Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Lami wrote:Nikodemka, bo czasami trzeba trochę pomarudzić. Nie można być silną cały czas. Jutro odreagujesz i głową do góry!
Anhydra, masz całkowitą rację, może byłoby się w tym samym miejscu. Trzeba wierzyć w to, że jak już przyjdzie ten szczęśliwy moment, to cały ten czas oczekiwania zostanie wynagrodzony
Teoretycznie można to i ja dzień przed testem piłam winko -
Wino na endometrium pije sie do owulacji. Po owulacji to juz tylko dla smaczku nikt nikomu nie kaze ani nie zabrania pic alkoholu to momentu 2ktesek. Pamietajcie,ze zanim zarodek zacznie pobierac od matki to jeszcze chwile potrwa wiec wypicie alkoholu po owu jak sie staramy o dziecko to nic zlego. Zle jest picie alkoholu jak juz wiemy o ciazy.Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
nick nieaktualnyJa dziś w ramach starania się o niemyślenie o tym że "niedługo się okaże", zafundowałam sobie rozmowę o pracę. Pomogło o tyle że przez cały weekend i wczoraj tluklam do głowy angielskie zwroty, których na codzienne nie używam. Adrenalina byla i zero czasu na myślenie o staraniach. Ale skończyło się jak zwykle, wielką kupą. Jeszcze wczoraj marzyłam że zmienię sobie pracę na lepszą, zajde w ciążę i będzie w końcu jak ma być, a dziś już wiem że że zmiany nici, i pewnie z brzucha też, bo nie mam objawów. Ugniatam cycki co chwila i nawet nie zabolą, niedługo siniaki sobie porobie, no nie czuje nic a nic!
-
fiorella82 wrote:Ja dziś w ramach starania się o niemyślenie o tym że "niedługo się okaże", zafundowałam sobie rozmowę o pracę. Pomogło o tyle że przez cały weekend i wczoraj tluklam do głowy angielskie zwroty, których na codzienne nie używam. Adrenalina byla i zero czasu na myślenie o staraniach. Ale skończyło się jak zwykle, wielką kupą. Jeszcze wczoraj marzyłam że zmienię sobie pracę na lepszą, zajde w ciążę i będzie w końcu jak ma być, a dziś już wiem że że zmiany nici, i pewnie z brzucha też, bo nie mam objawów. Ugniatam cycki co chwila i nawet nie zabolą, niedługo siniaki sobie porobie, no nie czuje nic a nic!
A moze ten brak objawow to dobry objaw? Mnie tez wyjatkowo nie bola nic a nic. Ile masz dni do @?fiorella82 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziś mam 26dc, małpa ma termin na przyszły poniedziałek. Boli mnie podbrzusze, ale to chyba stres kilkudniowy puszcza.Uwielbiam swoją pracę, ale firma mi się przenosi i będę miała 40 km w jedną stronę. No potrzebuje zmiany bo dostaje fioła, że nic się nie zmienia po mojej myśli.
-
nick nieaktualnyBeti82 to nie był atak na Ciebie, nie miało tak zabrzmieć. Wybacz jeśli tak się poczułaś. Dziwne jednak jest to, że jakikolwiek dentysta może rozpowszechniać takie głupoty niezgodne z aktualną wiedzą ale może też w jakiś sposób uległa pseudonauce... Tak samo jak znajdą się też dentyści z wiedzą sprzed x lat, żeby w ciąży zębów nie leczyć. Identycznie jest zresztą z różnym poziomem wiedzy aktualnej są ginekolodzy i różne inne zawody nic się na to nie poradzi.
Dobra koniec offtopu
Chociaż na chwilę moje myśli popłynęły gdzie indziej niż w ciążowe tematy
Fiorella82 też co chwilę sprawdzam i ugniatam i nic czuję, że niedługo zbzikuję z doszukiwania się objawów i znoszenia uczucia ogromnego rozczarowania -
nick nieaktualny
-
Zbieram, Grudzień bedzie bez temperatur, testów itp. Tylko wtedy kiedy chcemy.
Nie sadzilam ze mnie tak franca rozłozy, nie daje rady normalnie funkcjonować. Maz zawiozl mlodego do przedszkola (niechetnie) a ja wzielam na zadanie Chyba bym dzisiaj zdechla w robocie3/10/2015 - poronienie w 6tyg
10/12/2015 synek ♡
Ponad 3l starań o 2 maluszka -
nick nieaktualny
-
Nona i dobrze,źe nie testowałaś. Co ma byc to i tak będzie..
Najmlodsza jak tam własnie Ty?
A ja mam pytanie.. jak mi wczoraj mega spadła tempka i ten jajnik tak pikal to mogla być owu po 2 dniach od pozytywnego testu? Dzisiaj skok z 35.8 na 36.2.. -
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Nona i dobrze,źe nie testowałaś. Co ma byc to i tak będzie..
Najmlodsza jak tam własnie Ty?
A ja mam pytanie.. jak mi wczoraj mega spadła tempka i ten jajnik tak pikal to mogla być owu po 2 dniach od pozytywnego testu? Dzisiaj skok z 35.8 na 36.2.. -
Nona wrote:przedszkolanko do 36h po tescie moze byc owu, ale na tempkach sie nie znam...nie doradze
Meggs dzisiaj wzrosla ale skad wczorajszy taki spadek? Nagle po owu?..Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 07:51
-
nick nieaktualny