Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Szczęściara wrote:Też mam takie nastawienie. Aż się boję testować jutro żeby bieli nie zobaczyć.
Trzymam kciuki za Ciebie, daj znac rano!Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 17:59
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
speakyourmind93 wrote:polubilam za takie samo nastawienie. Bo przeciez w razie w, lepiej sie pozytywnie zaskoczyc, prawda?
Trzymam kciuki za Ciebie, daj znac rano!
speakyourmind93, Anhydra lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Nikodemka wrote:Przedszkolanko, ja mam zawsze skurcze tak 3-4 dni po owu, w tym miesiacu mialam lekkie, ale w poprzednim az musialam wziac nospe. Nie wiem dlaczego tak jest...
-
Szczęściara wrote:Dokładnie lepiej mieć miłą niespodziankę. Pewnie koło 8 będę testować.
Szczesciara - tez jutro testujesz? Ja tez sikam koło 8. Ale tak jak piszecie i ja jestem z tych, ktore wola sie nastawic negatywnie i mile zaskoczyc, wiec nie spodziewam sie cudow. Tym bardziej, ze wlasnie tak przedokresowo rozbolał mnie krzyż.
Juz sobie szykuje plan na grudzien i tak sobie mysle, ze skoro wstrzymujemy sie z hsg i badaniem nasienia do stycznia, to w grudniu pozwole sobie na totalny luz, zostawie tylko kwas foliowy, a odstawie reszte i luteine, zeby moc w koncu zbadac progesteron jak sie nalezy. Monitoring tez odpuszcze, bo nie urobie na to wszystko.
Szczęściara lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:Speaky,Szczesciara i ja mam podejscie juź takie. Juz mialam tyle objawow poprzednio,że nawet sie nie nakrecam (a mialam wszystkie).
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Nikodemka wrote:Szczesciara - tez jutro testujesz? Ja tez sikam koło 8. Ale tak jak piszecie i ja jestem z tych, ktore wola sie nastawic negatywnie i mile zaskoczyc, wiec nie spodziewam sie cudow. Tym bardziej, ze wlasnie tak przedokresowo rozbolał mnie krzyż.
Juz sobie szykuje plan na grudzien i tak sobie mysle, ze skoro wstrzymujemy sie z hsg i badaniem nasienia do stycznia, to w grudniu pozwole sobie na totalny luz, zostawie tylko kwas foliowy, a odstawie reszte i luteine, zeby moc w koncu zbadac progesteron jak sie nalezy. Monitoring tez odpuszcze, bo nie urobie na to wszystko.
Czasami aż się chce odpocząć od tego wszystkiego. Najchętniej też bym przestała brać te tabsy.
11.2015 pjp(*)
Witam się Nona witaj w klubie ! Ja tez dostałam dzisiaj okres ! Pokrywają nam się te cykle! Ale od dawno nie czułam się taka spokojna,bez płaczu i żalu do całego świata! Najgorzej ze kolejne testowanie będzie przed świetami wtedy negatyw będzie najgorszym prezentem.. ale dziś 1dc muszę pozytywnie myśleć i wyluzować jak się wgl da
PS Tysiaa gratuluje !!Nona, przedszkolanka:), Izaw, Anhydra lubią tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
nick nieaktualny
-
Bede czekac jutro na testy o 7 ,bo musze o tej wstać
RudaAnna wierzę,źe dostaniesz najwspanialzzy prezent
Nikodemka dziewczyna ma niesamowity talent,mam nadzieję,że uda jej się zrobic karierę na miano gwiazdy (ale nie "ściankowej" ) -
Przedszkolanko, ja ogolnie jestem wieka fanka The Voice’a, kilka razy juz plakalam jak Roxi spiewala w edycji Kids, jest cudna
Nona - ja mam wersje w aplikatorach i wedlug instrukcji trzeba zaaplikowac cala tubke, jedna ma 4gm, to dosyc spora „porcja”, wiec moze sprobuj dac wiecejprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko, ja ogolnie jestem wieka fanka The Voice’a, kilka razy juz plakalam jak Roxi spiewala w edycji Kids, jest cudna
Nona - ja mam wersje w aplikatorach i wedlug instrukcji trzeba zaaplikowac cala tubke, jedna ma 4gm, to dosyc spora „porcja”, wiec moze sprobuj dac wiecej
Ej wiecie co. Ja w ostatnim cyklu też kupiłam ten żel. Ale za bardzo go nie wykorzystalam, bo ja mam w dni plodne tyle śluzu i taaaki poślizg, że bałam się, aby eMek prze okno nie wyleciał .
Może w nieplodne bardziej by u mnie się sprawdziłBeti82, Domi_tur, Słoneczko12, Izaw, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Ej wiecie co. Ja w ostatnim cyklu też kupiłam ten żel. Ale za bardzo go nie wykorzystalam, bo ja mam w dni plodne tyle śluzu i taaaki poślizg, że bałam się, aby eMek prze okno nie wyleciał .
Może w nieplodne bardziej by u mnie się sprawdził
Haha Anhydra to może faktycznie lepiej ostrożnie ja zamówiłam ten żel prefert o którym Sung wspomniała i chyba dzisiaj wypróbujemy, normalnie to też mam mnóstwo śluzu, ale w tym cyklu przy clo coś słabo.Anhydra lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Nona wrote:O to będę używać dalej. Może za mało go daje? Palcem wprowadzam kleksa żelu.
speakyourmind93, Nona lubią tę wiadomość
11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie