Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie test owu mega negatywny.
Gdyby coś się działo, myśle ze byłby pozytyw
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:U mnie test owu mega negatywny.
Gdyby coś się działo, myśle ze byłby pozytyw3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
Domi_tur wrote:Ja też tak myślę, że fala dopiero się rozkręca, ja w sumie jedyny objaw jaki mnie dziwił to był ślinotok, zlapalam się ns tym że ciągle przełykałam ślinę
Anhydra, Lami, kark lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Ja też tak myślę, że fala dopiero się rozkręca, ja w sumie jedyny objaw jaki mnie dziwił to był ślinotok, zlapalam się ns tym że ciągle przełykałam ślinę
-
nick nieaktualnyOla_454 wrote:Plakac mi sie chce
10 grudnia urodziny syna - 3 lata.
Tak mi przykro ze nadal nam nie wychodzi
Ola wiem co czujesz, my zdecydowaliśmy się na drugie dziecko na początku 2012 roku a w ciąży byłam w cyklu grudniowym 2015, wiem jak to jest jak już sie traci nadzieję ale jestem pewna, że uda Wam się -
Anhydra wrote:Beti wysłałam Ci zaproszenie do Przyjaciółek.
-
Ola_454 wrote:Robiłaś rano? Radzilabym robic popoludniu. Jak robilam w poprzednich cyklach rano i popoludniu to lepiej wychodzily te popoludniu (tzn wiadomo bylo czy ciemnieje itp)
Rano mam zawsze dwie grube krechy
Już nic nie robię, to nie na moje nerwy02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Domi_tur wrote:Lepiej nasikaj na ciążowy skoro i tak sprawdzasz mam co do Ciebie jakieś przeczucie
Może jutro zrobię ciążowy.
Chociaż chciałabym do czwartku wytrzymać.
Negatywny ciążowy mnie zbytnio stresuje
U mnie nic z tego. W poprzednich cyklach miałam ładniejszą owulację i też się nie udawało. Więc teraz tym bardziej02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmlodsza - no wlasnie, czyli zrobilam go na marne Musialabym odstawic luteine, zeby moc zbadac progestreron, ale co miesiac sie boje...
Dziewczyny, oby te Wasze przeczucia co do zielonej fali sie sprawdzily, byloby pieknie gdyby chociaz jednej z Nas udalo sie zobaczyc dwie kreski jeszcze w listopadzie
U mnie nadal brak objawow takich jak co miesiac. Wczoraj zakul przez chwile jajnik, ale bolu piersi nadal brak, temperatura nadal nie za wysoka, ale rezygnuje z mierzenia, bo wstaje ostatnio o roznych porach przez prace.
Co do mnie to mam konkretne przeczucie, ze znowu sie nie udalo i ze zablokowalam sobie luteina druga owulacje. Zobaczymy czy sie sprawdzi -
Nikodemka, a poczytaj który to hormon blokuje rośnięcie następnych pęcherzyków po owulacji. No bo w sumie ok, że jakaś anomalia że pęknie jeden a za kilka dni drugi, ale chyba drugi cykl pod rząd to dziwne, że z takim odstępem czasu.
Dobra, już się doedukowałam, to właśnie progesteron.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 10:47
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyNikodemka wrote:Najmlodsza - no wlasnie, czyli zrobilam go na marne Musialabym odstawic luteine, zeby moc zbadac progestreron, ale co miesiac sie boje...
Dziewczyny, oby te Wasze przeczucia co do zielonej fali sie sprawdzily, byloby pieknie gdyby chociaz jednej z Nas udalo sie zobaczyc dwie kreski jeszcze w listopadzie
U mnie nadal brak objawow takich jak co miesiac. Wczoraj zakul przez chwile jajnik, ale bolu piersi nadal brak, temperatura nadal nie za wysoka, ale rezygnuje z mierzenia, bo wstaje ostatnio o roznych porach przez prace.
Co do mnie to mam konkretne przeczucie, ze znowu sie nie udalo i ze zablokowalam sobie luteina druga owulacje. Zobaczymy czy sie sprawdzi
ja sobie badam ciśnienie i puls i jest niski więc niestety @ tuż tuż bo w ciąży miałam podwyższony i na logikę myślę, że skoro w ciąży wzrasta objętość krwi to i serce szybciej pracuje -
Ola31 wrote:ja sobie badam ciśnienie i puls i jest niski więc niestety @ tuż tuż bo w ciąży miałam podwyższony i na logikę myślę, że skoro w ciąży wzrasta objętość krwi to i serce szybciej pracuje
No to ja Ci powiem że w ciąży miałam najniższe ciśnienie i puls ever! Jakieś 100/60...tak więc rożnie to bywaOla31 lubi tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
U mnie wyglada to tak.
Zrobię wieczorem jeszcze owulacyjny i wtedy zadecyduje, czy jutro próbuje z ciążowym. Ten po prawo jest z dzisiaj
Na 12 mam paznokcie. Później nauka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fc743f38972f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 11:02
Agagusia lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
nick nieaktualnynajmłodsza ja też mam co do Ciebie dobre przeczucia
butterfly mocno trzymam kciuki, żeby się pojawił pęchezryk!
Mnie dziś podbrzusze pobolewa i lewa strona. Łatwo nie będzie dotrwać do przyszłej środy...
Mogę siknąć na test owu i sprawdzić czy wychodzą w ciąży :p jeden akurat mi został.kark lubi tę wiadomość
-
Sung wrote:najmłodsza ja też mam co do Ciebie dobre przeczucia
Mnie dziś podbrzusze pobolewa i lewa strona. Łatwo nie będzie dotrwać do przyszłej środy...
Mogę siknąć na test owu i sprawdzić czy wychodzą w ciąży :p jeden akurat mi został.
Sikaaaaaj!!!!
Chociaż wszystkim moim koleżanka wychodziły mega pozytywne :pkark, Sung lubią tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Sung wrote:najmłodsza ja też mam co do Ciebie dobre przeczucia
Mogę siknąć na test owu i sprawdzić czy wychodzą w ciąży :p jeden akurat mi został.