Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Tysia, gratulacje! Bobas przywieziony z wakacji to najlepsza pamiątka
Słoneczko, jutro rano nam tu wrzucaj kreskę w terminie sądząc po zdjęciu coś jest na rzeczy...
U mnie dziś 5 dpo, dopadła mnie w sklepie ochota na sok pomarańczowy, mimo że nigdy nie kupuję, piję tylko wodę, kawę i herbatę. Wyciągnęłam też z zamrażarki jagody, zrobiłam z nich placki i pierogi, a na jutro czekają truskawki zamrożone 2 lata temu, nadeszła ich pora, od wczoraj o nich myślałam to ciąża czy niedobór witaminy C?
przedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
Gdańsk, 31 l., kp -
nick nieaktualny
-
Ameb Ty sie noe śmiej! Ja w obu moich ciążach na poczatku, zapytana przez mame co zjadłabym na proszony obiad mowilam - zupe owocowa:)))
A z tym stresem moze i prawda - patologia ma wszystko gdzies i zachodzi od kiwnięcia palcem...przedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
Wojtek(2012), Adaś(2015)
20.07.2019 - jest z nami Krzyś - 37t2d, 2600g, 52cm -
Agagusia wrote:Dziewczyny, ćmi mnie podbrzusze caly wieczor, i to nielicho. A mialam sie nie wkręcać ale czy to nie za wczesnie na takie atrakcje - 8dpo?
W sam raz na implantację!przedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Natalia1992 wrote:Dziewczyny, w tym tygodniu mój M. idzie na pierwsze badanie nasienia. Wiecie moze czy zrobić zwykłe badanie ręczne czy jakieś komputerowe jest lepsze?
Podobno wyniki ręcznego są tego samego dnia tego komputerowego po tygodniu .
Możecie poradzić, jakie Wasi emkowie robili ? )
Niestety nie wiem nic na temat ręcznego badania, mój mąż robił w klinice niepłodności i tam była tylko opcja komputerowo, i wyniki za 2-3 godziny.27 lat
9cs -
nick nieaktualny
-
Dzisiaj zajęłam przez ponad pół dnia głowę robieniem makramy. Przynajmniej o niczym nie myślałam, tylko jak maszyna. Trudne to się okazało.
Gdyby te nasze chłopy widziały te rozmowy tutaj...przedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami - to byla Twoja pierwsza? Jak wyszla? Bo moja tragiczna ale chyba mialam za gruby sznurek...
Ja mam jakis atak stresu, nerwicy i wszystkiego co najgorsze. Nie mogę złapać oddechu. Wydaje mi się, że podswiadomie strasznie sie stresuje tym jutrzejszym testem. Nie mam ochoty na te całe zamieszanie, kiedy okaze sie negatywny... znowu bedzie wielkie zastanawianie dlaczego nie ma okresu.
I jeszcze jakies przeziebienie sie przypaletalo... -
Agagusia jestem dokladnie w tej sytuacji co Ty.. I juz zaczelam se wmawiac ze mi sie wydaje i ze mnie nie cmi ale co moge skoro cmi... Zwariowac mozna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 22:51
Agagusia lubi tę wiadomość
-
Nikodemka, pierwszą rozplątałam. Zaczęłam wieczorem robić tak spontanicznie i nawet zaczęła fajnie wyglądać. Ale sznurek mam taki, co się rozwarstwia i jest puchaty i chyba mi się nie podoba on.
Po dwóch dniach spadku temperatury do 36,8 dzisiaj 37,1. Wczoraj w Rossmanie wyłoniły się przede mną testy za 5 zł, oczywiście kupiłam, ale dzisiaj znowu biało. Nienawidzę tego ostatniego tygodnia przed @, nie mogę wtedy funkcjonować. Moje nerwy nie wyrabiają, wczoraj były łzy. Może będzie łatwiej w grudniu, bo zajmę się świętami.przedszkolanka:), smeg lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
nick nieaktualnyU mnie wzrost, ale bez szału z 36.75 na 36.8
Przedszkolanko, ja mierze teoretycznie o 5, ale nie mam budzika, bo młoda by wstała, więc mierze jak się obudzę - między 4 a 6. I odejmuje lub dodaję zgodnie z regułąprzedszkolanka:), Agagusia lubią tę wiadomość
-
U mnie dziś mdłości od momentu wstania z łóżka... Teraz jadę pociagiem na zajęcia i czuję się coraz gorzej, bo trochę buja i siedzę tyłem do kierunku jazdy.
przedszkolanka:), Agagusia lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u