Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania super
Monia wyniki mam nadzieję,źe zaraz beda..alurat mijalam sie z diagnostyka jak jechali zawiezc materialy wiec trafilam juz do.drugiej tury i dlatego tak dlugo..
Prog wlasnie niby nie bo sa takie co maja 18 i jest ciaza a takie co 40 i nie ma ale z drugiej strony tak jak mowisz-jak bedzie niski to mam podstawe po duphaston..Ania95 lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Super nudnej ciazy
A jak maz zareagowal na skarpetki z testem ?
Myślał, że kupiłam je na szczęście a jak wziął do ręki to wyczuł coś twardego, wyciągnął test i zobaczył dwie kreski pytał z niedowierzaniem czy naprawdę jestem w ciąży jak mu kilka razy potwierdziłam, to prawie płakał ze szczęścia
Wkurza mnie teraz, bo mówi do mnie w liczbie mnogiej "jak się czujecie", "co robicie" itd.XxMoniaXx, przedszkolanka:), Słoneczko12, OlivkowaMama, smeg, Anhydra, kark, Izaw lubią tę wiadomość
-
Ja korzystam z apki Kindara - jest Ok, ladnie wszystko widac, ale owu nie wyznacza, slbo ja nid umiem tego ustawić. Mi nie przeszkadza, bo wole sobie sama wyznaczyć.
Tez zapisałam sie do gina państwowo - pierwszy raz w życiu. A co, na 13.12, niech podejrzy jak tam jajka sie maja w kurniku:)
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Ania95 super! Spokojnej ciąży
Ja idę jutro upuscić krew na badania do endo i tak się zastanawiam czy jest sens robić dodatkowo sobie proga. Jutro bedzie jakieś 8-9 dpo (Ja obstawiam bardziej 9). Do tego jestem tak mocno wkręcona w ten cykl więc poproszę o kubeł zimnej wody na ostudzenie. Jeśli się nie udało to upadek będzie ciężkiAnia95 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny odebrałam wyniki.
Beta - 2643,66
Ale progesteron 17,4 babka w labo mówiła, że nie muszę być na czczo więc zrobiłam z marszu ale chyba trochę niski, co sadzicie?
Chyba jednak jutro rano skocze do ginaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2018, 15:59
Lami, Ania95, speakyourmind93, moyeu, kark lubią tę wiadomość
-
Domi_tur wrote:Dziewczyny odebrałam wyniki.
Beta - 2643,66
Ale progesteron 17,4 babka w labo mówiła, że nie muszę być na czczo więc zrobiłam z marszu ale chyba trochę niski, co sadzicie?
Chyba jednak jutro rano skocze do gina
Progesteron jest ok.
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Progesteron jest ok.
Dziękuję, nie wiem czemu ale jak Ty coś napiszesz to wierzę jak lekarzowi :p
Zapisałam się na wszelki wypadek do gina jutro i zrobię jutro rano na czczo badanie.
Ale beta mnie mega zaskoczyła, prawie jak z Twojego snu :pAnhydra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia, za niedlugo sama zaczniesz o sobie myśleć w liczbie mnogiej Ja po 3 ciążach to nawet nie raz bez ciąży przez przypadek wystrzelę z "zjedliśmy" itp
A ja znalazłam najbliższy wolny termin u diabetologa na 4.01.2019... Mam nadzieję, że jak nie będzie do tego czasu ciąży to może da jakieś leki na tą IO i hiperins.Ania95 lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Domi piękna beta
Mooj progesteron jutro nie wiem czemu tak pozno,pierwszy raz tak..
Jest Ci pisane testować cierpliwość a ja odświeżam i czekam az podasz wynik heh
Co do bety dziękuję, spróbuję się nie przejmować progesteronem i nie panikować jak walnietaprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość