Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo ja się merytorycznie do tej ciazy nie przygotowałam hahaha, czuję się jak ślepy w labiryncie, nie wiem czym się cieszyć a czym martwić
Najwyżej lekarz mnie jutro wysmieje z tą wizytą,dzisiaj jest dopiero 5t2d więc na usg też nie będzie nic widać :p -
Domi_tur wrote:Bo ja się merytorycznie do tej ciazy nie przygotowałam hahaha, czuję się jak ślepy w labiryncie, nie wiem czym się cieszyć a czym martwić
Najwyżej lekarz mnie jutro wysmieje z tą wizytą,dzisiaj jest dopiero 5t2d więc na usg też nie będzie nic widać :p
Na pewno nie wyśmieje. Mój gin mi kazał dzisiaj przyjść czyli w 5t1d, zapewne żeby potwierdzić, że pęcherzyk jest w macicy i może też zaroda byloby widać.
Ja postanowiłam poczekać do środy z USG (5t3d) a jutro robię ostatni raz betę i proga.
Przedszkolanko- zatem czekamy na wyniki i trzymamy kciuki ❤
Aniu- gratulacje pięknej bety.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 18:44
przedszkolanka:), Ania95 lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Domi_tur wrote:Bo ja się merytorycznie do tej ciazy nie przygotowałam hahaha, czuję się jak ślepy w labiryncie, nie wiem czym się cieszyć a czym martwić
Najwyżej lekarz mnie jutro wysmieje z tą wizytą,dzisiaj jest dopiero 5t2d więc na usg też nie będzie nic widać :p
Domi czyli jesteś, względem mnie jeden dzień do przodu
Anhydra wrote:Domi czyli jesteś, względem mnie jeden dzień do przodu
No to trzymam kciuki za jutrzejsze badania jakieś dolegliwości ciążowe Cię męczą?
Ciągle się waham czy iść jutro czy poczekać do tego 6 grudnia, ale chyba lepiej mieć proga pod kontrolą i receptę awaryjną w domu:) -
Moje Kochane, cieszę się z kazdych dwóch kreseczek i wspieram wszystkie te, które na nie oczekują. Na razie zmykam. Potrzebuję odetchnąć i złapać równowagę.
Mam nadzieję, że uda mi się pojawić za miesiąc i chwalić pozytywnym testem.
Trzymajcie się
XxMoniaXx, Szczęściara, Anhydra, przedszkolanka:), Słoneczko12, Nona, speakyourmind93, Izaw lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Moje Kochane, cieszę się z kazdych dwóch kreseczek i wspieram wszystkie te, które na nie oczekują. Na razie zmykam. Potrzebuję odetchnąć i złapać równowagę.
Mam nadzieję, że uda mi się pojawić za miesiąc i chwalić pozytywnym testem.
Trzymajcie się
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Domi_tur wrote:No to trzymam kciuki za jutrzejsze badania jakieś dolegliwości ciążowe Cię męczą?
Ciągle się waham czy iść jutro czy poczekać do tego 6 grudnia, ale chyba lepiej mieć proga pod kontrolą i receptę awaryjną w domu:)
Z dolegliwisci to głównie senność, trochę też mdłości. Pobolewa mnie też delikatnie podbrzusze. Ogólnie czuję, że zatrzymałam w organizmie sporo wody- aż się boję na wagę wchodzić
A u Ciebie jak?
Anhydra wrote:Z dolegliwisci to głównie senność, trochę też mdłości. Pobolewa mnie też delikatnie podbrzusze. Ogólnie czuję, że zatrzymałam w organizmie sporo wody- aż się boję na wagę wchodzić
A u Ciebie jak?
W dzień senność, w nocy bezsenność jestem śpiochem a tu do 2-3 w nocy oczy jak pięć złotych. Podbrzusze daje znaki, mdłości w sklepach (na moje nieszczęście :p) i totalny brak apetytu, w związku z tym kilogram mniej na wadze :p
Ciekawa jestem jak wiekowo ciąża wyjdzie na usg -
Ja przylaczam sie do Lami i poki co tez zmykam na jakis czas... Ale pamietajcie o mnie, bo na pewno wroce. Trzymam kciuki za Was wszystkie!!!
kark, przedszkolanka:), XxMoniaXx, Anhydra, RudaAnna, Słoneczko12, Nona, Izaw lubią tę wiadomość
-
Trzymam kciuki za beta j proga Anhydra. No i w Wasze wizyty u ginów - oby byly owocne.
U mnie juz podbrzusze i piersi juz konkretnie daja zbac, zobaczymy jak tempka jutro. No i za Twoje objawy, Monia, trzymam kciuki mocno, bo od 'wspolnej' biochemicznej w tamtym cyklu, teraz tez ciagle razem na tym samym wozku jedziemy:)XxMoniaXx, Anhydra lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czytam was potajemnie i cieszę się z każdej ciąży.
Rozumiem te które potrzebują odpoczynku od forum. Ja tak zrobiłam i to była najlepsza decyzja.
Trzymam kciuki za dalsze dobre wiadomościprzedszkolanka:), Słoneczko12, Anhydra, speakyourmind93, tęczova, RudaAnna, Nona, Sung, OlivkowaMama lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Jejku, to kto tu z nami zostanie? Przedszkolanko, daj koniecznie jutro znac jak tam Twoj prog.
Monia - jasne, testujemy razem, ja pewnie Ok 6-7, bo bede chcial zmierzyc wiarygodna tempke, a zawsze o 7 mierze. Oby wyszly nam 4 kreski:) chocby blade!przedszkolanka:), Anhydra lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm