Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Sloneczko wcale nie taka ledwo widoczna
Chciałabym, by pokazała się o czasie i mocniejszaCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Tysia gratuluję! Zapisujemy serduszko?
Teneryfa mówisz?
Teraz świeta,goraczka szalenstwo wiec oby zajete głowy sprzyjały staraczkom !!
U mnie bol kregoslupa,podbrzusza i lekki skurczyk w kosciele macicy/szyjce/ jajniku- nie wiem. Nic wiecej ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też jestem niskociśnieniowa i mi zimno i senna jestem (ale nie zawsze).
Dzieki Nona,ale nie nastawiam sie na ten cykl.
Chociaż słuchajcie-zrobilam test owu i mam mega ciemna kreche(jeszcze nigdy taka nie byla mocna) ..ale ta testowaNona, Lami lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Tysia super!!! Co to za żel? Mam conceive ale nie pomógł. U mnie wyniki spoko, chyba u 4 różnych lekarzy już byłam, nie ma do czego się przyczepić, pozostaje się starać.
Ten sam, u mnie sie sprawdziłNona lubi tę wiadomość
11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
Tysia - gratulacje!!!
Sloneczko - widac jak nie wiem co! Oby zostala
A juz myslalam, ze w listopadzie nie ma szans na zielona fale Tysia, dalas mi nadzieje, bo ja w tym miesiacu tez pierwszy raz z Conceive. Chociaz tak naprawde nie mam zludzen... Nie mam nawet jednego, najmniejszego objawu ciazowego, a jest 13 dpo (tej pierwszej). Chyba pierwszy raz jestem az tak pewna, ze nie jestem w ciazyNona lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Tysia - gratulacje!!!
Sloneczko - widac jak nie wiem co! Oby zostala
A juz myslalam, ze w listopadzie nie ma szans na zielona fale Tysia, dalas mi nadzieje, bo ja w tym miesiacu tez pierwszy raz z Conceive. Chociaz tak naprawde nie mam zludzen... Nie mam nawet jednego, najmniejszego objawu ciazowego, a jest 13 dpo (tej pierwszej). Chyba pierwszy raz jestem az tak pewna, ze nie jestem w ciazy
Spokojnie, ja tez objawow ciazowych nie mam. w kazdym poprzednim cyklu mialam xd wiec moze brak objawow to dobry objawprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
Też nie mam praktycznie żadnych objawów ani na ciążę ani na @, poza lekkim bólem piersi
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Przedszkolanko, ja mam zawsze skurcze tak 3-4 dni po owu, w tym miesiacu mialam lekkie, ale w poprzednim az musialam wziac nospe. Nie wiem dlaczego tak jest...
-
U mnie 8dpo. Dluzy sie czas po ovu konkretnie. Jesli ten cykl bedzie taki jak zawsze to sroda/czwartek powinny sie zaczac plamienia. Czekam i sie nie nastawiam. Tzn nastawiam sie jak zwykle "ciazy z tego nie bedzie",co by sie rozczarować jak co miesiac od roku
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko jeżeli Ciebie pocieszy to też miałam takie skurcze. Ostatnio nawet jakieś klucie. A dzisiaj w pewnym momencie to aż takie że myślałam że już przyszła. Przeszły. Zrobiłam owulaka ale jakieś ciulne z tego allegro. Takie blade. Szkoda że nie kupiłam żadnego ciążowego tylko mam te które przyszły z owulakami.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
speakyourmind93 wrote:U mnie 8dpo. Dluzy sie czas po ovu konkretnie. Jesli ten cykl bedzie taki jak zawsze to sroda/czwartek powinny sie zaczac plamienia. Czekam i sie nie nastawiam. Tzn nastawiam sie jak zwykle "ciazy z tego nie bedzie",co by sie rozczarować jak co miesiac od roku
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )