Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo to taki durny czas, że człowiek przez te dwa tygodnie już wrzuca na luz, i sobie obiecuję, że nie będzie tak naiwny, ale po tej owulacji to nie ma jednak mocnych Tu zakłuje, tam pociągnie i się nakręcamy
Ale, obyśmy za kilka dni mogły powiedzieć, że to jednak prawdziwe objawy byłyIzaw, smeg lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natalka, a może monitoring od przyszłego cyklu? Ja byłam pierwszy raz i bardzo mnie uspokoiło.
Kark, moje jajko, jeśli się wykluło, to dopiero wędruje do macicy. Dzisiaj 5 dpo. Ale głowa już wymyślaAnhydra, Ola31 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLami wrote:Kark, moje jajko, jeśli się wykluło, to dopiero wędruje do macicy. Dzisiaj 5 dpo. Ale głowa już wymyśla
przedszkolanka:), Anhydra, Lami, Ola31 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Butterfly92 wrote:Sama już nie wiem dziewczyny...
Wg kalkulatora przyrostu Bety HCG to mój przyrost jest za mały... 55 %...
Sama już nie wiem co o tym myśleć
Hej Butterfly. Współczuję Ci przez co przechodzisz. Ja w pierwszej ciąży miałam pogobnie. Też długo nie było widać pęcherzyka i mnie straszono cp, z tym że bólu żadnego poza typowym rozciąganie brzucha nie miałam. Podobnie jak ty- wylądowała w szpitalu. Sprawdziłam specjalnie wartosci bety z wtedy i u mnie sie uwidocznił przy wartości 2500- ale pęcherzyk z zarodkiem już .... tak więc te 1000 to nie zawsze taka reguła. Ja zwalam te późle uwidocznienia na tyłozgiecie macicy.
Patrzę na Twoje wyniki i trochę niepokoi by mnie pierwszy wynik bety- jeżeli ten pomiar był w 14dpo to trochę mała wartość . Te dalsze wzrosty też nie są imponujące. Ale z drugiej strony nie takie historie się zdarzały .
Spróbuj się nie martwić. Jesteś w szpitalu czyli pod dobrą ciągłą opieką. Co ma być to będzie. Na tę chwilę, żadna z nas nie jest w stanie nic więcej zrobić.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 08:09
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Haha Wczoraj, mimo przespanego popołudnia, padłam ok 20. No i o 5 pobudka. Więc oczywiście przez "przypadek" powchodziłam na różne fora i wyczytałam, że często łapie przeziębienie w pierwszych dniach ciąży, pewnie chodzi o takie dni po implantacji, a nie zaraz po bzykanku Wszystko się zgadza, ale już trzeci mi siać się zgadza i ni ma.
Fakt, piękny byłby to prezent pod choinkę...Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Lami, po pierwsze jeżeli chcesz uzyskać odpowiedź o magicznej kuli, to musisz zadać pytanie we właściwy sposob:
"Cześć Dziewczyny. Jestem 5dpo. Od wczoraj/ dzisiaj odczuwam dziwny ból piersi i zmęczenie. Nigdy wcześniej nie miałam takich objawow. Myślicie, że jestem w ciąży".
Bez tskiego wstepu- kula niestety się nie uuruchomiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2018, 08:15
Ola31, Izaw, Sung, Iga66, moyeu lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
nick nieaktualny
-
Kurde... Anhydra, to poczekam do wieczora, może dojdzie jakaś czkawka, to dopiszę do objawów Dzięki za radę, tyle już się nauczyłam będąc tu od miesiąca przy Was (teraz tak na serio!) Dzięki
Anhydra, Ola31 lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
-
Beti, super, że jest nowy, fajny lekarz, a jakie masz AMH?
Butterfly92, dużo cierpliwości i powodzenia. Czy wykluczyli ciążę pozamaciczną? (czy w ogóle to można wykluczyć, jeżeli nie widać w macicy pęcherzyka ciążowego?)
Ja się doczekałam w końcu wyników wczoraj po 20, ale już nie miałam siły na komputery i forum
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5ffadb09a74a.jpg
Anty tpo to moje Hashimoto, a beta wg kalkulatora przyrasta prawidłowo
Czekam na info od gina co dalej robimy.
Przedszkolanko, nieśmiało proszę o wpisanie serduszka, może być z wczorajszą datąprzedszkolanka:), kark, Domi_tur, Ola31, Izaw lubią tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, u mnie 12 dpo.. test negatywny.. tempka powoli spada
Ehhhh po co tyle się nakręcałam Pewnie jutro @ przyjdzie. Złapałam już z rana doła. -
Witam po krótkiej nieobecności. Wczoraj miałam zalatany dzień i nie było czasu na fiksowanie. Haha dziewczyny jak Was czytam to od razu mnie boli jajnik. Lami kochana bliźniaki jak nic. Jak bolą dwa cyce to na bank bliźniaki. :p Miłego dnia.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )