Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
speakyourmind93 wrote:To grubo bylo !
Ale dzisiaj poprawka jakby ewentualnie ten bol wczoraj to druga owu ;p nie ma lekko
Ola31 a wiesz kiedy owu byla?speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie przed tym czopem było przytulanie a później ten czop i stwierdziłam, że to pewnie owu i po czopie uznałam, że nie ma sensu i jakoś się nie chciało, dopiero 2 dni później przytulanie i teraz myślę, że może jakimś cudem trafiłam na owu.
jeśli owu wystąpiłby po czopie ok 4 dni to dziś juz by było 14dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2018, 12:56
-
nick nieaktualnykark wrote:Ola, miałam usg po porodzie sn od razu i mówili, że blizna wygląda ok. Od tamtego czasu nie wiem co i jak Mi ginka mówiła, że tak naprawdę jakość blizny nie powinno się sprawdzać na podstawie jej grubości. Bo czasami kilku mm blizna potrafi strzelić i macica pęka na początku ciąży, a czasami najcieńsza ze wszystkich blizn potrafi sn przetrwać Jak masz opinię zupełnie inne 2 lekarzy to najlepiej chyba do 3ciego iść
Mąż wpadł w przerwie na chwilę, profilaktycznie został wykorzystany
to się teraz wystraszyłam, już mam wizję pękniętej macicy;P -
Ola, rób test tym bardziej jak masz przeczucia.
Ja robiłam co chwilę bo byłam pewna, że coś jest na rzeczy
Moje wyniki będą po 16, trzymajcie kciuki żeby przyrosla beta jal należyprzedszkolanka:), Ola31, ajsza123, Nona, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Najmłodsza trzymam kciuki za betę!
Ja jestem tuz przed owu, ale mąż chory, temperatura 38... dzisiaj mówił że czuje się lepiej, ale co z tego, jak ugotował sobie plemniki...jestem podłamana ale co poradzić dzisiaj wracam z pracy i się biorę za niego, dla przyjemności, bo w olkolicach owu mam super libido zrobiłam sobie wczoraj owulaka, negatywny ale dzisiaj już może być poztyw, przy czym moja gin powiedziała, że u mnie owulaki mogą być niemiarodajne (z tego co zrozumiałam leki które biorę mogą wpływać na wynik, ale jak, to nie mam pojęcia).30 lat 🍍 starania od II 2018
🩺Hashimoto, Niedoczynność tarczycy, Endometrioza I st., niskie AMH, jajowody drożne
❌ Mutacja MTHFR wariant A1289C - A/C heterozygota ❌ Białko S
❌AMH
IX 2020 0,72 -> IV 2021 0,42 ->II 2022 0,49 💪🏻
👦🏻On: morfologia 3%, reszta wyników w normie
💉IVF💊
IV 2021 Invimed Warszawa dr K. długi protokół
19.05.21 punkcja - pobrano 2 komórki jajowe - IMSI + FertileChip
22.05.21 transfer 2 zarodków 9bl I i 8bl I - CB 😭
💉IMMUNOLOGIA🦠
IV 2022 pierwsza wizyta u doc. P. w Łodzi, zlecił badania
❌TEST IMK
❌TEST CBA
❓ANA 3
✅P/c przeciwplemnikowe
❓KIR
❓HLA-C
Od X 2021 Trulicity 1,5 mg BMI 30 -> IV 2022 -11 kg, -10cm w biodrach, BMI 26,9 💪🏻 -
nick nieaktualnyArashe wrote:Znajomej w trakcie porodu SN przy 10 cm rozwarcia strzeliła blizna i skończyło się cc...
Bardziej się boję, że w trakcie ciąży mogłoby coś pójść nie tak:( chociaż jak pytałam tego pierwszego a co jeśli byłabym w ciąży to mówił, że częstsze wizyty i kontrola blizny -
nick nieaktualnyDomi_tur wrote:Ola, rób test tym bardziej jak masz przeczucia.
Ja robiłam co chwilę bo byłam pewna, że coś jest na rzeczy
Moje wyniki będą po 16, trzymajcie kciuki żeby przyrosla beta jal należy
trzymam:) te moje przeczucia to takie: nie, niemożliwe na pewno się nie udało a za chwilę a może jednak jest jakaś szansa
boję się bieli ale chyba pokuszę się o test:) -
nick nieaktualnymoyeu wrote:Najmłodsza trzymam kciuki za betę!
Ja jestem tuz przed owu, ale mąż chory, temperatura 38... dzisiaj mówił że czuje się lepiej, ale co z tego, jak ugotował sobie plemniki...jestem podłamana ale co poradzić dzisiaj wracam z pracy i się biorę za niego, dla przyjemności, bo w olkolicach owu mam super libido zrobiłam sobie wczoraj owulaka, negatywny ale dzisiaj już może być poztyw, przy czym moja gin powiedziała, że u mnie owulaki mogą być niemiarodajne (z tego co zrozumiałam leki które biorę mogą wpływać na wynik, ale jak, to nie mam pojęcia).
najważniejsze, że dla przyjemności:)moyeu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla31 wrote:Ten drugi lekarz właśnie mi powiedział, że w swojej karierze nie widział rozejścia blizny w ciaży tylko raz przy porodzie sn bo się kobieta ponoć bardzo uparła choć odradzali.
Bardziej się boję, że w trakcie ciąży mogłoby coś pójść nie tak:( chociaż jak pytałam tego pierwszego a co jeśli byłabym w ciąży to mówił, że częstsze wizyty i kontrola blizny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja straciłam nadzieje.
Mam ochotę tych wyników nie otwierać do @ hahhahah02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ola31 wrote:miałam zrobić edytuj a kliknęłam cytuj;)
Ale rym ci wyszedł :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Ja bym chciała bardzo rodzic SN, ale się nie nastawiam :p już raz się na poród SN nastawiłam i nic z tego nie wyszło :p02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
17.12 - Transfer 3.2.2