Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Hej u mnie biało. Chyba na siłę chce zobaczyć tą drugą kreskę i wychodzą mi jakieś cienie. Obalam mit że miesiąc urodzinowy jest płodny a testowanie w swoje urodziny to nie jest najlepszy moment na testowanie.
-
Szczęściara wrote:Nikodemko nie tylko Ty płaczesz dziś. Też cholernie przykro. Dziś urodziny ciąży brak spędzam ten dzień sama. Już nie mam nadziei że przez te dwa dni wyczaruje dwie kreski. Dołują mnie te starania:(mam dość tego samego schematu. Biorę leki staram się w płodne a ciąży brak
szczęściara ,wszystkiego najlepszego, wszystkiego czego sobie zapragnieszSzczęściara lubi tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego, Szczęściaro w grudniu najzdrowiej zachodzić w ciążę
Przedszkolanko, kciuki za proga!
Mnie wczoraj dopadła chęć nasikania na jakiś patyk, siknelam sobie na owulaka i od razu ulga negatywny oczywiście, 5 dpo. Może wytrzymam z ciążowym do sobotySzczęściara, Agagusia, przedszkolanka:), Lami lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
Pokładałam bardzo duże nadzieje w tym listopadzie. Jakoś tak wewnętrznie wierzyłam, że się uda. I to boli bardzo. Pierwsze trzy miesiące starań nie myślałam, nie testowałam, nie szukałam objawów, nie szukałam nic na internecie, nie wiedziałam nawet co to ciąża biochemiczna. Żyłam normalnie. I nie wyszło nic.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dzięki dziewczyny. Sorki że tak smęce Al naprawdę jest mi dziś bardzo źle. Lami kochana moja pierwsza ciąża też z zaskoczenia a teraz nie mam pojęcia czemu nie może zaskoczyć. Cały czas pod górkę. Już boję się robić badań bo co chwilę coś nieprawidłowe. Dzisiaj sobie popłacze jutro powinno być już dobrze. Dziękuję za życzenia:)
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Szczesciara spelnienia marzen:) wszystkich !
Nikodemko bardzo mocno tule i wspieram
Ja w tym miesiacu cos czuje ze jak zobacze biel to rozpadne sie na milion kawałków.. Bo jakos liczę bardzo na ten cykl.
Dziewczyny biorace Duphaston.. Zawsze w polowie 2 fazy bolaly mnie piersi po bokach przy dotyku. Teraz nic .. Zero.. Dzieki Dupkowi czy on nie ma z tym nic wspólnego?Szczęściara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny:)
Ania, Tysia gratulacje:) I Słoneczko u Ciebie tez jest kreska na teście super:)
U mnie dziś @ dołączam do Nony i Fiorelli.
Przedszkolanko o jakiś skurczach piszesz? ja czuję takie jakby pulsowanie u Ciebie podobnie?
Dziewczyny zazwyczaj nie badam szyjki i dziś postanowiłam ją sprawdzić, żeby łatwiej było później rozróżniać i wyczuwam jakąś tak kuleczkę przy szyjce, jakby grudkę, guzek nie wiem ile to tam jest bo nie badałam szyjki. Już panikuję, że to coś bardzo groźnego. Chce mi się ryczeć, właściwie to już dziś sobie popłakałam, jeszcze dowiedziałam się, że szwagierka jest w ciąży - będzie 3 dziecko ma 40 lat i jak widać można a mi się ciagle nie udaje:(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dopiero wrócilam..
Dziewczyny póki @ nie ma to wiecie..trzymam nadal kciuki!
Selen i cynk są dobre przy staraniach ,selen ja mam brac na podwyzszone anty tpo.
Ola przykro mi
A skurcze to jak takie ciąźowe,ze łapie i puszcza,ale dzisiaj poki co cisza u mnie,rano tylko.lewy jajnik poczulam i wilgoc .
Stresuje sie wynikami,pewnie do 2h jeszcze musze czekac.Ola31 lubi tę wiadomość