Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
A więcej danaych? Śluz, szyjka, testy owu? Bo z samej temperatury to tak troche jak wróżenie z fusów.
-
Meggs wrote:A więcej danaych? Śluz, szyjka, testy owu? Bo z samej temperatury to tak troche jak wróżenie z fusów.
-
Beti82 wrote:
No tak jak Meggs pisze, sama tempką wskazuje na 30 dc (bo wtedy znaczny wzrost) ale brakuje innych obserekcji (dlatego program zaznaczył linie przerywaną). Czasami ten wzrost jest stopniowy (ja tak teraz mialam)...więc i równie dobrze mogło być i tego 27dc. A "obstawiliście" że tak powiem oba terminy?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Beti82 wrote:Chodze na monitoring w pn były pecherzyki w pt juz nie.Ja opieram sie tylko na monitoringach i temp.Nie badam szyjki bo nie umiem a testy owu sa dla mnie bez sensu ,bo te roznice w kolorach to wlasnie dla mnie jest takie wrozenie z fusów.
A śluz?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:No tak jak Meggs pisze, sama tempką wskazuje na 30 dc (bo wtedy znaczny wzrost) ale brakuje innych obserekcji (dlatego program zaznaczył linie przerywaną). Czasami ten wzrost jest stopniowy (ja tak teraz mialam)...więc i równie dobrze mogło być i tego 27dc. A "obstawiliście" że tak powiem oba terminy?
Anhydra lubi tę wiadomość
-
Wg mnie jednak 27 dc. A jak śluz płodny, byl jeszcze po 27 dc? Wydaje mi dod ze czesto widze taki mega dol wlasnie tuz przed owu. A temperature mierzysz zawsze o tej samej godzinie, czy zdarzają sie odstępstwa wieksze niz 15 min?
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Anhydra wrote:A śluz?
-
Agagusia wrote:Wg mnie jednak 27 dc. A jak śluz płodny, byl jeszcze po 27 dc? Wydaje mi dod ze czesto widze taki mega dol wlasnie tuz przed owu. A temperature mierzysz zawsze o tej samej godzinie, czy zdarzają sie odstępstwa wieksze niz 15 min?
-
przedszkolanka:) wrote:Beti i mimo takiego śluzu owu jest? Mialaś potwierdzoną?
-
becia1982 wrote:Nareszcie moje dziecię poszło spać,normalnie myślałam że wyjdę z siebie,ciężki i humorzasty dzień dzisiaj miała,na koniec do tatusia swojego jak to go kocha bardzo,a ja całe popołudnie w dupe z nią dostałam,super
O ludzie, aż to poczułam! Tyle razy słyszałam takie historie, matka i dziecko są ze sobą non stop, już czasami przychodzi zmęczenie materiału i mają siebie trochę dość po czym przychodzi bohater tatuś, który jest najlepszy na świecie! Faceci to chyba mają taką lekkość w podejściu do dzieci, trochę im zazdroszczę.
Kurczę, chciałabym już mieć dziecko. Powiedziałam mężowi, że ma odliczać 10 dni i zaczynamy intensywne prace uwielbiam dni płodne, laski, jak mi się wtedy chce!!!Beti82, przedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
-
becia1982 wrote:Nareszcie moje dziecię poszło spać,normalnie myślałam że wyjdę z siebie,ciężki i humorzasty dzień dzisiaj miała,na koniec do tatusia swojego jak to go kocha bardzo,a ja całe popołudnie w dupe z nią dostałam,super
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2018, 23:20
-
Hej
Ja jak co piątek na zakupy jadę,chyba po drodze zrobię ten estradiol.
17dc,kolejny dzień niskiej tempki. Wczoraj wieczorem szyjka taaaak wysoko,ze nie sieglam czy otwarta czy nie ;o
Kto dzisiaj testuje?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 listopada 2018, 06:44
-
Powodzenia z badaniami. Może tylko w poprzednim cyklu miałaś taki niski a teraz będzie ok. Nie bardzo się na tym znam.
Miłego dnia dziewczynyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary.