Listopadowe Groszki 2014
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No widzisz Fatim czyli nie jest tak źle! Szkoda, że lekarze sa niedelikatni i straszą niepotrzebnie ludzi... ech, będzie dobrze kochana
Daisy czekamy na dobre wieści!
Trzymam za Was wszystkie kciuki
A ja umieram, dopiero teraz wylazłam z łóżka bo przynajmniej już nie jest mi tak niedobrze. W pracy po prostu umierałam, z każdym ruchem większy ból głowy, nudności i kręciło mi się w głowie - jak ja kocham te moje migreny! A to jeszcze gabinet stomatologiczny więc dodajcie sobie do tego te cholerne brzęczenie i gwiżdżecie sprzętu, ostre światło.... matko jedyna miałam z dwa momenty, że się zaraz rozpłacze... nie chciałam brać tabletek, ale po przyjściu do domu skapitulowałam i wzięłam Apapy -
nick nieaktualny
-
Milejdi wrote:Tez wlasnie czekam na fatim.
Kurcze, kolejny dzien z rzedu bol piersi. Przeciez to dopiero 3dpo, stanowczo za wczesnie na objawy. Nigdy mnie piersi nie bolaly wiec jak zwykle sie nakrecam. Heh.
mnie tez bola drugi dzien...i tak własnie bolały mnie przez 3 miesiące przy dupku takze juz jeden miesiąc sie napaliłam z tego powodu i byłam pewna ze w ciąży jestem a tu nici takze juz na tym sie nie opieram -
nick nieaktualny
-
tak tak po owu każde ukucie w środku jest nadzieją hehe, czasem jestem jak wariatka ale to normalne i nie ma nic złego w tym lubimy się nakręcać i żyć nadzieją chociaż te kilka dni:)córa 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud -
nick nieaktualny
-
ewa81 wrote:Basik122 - my to doskonale rozumiemy, że ciężko jest nie nakręcać się i nie myśleć, czy udało się czy nie, masakra
-
ja wam powiem tak ze ja juz 6 miesiąc jestem w ciązy hehehe....zawsze mam inne objawy i zawsze mam nadzeje..w tym miesiącu np stwierdziłam dzisiaj ze mam wzdete podbrzusze..hehe...cięzkie piersi i zapracia..takze juz głowa pracuje!!! hehe i kaada kolezanka mówi wyluzuj nie mysl o tym nie nakrecaj sie tylko hmmm jak to zrobic??????????????????????????????????????????
-
i niech tak może Basik122 zostanie, oni są z innej planety cóż mogą wiedzieć o hormonach ich świat jest bardziej prosty czasem im zazdroszczęcóra 12 lat i synek.. wszystkie dzieci już są
ponad 3 lata starań, 7tc (*), IUI- nieudane, 2017 naturalny cud