Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Dopiero wrócilam..
Dziewczyny póki @ nie ma to wiecie..trzymam nadal kciuki!
Selen i cynk są dobre przy staraniach ,selen ja mam brac na podwyzszone anty tpo.
Ola przykro mi
A skurcze to jak takie ciąźowe,ze łapie i puszcza,ale dzisiaj poki co cisza u mnie,rano tylko.lewy jajnik poczulam i wilgoc .
Stresuje sie wynikami,pewnie do 2h jeszcze musze czekac.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
xXMonikaXx - ja sie rozsypalam na milion kawalkow, pierwszy raz tak bardzo... Czuje dzis, ze wszystko co robie, robie tylko po to, zeby wstac z lozka i calkiem sie nie zalamac, bo niewiele mi brakuje. Wlasnie znowu wybuchlam placzem nie do opanowania, nie wiedzialam nawet, ze tak potrafie... Jestem juz zmeczona tym wszystkim... Pierwszy raz wejde w nowy cykl z tak negatywnym nastawieniem i nie umiem tego opanowac...
Szczesciaro - sto lat :* zycze Ci wymarzonego prezentu pod choinke...Szczęściara lubi tę wiadomość
-
Szczęściaro również życzę spełnienia marzen ! Byś zobaczyła te dwie kreski! Każda na to zasługuje i przyjdzie w swoim czasie ,napewno! Łatwo się mówi bo nie raz tez mnie łapią wątpliwości ale to w naszym ciele istotka kiedyś będzie dlatego musimy myśleć pozytywnie i czekać
Szczęściara lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Szczęściaro! Dużo Miłości i spełnienia marzeń :*
Nie załamujcie się dziewczyny! Jutro będzie lepiej. Każdy dzień może przynieść coś dobrego. Ja jeszcze wczoraj załamywałam się bo mam 34 dc a owulacji nie było...Rozpaczałam że cykl bezowulacyjny i dziś poszłam do gin żeby dał coś na wywołanie okresu a tu niespodzianka Pęcherzyk 19mm więc w najbliższych dniach najprawdopodobniej pęknie. Od razu samopoczucie lepszeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 13:54
Anhydra, kark, przedszkolanka:), Szczęściara, smeg lubią tę wiadomość
-
Chyba nie ma rzeczy, ktora dzis by mnie podniosla i posklejala... musze jakos przetrwac ten dzien i sie z tym pogodzic, mam nadzieje, ze jutro bedzie lepiej. Blagam tylko o to, zeby juz ta @ przyszla, zle sie czuje i psychicznie i fizycznie.
-
Nikodemko, szczęściaro - pamiętajcie ze po każdej burzy wychodzi słońce.
Monia - mysle ze jak najbardziej - tylko nie pij duzo na noc i koniecznie przed spaniem siusiu. No i test 10. To tez bedzie u Ciebie 11 dpo?
Ja dzis tempke nam identyczna z wczorajsza - 37.05, piersi lekko bola, wcale nie mocniej niz w poprzednich dniach, brzuch tak samo. Kusi mnie dzis siknac owulaka i przestać sie łudzić jak kreska bedzie bladziutka.Szczęściara lubi tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Nikodemko, rozumiem i wpieram!
Jeszcze niedawno też tak przeżywałam, teraz sobie odpuściłam i czuję się o niebo lepiej. Także jezeli nowy cykl przyjdzie to odetnij trochę głowę od starań. Mi najbardziej pomogła rezygnacja z forum na jakieś trzy tygodnie..
Wierzę, że wkrótce dla Ciebie też wzejdzie słońce i zobaczysz upragnione dwie kreseczki!Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Agagusia z jakiej aplikacji korzystasz ?
Przedszkolanko no ten prog to i znaczy i nie znaczy.. Zwlaszcza ze zbliza ci sie wizyta to jest podkladka zeby Duphaston dostac.
Widzisz ja mialam zeszly wynik z biochem 16.5 na wizycie wszystko super a jak potem napisalam jej esa ze mialam biochemiczna to kazala przyjsc po Duphaston.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ja w zeszlym miesiącu zapisalam sie na nfz do ginki siostry. Na 15 grudzien. Jak bede miec nowy cykl to pojde a co mi szkodzi..
Sprobuje wyprosic na panel tarczycowy i na jakies inne badania skierowanie. Moze mi cos się uda wydebic i przy okazji usg. A będę w okresie okoloowulacyjnym.