Listopadowe szczęścia
-
WIADOMOŚĆ
-
Izaw wrote:I to się nazywa promocja ja niestety nienawidzę tłumów w sklepach, więc odpuszczam takie akcje, widziałam na zdjęciach że w naszych galeriach w Katowicach była masakra
Izaw lubi tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
Tez bedzie ladny
Tylko ze w cyklu gdzie sa 2 owu ja bym sie pogubila
Kiedy bedziesz testowac ? 2 razy ?
Badanie proga to tez bardziej skomplikowane niz zwykle . no ale podwojne szanseWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 08:55
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Tez bedzie ladny
Tylko ze w cyklu gdzie sa 2 owu ja bym sie pogubila
Kiedy bedziesz testowac ? 2 razy ?
Badanie proga to tez bardziej skomplikowane niz zwykle . no ale podwojne szanse
Ja tez sie juz gubie i milion razy bardziej wolalabym, zeby wszystko bylo normalnie... Bede testowac dwa razy, najpierw jutro i pozniej około 4 grudnia. No chyba, ze jest inna przyczyna (poza ciaza) tego, ze okres nie przychodzi. Mam nadzieje, ze wcisne sie jutro do mojej lekarki na usg, bo nie wiem co zrobic z luteina. Jesli test bedzie negatywny to i tak bede bala sie ja odstawic.
Objawow przedokresowych nadal brak. Piersi sie troche „uniosly” ale nie bola, wczoraj lekko cmil mnie jajnik, plamien nie ma... dobrze, ze mam dzis tyle pracy, zajme czyms glowe.kark, Lami lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, bo zrobiłam sobie przerwę od ovu. Jednak od kilku dni Was podczytuję
Ania, gratuluję!
Myślałam, że jak odpuszczę i podejdę do starań "na luzie" to może się uda. Jednak, w czasie dni płodnych mąż się rozchorował i wtedy się załamałam. Wciąż mam nadzieję, bo biorę ovarin, on skraca mi cykl, i mam nadzieję, że ovu była wcześniej. Dziś zrobiłam test... negatywny. Jak do pon nie dostane okresu to idę na betę. Nie potrafię już żyć w takiej niepewności i nie wyobrażam sobie Świąt...
Przepraszam za mój wywód, ale mam nadzieję, że mnie zrozumiecie.Ania95, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
Słoneczko12 wrote:Cześć Dziewczyny!
Dawno mnie tu nie było, bo zrobiłam sobie przerwę od ovu. Jednak od kilku dni Was podczytuję
Ania, gratuluję!
Myślałam, że jak odpuszczę i podejdę do starań "na luzie" to może się uda. Jednak, w czasie dni płodnych mąż się rozchorował i wtedy się załamałam. Wciąż mam nadzieję, bo biorę ovarin, on skraca mi cykl, i mam nadzieję, że ovu była wcześniej. Dziś zrobiłam test... negatywny. Jak do pon nie dostane okresu to idę na betę. Nie potrafię już żyć w takiej niepewności i nie wyobrażam sobie Świąt...
Przepraszam za mój wywód, ale mam nadzieję, że mnie zrozumiecie.
Cześć Słoneczko. A ktory dpo obstawiasz dzisiaj?
PAI-1 4G/5G homo, MTHFR 677C>T/wt hetero, kariotypy OK -
Anhydra wrote:Cześć Słoneczko. A ktory dpo obstawiasz dzisiaj?
Zanim zaczęłam zaznaczać objawy w apce Flo okres był zaznaczony na wtorek, a teraz na sobotę. Jednak według mnie ta pierwsza data jest bardziej prawdopodobna. Czyli dziś jakiś 12 dpo.
Dodam, że w piątek po współżyciu miałam lekkie plamienie. Czy to mogła być implantacja? I wtedy za szybko na test?Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u -
Cześć wszystkim. Cudem powstrzymałam się od zrobienia testu. Ciągle mam uczucie że przyszła i latam co chwilę sprawdzam.
Nona buu.. Grudzień jest Wasz.
Monia elegancki wykres. Lami dopóki nie ma @ jest nadzieja. Milego dnia dziewuszki.
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Słoneczko12 wrote:Zanim zaczęłam zaznaczać objawy w apce Flo okres był zaznaczony na wtorek, a teraz na sobotę. Jednak według mnie ta pierwsza data jest bardziej prawdopodobna. Czyli dziś jakiś 12 dpo.
Dodam, że w piątek po współżyciu miałam lekkie plamienie. Czy to mogła być implantacja? I wtedy za szybko na test?
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ania95 wrote:Sung - spokojnie. Ja żadnej niedoczynności nie mam. TSH przed braniem euthyroxu 2.6
Gdyby nie starania to nikt by mi go nawet nie przepisał oczywiście skontroluję poziom.
Aniu gratulacje!!!! Jakie TSH masz obecnie lub jaki był ostatni poziom zanim odstawiłam leki?
Jestem w podobnej sytuacji: TSH wyjściowe 2.6 w lipcu i od tego czasu dostalam euthyrox z uwagi na starania, najpierw 0.25 codziennie a obecnie 0.25 6 razy w tyg i raz 0.50 niewiele spadło bo teraz 1.94 ;( reszta wyników wszystko w porządku.Ania95 lubi tę wiadomość
-
Słoneczko12 wrote:Zanim zaczęłam zaznaczać objawy w apce Flo okres był zaznaczony na wtorek, a teraz na sobotę. Jednak według mnie ta pierwsza data jest bardziej prawdopodobna. Czyli dziś jakiś 12 dpo.
Dodam, że w piątek po współżyciu miałam lekkie plamienie. Czy to mogła być implantacja? I wtedy za szybko na test? -
Milagros1 wrote:Aniu gratulacje!!!! Jakie TSH masz obecnie lub jaki był ostatni poziom zanim odstawiłam leki?
Jestem w podobnej sytuacji: TSH wyjściowe 2.6 w lipcu i od tego czasu dostalam euthyrox z uwagi na starania, najpierw 0.25 codziennie a obecnie 0.25 6 razy w tyg i raz 0.50 niewiele spadło bo teraz 1.94 ;( reszta wyników wszystko w porządku.
Ostatni poziom TSH był ok 1.5, ale to było w wakacje. Przed odstawieniem nie sprawdzalam -
nick nieaktualnyAnia, ty jesteś rocznik 95? Jeżeli tak, to wg mnie 2.5 u kobiety, która ma 23 lata to dużo. Bo norma jest wyznaczona dla wszystkich, również dla kobiet po menopauzie. I o ile dla starszej kobiety tsh 2.5 jest zarąbiste to dla młodej kobiety, która jeszcze nawet 30tki nie ma to może to już świadczyć o niedoczynności. Myślę, że dlatego tak się tutaj przejełyśmy wszystkie, ktore mamy tarczycowe problemy
Miałaś sprawdzane resztę pakietu tarczycowego i usg?
Co do kwasu, to ja biorę tylko of owu do @ Ale mam znajomą, która całą ciążę zadnych leków nie jadła, była u dietetyka, ułożył jej dietę podobno tak, żeby miała dużo kwasu, a potem resztę witamin i urodziła zdrowego, normalnego syna.
Ja akuray biorę tabletki, bo w ciąży nie mam akurat codziennie ochoty na masę pomidorów i ryb, ale jak kto chce -
nick nieaktualnyMelduję wzrost tempki, test owu negatyw, śluz kremowy. OvuView wyznaczylo 1dpo Także pierwszy test imieniny najmłodszej córki - Barbórkę Jak będzie pozytyw to mam szatański plan zrobienia bety 5.12 i włożenia wyników do paczki męża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2018, 10:32
Beti82, smeg, tęczova, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
-
Ta niedoczynność tarczycy chyba bardzo dużo miesza. Z 80% z tych, które starają się dłużej niż 1-4 miesiące bierze euthyrox. Nie widzę żadnej staraczki, która miałaby nadczynność. Cholerstwo jedno.Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Dziękuję za miłe słowa!
Monia, To ie też życzę radpsnych Świąt
Szczęściara, test był o czułości 25.
Meggs, wolę sobie wmawiać co innegoCzekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
Syr 1, 23
[/u