Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olaola27 wrote:Dziewczyny jak mogę wam wygenerować tutaj foto?
https://naforum.zapodaj.net
I w ostatnim okienku załączyć zdj. Potem klikasz "zapodaj". Kopiujesz ostatni llink, który zostanie wygenerowany i tutaj wklejasz- po wcisnieciu "wyslij" pojawi się miniaturkaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 20:31
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
XxMoniaXx wrote:Bardzo mnie to dziwi bo tak czulam jajniki poczatek cyklu i ta nitka plodnego na bieliznie w 9 dc. Potem cisza . potem troche plodnego 2dni temu i wczoraj. Nic nie kluje. Wydaje mi sie ze albo cb cos pochrzanila albo owulacji w tym cyklu nie bedzie.
Ja od 8dc mam sluz rozciągliwy do dziś (12dc). Owu chyba na dniach bo test juz bardzo wyraźny.Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
przedszkolanka:) wrote:Paulina widzę w opisie ,że masz niski estradiol. Bierzesz coś na niego? jak to odkryłaś?
Badania hormonalne w 3 dc wykazały delikatnie po niżej normy. Nic narazie nie biorę bo się do lekarza dostać nie mogę. Ostatnio nic nie powiedzial ns ten wynik tylko zalecił badania amh i nasienie.Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
Anhydra wrote:Mi się wydaje, że to raczej takie odbarwienie spowodowane przemieszczanie się moczu przez płytke...chociaż faktycznie dziwnie różowe...
No właśnie rozowawa... niewiem niewiem jutro zrobię test i może na krew się przejade
Anhydra lubi tę wiadomość
Ollaaaaaa19 -
Ola ja widzę 2 kreski rozmyte- na bliźniaki a poważnie to jutro powtórz
Paulina i owu maz tak szybko? pytam bo ja miałam estradiol w 3dc 12 tylko.. no i późne owu i jutro chyba go sprawdze, 17 dc to bedzie.Arashe lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Ola ja widzę 2 kreski rozmyte- na bliźniaki a poważnie to jutro powtórz
Paulina i owu maz tak szybko? pytam bo ja miałam estradiol w 3dc 12 tylko.. no i późne owu i jutro chyba go sprawdze, 17 dc to bedzie.
Owu mam 14-15 dc. Ostatnio mi się tylko pochrzanila i miałam 20 dc. ale to był cykl w którym badałam estradiol wiec może dlatego później była owu.Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
Olaola27 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8614baaa9c20.jpg
Chyba ten miał być link -
Gosia szczerze współczuje:( mi gin pozwolił sie starać od razu. Dlaczego te biochemiczne tak czesto sie zdarzają...choc lepiej tak niz późniejsze poronienie, tak mi sie wydaje.
Mnie przy kazdym ruchu tak ciśnie w lewym boku, czuć wyraźnie ze cos tam uściska, jesli w nocy owu nie bedzie, to czuje ze skonczy sie na torbieli:( trzymajcie kciuki.
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm