nie rozstawałam się z nimi, a i tak wiecznie miałam zatkany nos. W końcu na studiach poszłam do laryngologa i wybił mi je z głowy. Ja nawet nie wiedziałam, że można się od tego uzależnić xd Od tamtej pory na szczęście nie używam i nawet nie tęsknię. Mam swój sprawdzony zestaw na katar i się go trzymam :)

Podziel się proszę swoim zestawem dobry czlowieku 🙏🏻

(łyżeczkowanie 9 tydz)

Psia mama 🐕🐩 x2

30.09.2021 -> ⏸
    6.10.2021 -> 620 mIU/ml
    ...

Amh 0,6 ng/ml❌
    Endometrioza ❌❓
    PCOS androgenowe ❌❓
    FSH 8,5
    LH 4,03
    Estradiol ❌
    prolaktyna ❌
    DHEA-SO4 ❌
    testosteron ❌
    SHBG ✅
    17-OHP ❌
    androstendion ❌
    kortyzol ✅
    testosteron wolny ✅
  • Bimbam Nowa

Wysłany: 9 lipca, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Byłam kiedyś tu na forum pod innym nickiem starając się o pierwsze dziecko. Teraz mam już dwójkę. 07 lipca zobaczyłam dwie kreski. Nie wiem czy to miejsce dla mnie, bo jestem cholernie przerażona ale chcę spróbować sie z tym oswoić.

Marcycha, Konzzdi, Tofuszka, Słonecznik90 lubią tę wiadomość

• Lucy_26 Debiutantka

Wysłany: 9 lipca, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczkova wrote:
    Podziel się proszę swoim zestawem dobry czlowieku 🙏🏻
    Ależ z miłą chęcią 😁 U mnie to najczęściej zwykła woda morska (niby nic a serio, duża ulga). Jak już załapie katar, to wlatuje Sinulan express forte do psikania (bezpieczny w ciąży inc) i Sudafed (tu już przeciwwskazany w ciąży). I na tym jadę do ustąpienia objawów. A odkąd odstawiłam krople, to katar mam nie 3-4 razy w roku, tylko raz na 2 lata (przypadek? 🫢). Teraz jak mnie złapało mocno, to jeszcze robiłam inhalacje nowo kupionym nebulizatorem z olejku eukaliptusowego bodajże.

👩🏼33 🧔🏻‍♂️36

13.12.2024 3340 g 52 cm💙

• Gajek Koleżanka

Wysłany: 9 lipca, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczkova wrote:
    Kardiolog już mi zapowiedział, że będziemy bisocard całkowicie odstawiać szczególnie na 1 trymestr i, że chciałby wdrożyć sam magnez.. ale magnez biorę cały czas a poza tym w poprzedniej ciąży miałam bardzo wysoką dawkę magnezu na skurcze a i tak nic nie dał... więc martwię się czy to coś da 😣 aktualnie już redukujemy bisocard bo miałam dużą dawkę
    Mam jak coś tylko tachykardię zatokowa ale dochodziła do 175. Ty masz jakiś rodzaj arytmii czy też zatokowa?

Jeszcze mam testować 15.07 a lekarz jest na urlopie 😅
    Tak zatokowa z niedomykalnością 2 zastawek. To dziwne, mi mój powiedział że nie odstawia się całkiem jeśli tętno przekraczało bez leków 150. Hmm z magnezem też lepiej nie przekraczać, zwłaszcza w ciąży. Ja bym na twoim miejscu skonsultowała to z innym kardiologiem jak już zajdziesz w ciążę. A na tej dawce 1,75 puls przekracza ci 100 uderzeń?

💃28 | 🕺32 | 🐶

Przed ta cykle 30-70 dni

• Gajek Koleżanka

Wysłany: 9 lipca, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy_26 wrote:
    Ależ z miłą chęcią 😁 U mnie to najczęściej zwykła woda morska (niby nic a serio, duża ulga). Jak już załapie katar, to wlatuje Sinulan express forte do psikania (bezpieczny w ciąży inc) i Sudafed (tu już przeciwwskazany w ciąży). I na tym jadę do ustąpienia objawów. A odkąd odstawiłam krople, to katar mam nie 3-4 razy w roku, tylko raz na 2 lata (przypadek? 🫢). Teraz jak mnie złapało mocno, to jeszcze robiłam inhalacje nowo kupionym nebulizatorem z olejku eukaliptusowego bodajże.
    Przy nebulizatorze uważaj z olejkami eterycznymi bo mogą zapchać go i uszkodzić. Z tymi kroplami na katar jest tak że w pewnym momencie to one wywołują katar dlatego tyle ludzi się od nich uzależnia. Bezpieczny okres stosowania to 6/7 dni max. Najgorsze jak przychodzą właśnie młode osoby i proszą od razu po 4 opakowania i są w szoku jak tłumacze o uzależnieniu i sposobach odstawienia

💃28 | 🕺32 | 🐶

Przed ta cykle 30-70 dni

• Lucy_26 Debiutantka

Wysłany: 9 lipca, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gajek, o widzisz, dzięki za radę, nie wiedziałam 🫣 A co byś poleciła w zamian?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca, 21:55

👩🏼33 🧔🏻‍♂️36

13.12.2024 3340 g 52 cm💙

• Gajek Koleżanka

Wysłany: 9 lipca, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy_26 wrote:
    Gajek, o widzisz, dzięki za radę, nie wiedziałam 🫣
    Można kupić gotowe ampułki soli fizjologicznej hipertoniczne ( jest bardziej stężona i pomaga przy obrzęku), z dodatkiem kwasu hialuronowego lub taki ectodose z dodatkiem ektoiny ale to już wyższa półka cenowa. One mają już te dodatki z odpowiednią wielkością cząsteczek i nie uszkodzona nebulizatora. Te olejki eteryczne pojedyncze czy mieszanki są super ale na gorącą wodę w garnku. Nie jestem pewna czy nadają się do aromaterapii w tych dyfuzorach bo tutaj już się nie znam

💃28 | 🕺32 | 🐶

Przed ta cykle 30-70 dni

• Gosiaczkova Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gajek wrote:
    Tak zatokowa z niedomykalnością 2 zastawek. To dziwne, mi mój powiedział że nie odstawia się całkiem jeśli tętno przekraczało bez leków 150. Hmm z magnezem też lepiej nie przekraczać, zwłaszcza w ciąży. Ja bym na twoim miejscu skonsultowała to z innym kardiologiem jak już zajdziesz w ciążę. A na tej dawce 1,75 puls przekracza ci 100 uderzeń?

Mam aktualnie dawkę 2,5 (schodziłam z 7,5) i w spoczynku narazie jest ok, myślę, że jest to związane z tym, że wcześniej miałam bardzo stresujący czas w pracy - czas składania zeznań podatkowych a teraz jest spokojniej więc już tak nie skacze. Generalnie chodzę do 2 kardiologów bo 1 normalnie z pakietu medycznego a 2 z koordynowanej opieki medycznej ale do tego 2 to nawet nie liczę, że szybko się dostanę😅 oboje mówili, że bisocard się w ciąży nie stosuje, 1 powiedział o magnezie a 2 po prostu że trzeba czymś zastąpić

(łyżeczkowanie 9 tydz)

Psia mama 🐕🐩 x2

30.09.2021 -> ⏸
    6.10.2021 -> 620 mIU/ml
    ...

Amh 0,6 ng/ml❌
    Endometrioza ❌❓
    PCOS androgenowe ❌❓
    FSH 8,5
    LH 4,03
    Estradiol ❌
    prolaktyna ❌
    DHEA-SO4 ❌
    testosteron ❌
    SHBG ✅
    17-OHP ❌
    androstendion ❌
    kortyzol ✅
    testosteron wolny ✅
  • Gosiaczkova Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gajek wrote:
    Przy nebulizatorze uważaj z olejkami eterycznymi bo mogą zapchać go i uszkodzić. Z tymi kroplami na katar jest tak że w pewnym momencie to one wywołują katar dlatego tyle ludzi się od nich uzależnia. Bezpieczny okres stosowania to 6/7 dni max. Najgorsze jak przychodzą właśnie młode osoby i proszą od razu po 4 opakowania i są w szoku jak tłumacze o uzależnieniu i sposobach odstawienia

Teraz coraz więcej lekarzy i farmaceutów o tym na szczescie mówi .. kiedys nikt sie nie zakaknal o uzależnieniu od kropli a one całkowicie niszczą śluzówkę po dłuższym stosowaniu .. ja mam plan nigdy nie dotknąć żadnych kropli do nosa obkurczających śluzówkę ale co z tego wyjdzie to nie wiem... bo zatkany nos mam co wieczór (alergie) a zapalenia zatok też kilka razy w roku , do tego jeszcze migdałki do wycięcia pewnie też nie pomagają bo jak zapalenie zatok to potem angina

Elgenda lubi tę wiadomość

(łyżeczkowanie 9 tydz)

Psia mama 🐕🐩 x2

30.09.2021 -> ⏸
    6.10.2021 -> 620 mIU/ml
    ...

Amh 0,6 ng/ml❌
    Endometrioza ❌❓
    PCOS androgenowe ❌❓
    FSH 8,5
    LH 4,03
    Estradiol ❌
    prolaktyna ❌
    DHEA-SO4 ❌
    testosteron ❌
    SHBG ✅
    17-OHP ❌
    androstendion ❌
    kortyzol ✅
    testosteron wolny ✅
  • dzydzy Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiście wątek się rozkręcił na maxa. Jeden dzień gdzieś nie miałam czasu spojrzeć i tyle stron do nadrobienia 🙈

Kompotlinka - klima jest najgorsza. Mam nadzieję, że szybko ci przejdzie. Często masz problemy z zatokami czy to jednorazowa akcja?
    KamilaAnt - na pewno zrobiłaś dobre wrażenie :) do kiedy mają dać ci feedback?

👩🏻36 lat 👦🏻36 lat
    starania od 02.2026
  • Nigri Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elgenda wrote:
    Odwołuję jutrzejszą betę. Właśnie poszłam do toalety, a tam przyschnięty, brązowy śluz na majtkach :/ Na papierze już więcej nie było. Znów bym poszła i zobaczyła wynik ujemny xD

Ja na twoim miejscu i tak bym ją zrobiła. To tylko trochę śluzu, może wyleciało trochę starej krwi. Albo zrób ją w poniedziałek jak się nic więcej nie wydarzy.

Gosiaczkova, Elgenda lubią tę wiadomość

PCOS, ENDO, IO

09.2025 początek starań
  • KamilaAnt2026 Ekspertka

Wysłany: 9 lipca, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczkova wrote:
    Ej co do rozmowy to wiesz czasem takie paplanie sie okazuje .zbawienne 😅
    Na rozmowach wielokrotnie odpowiadałam tylko rzeczowo i na zadane pytania i nikt mnie nie chciał.. a jak poszłam na rozmowę i paplałam bez ładu i składu, bez konkretów a samymi przykładami.
    W dodatku na pytanie "jakie miałam największe wyzwanie w życiu" odpowiedziałam "rodzicielstwo" to mnie przyjęli 😅 a byłam pewna, że wypadłam beznadziejnie i nawet nie brałam pod uwagę, że mnie zatrudnia
    Hahaha co ty 🤣 no to niezła historia. Tocproszw o trzymanie kciukasów 😊😊 ale najpierw za udany cykl ,bo okaze sie to wwzysyko praktycznie w jednym czasie 😊

Nigri, Gosiaczkova, MiśkaK lubią tę wiadomość

👩31 🧒29

♀️
    * zmagam się z plamieniami od 7dpo do @
    * macica dwurożna

♂️
    Morfologia pl. 1%

Starania od 09.25 - 11cs

Wysłany: 9 lipca, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzydzy wrote:
    Rzeczywiście wątek się rozkręcił na maxa. Jeden dzień gdzieś nie miałam czasu spojrzeć i tyle stron do nadrobienia 🙈

Kompotlinka - klima jest najgorsza. Mam nadzieję, że szybko ci przejdzie. Często masz problemy z zatokami czy to jednorazowa akcja?
    KamilaAnt - na pewno zrobiłaś dobre wrażenie :) do kiedy mają dać ci feedback?
    No dzieje się w tym miesiacu haha 😊
    Mają dać znać około 15.07 i wtedy też okaże się czy w tym cyklu się udało 🤭 także proszę o kciuki 😊

W ogolw moj nick jest tak beznadziejny 🤣 jakbym wiedzala ze bede sie tyle udzielac to bym go zmienila 🤣

MiśkaK lubi tę wiadomość

👩31 🧒29

♀️
    * macica dwurożna

♂️
    Morfologia pl. 1%

Starania od 09.25 - 11cs
  • Gosiaczkova Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KamilaAnt2026 wrote:
    Hahaha co ty 🤣 no to niezła historia. Tocproszw o trzymanie kciukasów 😊😊 ale najpierw za udany cykl ,bo okaze sie to wwzysyko praktycznie w jednym czasie 😊

Trzymam ✊🏻✊🏻 wierzę, że się wszystko ułoży jak najlepiej 😁 a swoja droga oni cie na tej rozmowie przekonali do siebie ? Chciałabyś tam pracować? Bo to też mega wazne

(łyżeczkowanie 9 tydz)

Psia mama 🐕🐩 x2

30.09.2021 -> ⏸
    6.10.2021 -> 620 mIU/ml
    ...

Amh 0,6 ng/ml❌
    Endometrioza ❌❓
    PCOS androgenowe ❌❓
    FSH 8,5
    LH 4,03
    Estradiol ❌
    prolaktyna ❌
    DHEA-SO4 ❌
    testosteron ❌
    SHBG ✅
    17-OHP ❌
    androstendion ❌
    kortyzol ✅
    testosteron wolny ✅

Wysłany: 9 lipca, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosiaczkova wrote:
    Trzymam ✊🏻✊🏻 wierzę, że się wszystko ułoży jak najlepiej 😁 a swoja droga oni cie na tej rozmowie przekonali do siebie ? Chciałabyś tam pracować? Bo to też mega wazne
    No właśnie spodobała mi się szczerosc tego team leadera, jest to korporacja w pieknym biurze ( teraz pracuje w mieszkaniu w nloku ktore zostalo przerobione na biuro, jest ok ale jednak biurowiec zrobil wrazenie wow)

3 pracownikow jak sie dowiedzialo ze siedze w poczekalni to wylecieli mnie obczaić ale mieli mega pozytywny vibe , usmiechy na twarzy, luzno rozmawiali
    - ostatnio bylam na innej rozmowie i pracownicy ledwo dzien dibry odpowiedzieli, a miny mieli mega nieszczesliwe, wiec skreslilam te firme na starcie

Ale troszke inne zadania niz mam w obecnej pracy i nieco przytłoczyła mnie ilosc zadan , ALE w moim zawodzie pracowalam tylko w jednej firmie, wiec moze mi sie wydaje ze tych zadan w tej duzej fimie jest tak duzo 🤔

W kazdym razie stwierdzilam ze zostawiam to losowi i jesli zaproponuja wiecej niz mam teraz to ide w to i niech sie dzieje 😊

Gosiaczkova, Nikaaa_, Tofuszka, MiśkaK lubią tę wiadomość

👩31 🧒29

♀️
    * macica dwurożna

♂️
    Morfologia pl. 1%

Starania od 09.25 - 11cs
‹‹ 65 66 67 68 69
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ