Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNancy nic sie nie stalo
Malina, no faktycznie, mi testowanie waha sie miedzy 24 a 25 ale wole pozniej, moze @ nie przyjdzie. Obym nie wymiekla i nie zrobila wczesniej
Fatim, mozliwe ze nie wszystko stracone.
Kurcze tak sobie analizuje przypadek Nony, brala tyle witamin, pila wino, jadla ananasy, suszone morele, ryby i zaskoczyla. Jednak organizmowi trzeba pomagac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 20:54
-
Wiecie uważam ze trzeba sobie pomagać witaminami dla naszego dobra, ale powiem Wam że w pierwszą ciążę jak zaszłam w 1 cyklu nic nie brałam oprócz kwasu foliowego przez 3 mies.po odstawieniu tabl. anty, nie myślałam o jakiś liczeniu dni płodnych, temperatur żywioł, byłam mniej świadoma tego wszystkiego . Drugi raz jak zaszłam też był tylko kwas foliowy, po 3 mies. się udało.. były objawy, BETA prawie 500 i co du..a.. Beta zaczęła spadać zobaczyłam tylko kropka na ekranie...i łzy
Teraz witaminy, wiesiołek, siemie, temperatura patrzenie na śluz i co... klapa już tyle miesięcy.. sądzę że problem nie tkwi w moim ciele tylko w głowie inaczej nie potrafię sobie tego wytłumaczyć. Trzeba trochę szczęscia a nie sądzę aby któraś z nas się żyła mega niezdrowo. Każda ma jakieś grzeszki ale chyba nie aż takie:)bosa lubi tę wiadomość
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
Aasienkaa u mnie tak samo. W pierwszą ciążę zaszłam podczas podróży poślubnej, nawet nie brałam kwasu foliowego a teraz...ehh trzeba być optymistą i się dużo modlić
Aasienkaa lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Nie wytrzymałam i pękłam, nie umiem powstrzymać łez 19 mija 15dpo jeśli @ nie będzie pójdę na kolejne kłucie. Za 2 tyg mam powtórzyć tsh i jak mi kurwa mać ma wyjść pozytywnie jak od tygodnia mam stan podgorączkowy ;( ! Nawet za 5 tyg nie wyjdzie a nie chcą mnie leczyć dopóki nie będą pewni, że tsh jest wyższe po jakiejś infekcji kurwa!!!!!
-
Fatim tulę mocno :*.. w takich chwilach żadne słowa nie pomogą kiedy człowiek jest bezradny:( Płacz jeśli łzy troszkę Ci pomogą płacz Kochana
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFatim kochana... Lepiej poczekać aż podgorączka minie i sprawdzić ponownie TSH, bo gdyby to jednak było podwyższenie po infekcji, to źle dobrane dawki leków tylko by bardziej namieszały i dopiero byłoby czekania... Nie martw się, szybciutko minie trzymam jeszcze kciuki za powtórną betę
-
nick nieaktualny