Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekolada:) wrote:Dziewczyny prosze powiedzccie mi czy beta robiona 9-10 dpo moze nie wykazać ciazy tzn byc <0,1 a po kilku dniach sie zmienić w pozytywna ? Czy jak juz wykazała ze nici z tego to juz sie nic nie zmieni ? Z góry dziekuje za pomoc
Możliwe, że jeszcze mogło nie wykazać ciąży.
Daisy zasługujesz na to szczęście. Wypoczywaj :*
-
nick nieaktualny
-
Daisy, trzymam cały czas kciuki! Musi być dobrze!2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Hej dziewczynki,wczoraj jeszcze prosilam o trzymanie za mnie kviukow,a wieczorem przyplyw morza czerwonego wstretna @ przylazla o tydzien za wczesnie...nic juz nie rozumiem,nic tylko sobie w leb strzelic...rozpoczelam 21 cykl staran...
Trzymam kciuki za kazda z Was -
Toxey wrote:AAsienkaa, jak jutro tempka będzie wyższa to wyznaczy pewnie... Z własnego doświadczenia wiem, że brak śluzu też o nie musi świadczyć o tym, że nie było owulacji. Głowa do góry!
Oby była wyższa, chociaż ja totalnie pogubiłam się w tym cyklu. Wszystko jakoś tak dziwnie wygląda:( a mój śluz masakra ostatnio po poronieniu nie miałam mega dużo ale w tym cyklu to sahara. co najlepsze 3 mies. zażywam wiesiołka a 1 mies. siemie lniane i pilnuję aby pić wody.. efekt odwrotny do zamierzanego. Niestety z wina czerwonego zrezygnowałam.. zawsze głowa mnie po nim bolała nawet po jednej lampce:/ spróbowałam znów.. nic się nie zmieniło:/ po lampce wina czyłam się na drugi dzień jak po całonocnej balandze.
Kurcze jakbyśmy nie chciały być w ciąży pewnie w tych staraniach dawno bawiłybyśmy maluchy co za ironia.
Daisy wypoczywaj i bądź dobrej myśli. Fatim dawaj znać jak tylko zobaczysz wyniki.
Chyba napiszę list do Mikołaja on zawsze przynosi prezentycóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
co powiecie na to dziewczyny?
http://fotoo.pl/show.php?img=906949_20141114-182926.jpg.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 18:49
córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
nick nieaktualnyJa od tego cyklu bralam wiesolek i mialam mniej sluzu niz zwykle. Zawsze mnie zalewalo a teraz licho co bylo, tylko w dzien owulacji czulam wilgoc no i maz nawet stwierdzil ze to chyba ten najplodniejszy dzien bo tworze mega poslizg ale u mnie w tym cyklu nic nie trzymalo sie kupy przed tego zeba i antybiotyki.
A maz przed 16 pojechal.. I do 30 listopada sami z synem urzedujemy.
Aasienka dla mnie 10 i 11dc wygladaja ma pozytyw i po 11 juz spadek LH.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 18:49
-
Milejdi też właśnie tak obstawiam, w wykresie też tylko te daty zaznaczyłam.ale już sama nie wiem co się dzieje wszystko przez ten śluz.córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
Mój też jest jakiś dziwny... zawsze 1 fazę miałam równą i trochę temp spadała przed owulacją, a teraz takie skoki... Też obstawiam u Ciebie pozytywny test 10, 11dc. Ja wczoraj myślałam, że test wyszedł pozytywny ale jednak dzisiejszy jest mocniejszy. Zobaczę jeszcze co będzie jutro...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f9d84bf69979.jpg -
mała.mi zdecydowanie 11 dc jest najmocniejszy, jurto jeszcze lukniesz i akcja
u mnie temp szarpana coś strasznego, no nic jutro robimy z rodzinką wypad na łono natury, postaram się nie myśleć o tym wszystkim czasem mam już dość tego wszystkiego.ale cóż staramy się w końcu się udacóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud